Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68161 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 02:20

Come here son, I got some candy for you.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#68162 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 07:51

Posted Image

A ρε milking..... :lovulovu:

<333333 :lovulovu:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#68163 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 10:40

Αυτές τις μέρες ανακάλυψα το θαυμα που λέγεται τσιτσιμπύρα. Thank you world.

v4kFmx.png

#68164 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 12:38

Πόσο βαρετή και ψόφια είναι η Πάτρα αυτόν τον καιρό;
Μετά από μια βδομάδα, δε βρίσκω τίποτα να κάνω ανάμεσα στο διάβασμα.

Βοήθεια Πατρινοί του φόρουμ, πείτε καμιά ιδέα! Ακόμα και το (μοναδικό) σινεμά παίζει βλακείες. Είναι φοιτητούπολη, στάνταρ υπάρχει κάτι, σωστά; Δώστε μου τα φώτα σας!
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68165 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 12:49

Αν περιμένεις, σε λίγο καιρό έχει καρναβάλι....

v4kFmx.png

#68166 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 12:50

Θα σε δείρω.
Παίζεις με τον πόνο μιας μεγάλης γυναίκας.
Σταδιάλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68167 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 12:53

Πόσο βαρετή και ψόφια είναι η Πάτρα αυτόν τον καιρό;
Μετά από μια βδομάδα, δε βρίσκω τίποτα να κάνω ανάμεσα στο διάβασμα.

Βοήθεια Πατρινοί του φόρουμ, πείτε καμιά ιδέα! Ακόμα και το (μοναδικό) σινεμά παίζει βλακείες. Είναι φοιτητούπολη, στάνταρ υπάρχει κάτι, σωστά; Δώστε μου τα φώτα σας!

Δεν είναι; Έτσι είναι όλο το χρόνο πέρα απο ένα τριήμερο τον Φλεβάρη. Είναι τόσο βαρετή που κάνει το διάβασμα να φαίνεται ενδιαφέρον. :P
Είναι φοιτητούπολη επομένως στάνταρ υπάρχουν πολλές καφετέριες. Αλλά αν γίνεις πιο συγκεκριμένη στο "κάτι να κάνεις ανάμεσα από το διάβασμα" ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.

#68168 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 13:07

Θα σου έλεγα μέρος για boardgames αλλά θα μου πεις playhouse που είναι fail (θα έλεγα και Κάισσα αλλά είναι ειδική περίπτωση).
Θα σου έλεγα για σινεμά ή κινηματογραφική λέσχη αλλά το ένα το ξέρω και το άλλο έχει κλείσει για το καλοκαίρι.
Θα έλεγα για παραλίες αλλά έχω κορεστεί σε αυτό τον τομέα.

Κάποιο μέρος ίσως πέρα από την καφετέρια με το ποδήλατο που να μπορείς να πιεις καφέ χωρίς καγκουροσυνοδεία; Κανά κρασάδικο της ίδιας κατηγορίας; Κανένα ωραίο πάρκο για βόλτες;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68169 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 13:39

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα Game of thrones board game , κανα Καταν , κανα risk etc , θα έβρικα 4-5 παιδιά και θα χωνόμουν σπίτι για να παίξω....

v4kFmx.png

#68170 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 14:03

Γιατί να πάρω Κατάν και risk; Είπαμε παίζω πολλά επιτραπέζια (τόσο μα τόσο oldfag). :P

Games υπάρχουν σε αφθονία, το θέμα είναι για δραστηριότητες εκτός του σπιτιού. Κάτι θα υπάρχει, i believe!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68171 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 14:10

Να υποθέσω δεν είσαι τελείως καινούρια εδώ; Λογικά ό,τι σου πω θα το έχεις ακούσει, δεν έχει κατι ιδιαίτερο η πόλη.

Το playhouse είναι πράγματι fail σε πολλά επίπεδα. Επιτραπέζια έχει και το Νέον στην Τριών Ναυάρχων αλλά μόνο τα πολύ βασικά (trivia, κλπ). Η απουσιά τέτοιου μέρους μου είναι μαχαίρι στην καρδιά.

Τώρα, δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες "καγκουροσυνοδεία". Εννοείς καφετέρια για "ξεχωριστή" παρέα ή απλά να πας μόνος/μόνη χωρίς να σε κοιτάξει περίεργα ο σερβιτόρος; Ή καφετέριες πιο κυριλέ; Μια πολύ ωραία καφετέρια είναι η Orient Express στην πλατεία στα Ψηλαλώνια και είναι μάλλον η καλύτερη της Πάτρας. Ο εσωτερικός του χώρος είναι στολισμένος σαν να βρίσκεσαι σε μουσείο για τρένα. Τα Ψηλαλώνια έχουν και άλλες ωραίες και "ξεχωριστές" καφετέριες όπως το Παναχαικόν αλλά και το παλιό Flo το οποίο τώρα νομίζω πως λέγεται κάπως αλλιώς (μου διαφεύγει το όνομα) και βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της πλατείας (κοιτώντας με πλάτη προς την θάλασσα). Προσωπικά μου αρέσουν και τα Starbucks στην πλατεία Γεωργίου ειδικά όταν φέρνω μαζί μου και βιβλία για να διαβάσω. (Έχει έναν πολύ ωραιό χώρο για διάβασμα πίσω από το κεντρικό κτίριο).Κρασάδικα έχει η πόλη, τα περισσότερα είναι μαζεμένα στην Αγ. Νικολάου και στην Ηφαίστου(Στέκι του Πατέρα, Κρασοπότηρο, Σινιάλο κλπ) τα οποία κάποιες μέρες έχουν και live μουσική (υποθέτω. Έχω καιρό να πάω). Όποιον Πατρινό ρωτήσεις, θα τα ξέρει. Επίσης έχει και ωραίες μπυραρίες στην Ηφαίστου,στα Ψηλαλώνια και την la Bodegueta στην Παντανάσσης η οποία συνήθως είναι πήχτρα.

Πάρκο για βόλτες; Όχι, δεν υπάρχει κάποιο της προκοπής. Το καλύτερο πάρκο της Πάτρας είναι αυτό στο Πανεπιστήμιο να φανταστείς. Και είναι του Ρίου. Βόλτες μπορείς να κάνεις μέσα στην πόλη ή αν ξέρεις σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια της. Αν έχεις ποδήλατο και μένεις προς Ρίο πλευρά πήγαινε να βολτάρεις στον Καστελόκαμπο και στις γειτονιές που υπάρχουν ανάμεσα από την εθνική οδό και τη θάλασσα. Ωραία μέρη για ποδήλατο υπάρχουν και στην Οβρυά αλλά υποθέτω είναι μακριά για εσένα. Μέσα στην πόλη όχι πολλά. Ωραία είναι στην μαρίνα της πόλης, στα στενά της Ηφαίστου και εκεί κοντά στο κάστρο αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Για τρέξιμο-τζόκιν είναι ωραία στον δρόμο παράλληλα στην παραλία που λέμε "πλαζ". Εκεί έχει και αθλητικές εγκαταστάσεις (άθλιες μεν) αλλά ο φυσικός χώρος είναι πολύ ωραίος για τρέξιμο. Εκεί έχει και γηπεδάκια τένις σε σχερικά καλή κατάσταση.

Αυτά, πολύ γενικά. Παρά το γεγονός πως θεωρητικά είναι μεγάλη πόλη, το μόνο πράγμα που έχεις πολλές επιλογές να κάνεις στην Πάτρα, είναι να πας να πιείς καφέ και μπάνιο στη θάλασσα. Αν θες κάτι άλλο συγκεκριμένα ρώτα με σε vm.

#68172 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 14:43

Dante τωρα προσεξα οτι στην μικρογραφια εχεις βαλει και το αβαταρ... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#68173 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 17:36

Χαιρετω σας παιδες.Λογω ανωτερας βιας ελειπα για καμποσω καιρο αλλα τωρα γυρισα.Ελπιζω να μην μου ξανατυχη και να επιστρεψω δριμυτερος στο αγαπημενο ολων μας χομπι ή μανια,οπως θελετε πειτε το τα
υ.γ : Anelis πριν πας στην Πατρα,χαθηκε να κανεις και κανενα exit poll πριν πας,για να μαθεις τι εχει για τους φοιτητες εκει απο διασκεδαση και επιτραπεζια ?? ; )

#68174 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 20:05

Anelis, τα rock-o-μπαρα σε ενδιαφέρουν;

οι μη-κυριλο/καγκουρο καφετέριες είναι κυρίως @ Γεροκωστοπούλου μεριά, αλλά και πιο κάτω στην Παντανάσσης και στην Πατρέως χαμηλά (προς παραλία). Υπήρχε και στη Ραδινου μια ωραία μπυραρία, το Blue monday, αλλά δυστυχώς έκλεισε (εκτός κι αν μετακινήθηκε και δεν το πήρα χαμπάρι). Αν θες να πιεις πολύ ωραίο καπουτσίνο, προτείνω μαγαζί γωνία Ραδινού&Μαιζώνος -ψιλομουράτο μαγαζί αλλά who cares when it camoes to good coffee. Επίσης, πήρε το μάτι μου ένα μαγαζί σε ψιλο-industrial στυλ επί της Ρήγα Φεραίου κάπου ανάμεσα σε Βότση και Πατρέως αλλά δεν το τέσταρα.

omg, θυμάμαι ακόμα τους δρόμους!

#68175 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 20:22

Θα συνεισφέρω και εγώ στο θέμα...
Υπάρχει μια καφετέρια σε έναν κάποιο δρόμο όχι πολύ μακριά από τα ΚΤΕΛ και έχω ξεχάσει και το όνομα του μαγαζιού. Και είναι πολύ ωραία.
(θα βρω πως λεγεται αυριο)

Ελπίζω να βοήθησα!

έξτρα πληροφορίες: μέσα είναι λαχανί κατά βάση και έχει και ενα βιβλίο μεγάλο σαν Βίβλος που μέσα γράφεις εντυπώσεις από το μαγαζί :|

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 21 Αύγουστος 2012 - 20:23