Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6766 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 December 2007 - 00:38

Εγώ πάντως ακόμα το κλασικό skin χρησιμοποιώ.Μεγάλη η δύναμη της συνήθειας.Άσχετο αλλά μόλις θυμήθηκα ότι πέρσι τα Χριστούγεννα στο WoW ήταν στολισμένες οι πόλεις και πολλοί κυκλοφορούσαν με σκουφάκια κτλ.Αααααααααχ τα θυμήθηκα και μελαγχόλησα.Παλιές καλές(ίσως και κακές) εποχές:nod:

Posted Image

#6767 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 03 December 2007 - 00:39

παντα μπορεις να το αλλαξεις
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#6768 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 December 2007 - 01:05

Να εκφραστώ ελεύθερα;

Εμένα μια φορά οι απόψεις των συντηρητικών σκατόγερων με ενοχλούν ΠΟΛΥ περισσότερο από τις απόψεις των ανώριμων μυξιάρικων... Για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι ότι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να τις πάρουν στα σοβαρά ("γεροντία ίσον σοφία" και ντάξ').

Ευχαριστώ. :nod:

+666

αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ

θα επαναλάβω τον εαυτό μου,αλλά Christmas suckz,really bad

Hail to Grinch!
Posted Image
Posted Image

#6769 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 December 2007 - 01:22

Θα πάρω το θάρρος να μιλήσω εκ μέρους όλων των κωλόγερων του anime.gr λέγοντας ότι:

Δεν κρίνουμε βασικά την εγκυρότητα των απόψεων των teenagers, κρίνουμε την εγκυρότητα της κοσμοθεωρίας τους.

Την παροιμία όποιος δε βραχεί δε γίνετε να μάθει μπάνιο την ξέρετε. Δεν είναι θέμα ηλικίας per se, απλά όσο μικρότερος είσαι, τόσο λιγότερο έχεις "βραχεί" συνήθως.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6770 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 03 December 2007 - 01:38

Θα πάρω το θάρρος να μιλήσω εκ μέρους όλων των κωλόγερων του anime.gr λέγοντας ότι:

Δεν κρίνουμε βασικά την εγκυρότητα των απόψεων των teenagers, κρίνουμε την εγκυρότητα της κοσμοθεωρίας τους.

Την παροιμία όποιος δε βραχεί δε γίνετε να μάθει μπάνιο την ξέρετε. Δεν είναι θέμα ηλικίας per se, απλά όσο μικρότερος είσαι, τόσο λιγότερο έχεις "βραχεί" συνήθως.

Συμφωνώ και δε νομίζω ότι χρειάζεται στην προκείμενη περίπωση να πω το γιατί.

Κανένας δε θίγει ή υπονομεύει τις απόψεις των νεοτέρων. Χωρίς αυτές δε θα μπορούσε και ο κόσμος να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Όσο περισσότερα όμως ζήσεις και όσο πιο πολύ τριφτείς (όπως αναφέρει και η Liza) τόσο πιο ελεύθερος θα είσαι και απαλαγμένος από την απολυτότητα αυτών που εκφράζεις ... θα μάθεις δηλαδή να λες αυτό που πιστεύεις τεκμηριώνοντάς το όχι μόνο σε αυτο που άκουσες - διάβασες - ονειρεύτηκες κ.λπ. αλλά και σε αυτό που έζησες.

Cheers guys, its Christmas and it supposed to be a little bit fun!

#6771 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 December 2007 - 01:50

Να ένα άτομο του οποίου posts πάντα χαίρομαι να βλπέπω ^_^

EDIT:

Posted Image

ΤΙΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ? -_-'

#6772 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 December 2007 - 05:07

θα επαναλάβω τον εαυτό μου,αλλά Christmas suckz,really bad

Hail to Grinch!
Posted Image

Sorry, αλλά η ταινία ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στην ζωή μου (με τα χίλια ζόρια την είδα μ' ένα φίλο μου). Αν θες να δεις μια αντι-χριστουγγενιάτικη ταινία της προκοπής σου προτείνω το "Ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα". Εγγυημένο γέλιο. Ή το κλασσικό "Nightmare Before Cristmas".

Aν και λατρεύω τα Χριστούγεννα, σιχαίνομαι τις χαζοχαρούμενες χριστουγγενιάτικες χολυγουντιανές ταινίες του είδος.

#6773 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 December 2007 - 08:56

Μεεερα...

Βλεπω στολισαμε το φορουμ για τα χριστουγεννα! :wooi2:

Merry XMAS everybody!!!!

Posted Image
Posted Image

#6774 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2007 - 10:20

Συμφωνώ και δε νομίζω ότι χρειάζεται στην προκείμενη περίπωση να πω το γιατί.

Κανένας δε θίγει ή υπονομεύει τις απόψεις των νεοτέρων. Χωρίς αυτές δε θα μπορούσε και ο κόσμος να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Όσο περισσότερα όμως ζήσεις και όσο πιο πολύ τριφτείς (όπως αναφέρει και η Liza) τόσο πιο ελεύθερος θα είσαι και απαλαγμένος από την απολυτότητα αυτών που εκφράζεις ... θα μάθεις δηλαδή να λες αυτό που πιστεύεις τεκμηριώνοντάς το όχι μόνο σε αυτο που άκουσες - διάβασες - ονειρεύτηκες κ.λπ. αλλά και σε αυτό που έζησες.

Cheers guys, its Christmas and it supposed to be a little bit fun!

thats my point exactly :)

#6775 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 December 2007 - 11:22

Νυστάζω ελλεινά..

#6776 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 December 2007 - 12:40

Sorry, αλλά η ταινία ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στην ζωή μου (με τα χίλια ζόρια την είδα μ' ένα φίλο μου). Αν θες να δεις μια αντι-χριστουγγενιάτικη ταινία της προκοπής σου προτείνω το "Ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα". Εγγυημένο γέλιο. Ή το κλασσικό "Nightmare Before Cristmas".

Aν και λατρεύω τα Χριστούγεννα, σιχαίνομαι τις χαζοχαρούμενες χριστουγγενιάτικες χολυγουντιανές ταινίες του είδος.

Εχμ,η πρώτη ταινία που προτείνεις είναι άθλια,σόρρυ κιόλα,αλλά έχει και ο πάτος τα όρια του.Η δεύτερη είναι απλά αριστούργημα,αλλά την έχω ως κάτι πιο σκοτεινό στο μυαλό μου.

Το Grinch υπάρχει και ως καρτούν αλλά και ως ιστορία-παραμύθι στις Η.Π.Α. πολλάααααααα χρόνια προτού το πάρουμε χαμπάρι εδώ,και πραγματικά είναι και μαμώ τους χαρακτήρες ο τύπος.Τώρα για τη ταινία,ναι,ήταν άθλια,ΑΛΛΑ,έπαιζε ο Τζίμι,οπότε έχω ένα πολύ καλό λόγο να τη βλέπω που και που....
Posted Image

#6777 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 03 December 2007 - 14:05

"NIGTHMARE BEFORE CRISTMAS" στις 13 Δεκεμβρίου στα Village σε 3D! Να τρέξετε να το δείτε! Δεν κάνω διαφήμιση απλή ενημέρωση είναι! Τέλεια η ταινία! Μπράβο ρε Τιμ! Πώς θα ζούσα χωρίς εσένα! Το soundtrack τα σπάει!:wooi2:

#6778 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2007 - 14:22

όπως ζούσαμε και εμείς πριν βγει ο tim ?

#6779 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 December 2007 - 14:22

Petition για να συνεχιστεί το Hajime No Ippo :dwarf:

E5VV38U.jpg

#6780 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 03 December 2007 - 15:03

Γιορτες τετοιου ειδους παντα sucks. Γιατι να περιμενω τα Χριστουγεννα για να διασκεδασω; Η π.χ Valentine's day για να δωσω κανα λουλουδι; Δεν μπορω και μονος μου; Τι δηλαδη επειδη θα ειναι ολα στολισμενα με φωτακια; Big Deal.

Fun is all the year round (when we feel like it at least)