Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6751 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 02 December 2007 - 18:30

Βρε παιδια αυτο με τη χουντα για πλακα το ειπα. :P
Και ενταξει αν μεγαλωσεις,ξαφνικα νιωθεις 100 ετη φωτος πιο ωριμος ακομη και απο καποιον 2 χρονια μικροτερο σου(το λεω γιατι μερικες φορες ετσι σκεφτομαι και εγω,ευτυχως οχι παντα)
Παντως εσεις οι "μεγαλοι" μην ξεχνατε οτι και εσεις στα 14 νιωθατε αρκετα ωριμοι.Δεν ειναι αληθεια οτι αυτο απολυτως ψεμα,και στα 14 μπορει καποιος να εχει αποψη.Μην απομακρυνεστε και μην νιωθετε πια τοσο πολυ μεγαλυτεροι!Δεν ειναι δα και 20 χρονια διαφορα.

ερμ οχι.
το οτι ημασταν εφηβοι σημαινε αυτοματως οτι ΔΕΝ ειμαστε ωριμοι.
το τι πιστευει ο καθενας για τον εαυτο του δεν μετραει ετσι και αλλιως.
Για τις αποψεις ειπα παραπανω.
20 χρονια δεν ειναι αλλα αυτα τα 2-3-5 χρονια ειναι καταλυτικα.

Posted Image

#6752 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 02 December 2007 - 19:13

Αυτα τα χρονια ειναι σιγουρα καταλυτικα αλλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις... Παιδια που ειναι πολυ πιο ωριμα απο μεγαλους.
Εξαρταται πολυ επισης το πως μεγαλωσε κανεις...
Posted Image

#6753 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 02 December 2007 - 19:17

Δεν είναι όλοι οι έφηβοι εντελώς ανώριμοι. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αρκετά ώριμοι για την ηλικία τους. Επίσης, δεν σημαίνει ότι όταν ενηλικιώνεται κάποιος, ωριμάζει αυτόματα (όχι δεν είναι σπόντα).

#6754 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 December 2007 - 19:22

Δεν είναι όλοι οι έφηβοι εντελώς ανώριμοι. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αρκετά ώριμοι για την ηλικία τους. Επίσης, δεν σημαίνει ότι όταν ενηλικιώνεται κάποιος, ωριμάζει αυτόματα (όχι δεν είναι σπόντα).

εσύ τώρα τι μιλάς ετοιμοθάνατη γυναίκα;
και επιπλέον εσύ πάντα συμφωνείς μαζί μου;
έχει αλλάξει κάτι;
δεν με αγαπάς άλλο;
με πληγώνεις

#6755 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 December 2007 - 19:24

@Erisabetsu: λυπάμαι πολύ για τον ανηψιό σου, Λιζάκι. Σε καταλαβαίνω, και δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες καταστάσεις.

@PoM: έχω μιλήσει με 15χρονα τα οποία είναι πολύ πιο ώριμα από άλλους. Ακόμα και από 30άρηδες-40άρηδες... Μην λές ότι επειδή κάποιος είναι 15 ή 14 δεν έχει γνώμη. Όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται. Ναι ένας 15χρονος δεν είναι όσο ώριμος όσο ένας μεγαλύτερος αλλά είναι η ηλικία όπου αρχίζει ο έφηβος να ωριμάζει. Με το να λές ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη όχι μόνο δεν βοηθάς τον έφηβο να μεγαλώσει και να ωριμάσει, αντίθετα του κόβεις τα φτερά κατά έναν τρόπο. Όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται όσο τρελλές ή/και ακραίες να είναι.

#6756 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 02 December 2007 - 19:25

τι λες καλέ? ετοιμοθάνατη εγώ? :oo:
εγώ περνώ έβδομη φορά την εφηβεία.... :congrats:
και ναι, σε αυτό το θέμα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου!

#6757 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 02 December 2007 - 19:57

Chill Out
Posted Image

#6758 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 December 2007 - 20:29

Βασικά όπως ειπώθηκε και παραπάνω, πάντα υπάρχουν έφηβοι που είναι πιο ώριμοι και πάντα υπάρχουν μεγάλοι που είναι τελείως ζώα. Αν και δεν ξέρω γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πλέον οι έφηβοι ωριμάζουν (τουλάχιστον ως προς την σκέψη) πιο νωρίς από ότι παλιότερα.

Η αλήθεια είναι ότι όντως η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο. Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι κυρίως οι καταστάσεις στις οποίες εκτίθεται κάποιος ανάλογα με την ηλικία. Πχ όταν είσαι στο σχολείο και βρίσκεσαι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, δεν έχεις μεγάλες ευθύνες κλπ βλέπεις διαφορετικά τον κόσμο από κάποιον που έχει ζήσει πραγματικά την ζωή κλπ.
Και δεν πάει αναλογικά, δηλαδή κάποιος που είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος είναι ΠΟΛΥ πιο ωρίμως από κάποιον 5 χρόνια μεγαλύτερος... Πχ τα εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια είναι πολύ σημαντικά. Εγώ για παράδειγμα τώρα είμαι 4ο έτος στο πανεπιστήμιο και έχω αλλάξει αρκετά από το πως είμουν όταν μπήκα. Και φυσικά το νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά ψωμιά να φάω μέχρι να σοβαρευτώ και να ωριμάσω, βλέποντας τους μεγαλύτερους μου.

Chill Out
Posted Image

Λες;:terror2:
phmava.php

#6759 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 02 December 2007 - 20:59

ε ναι,
αλλιως hardcore...
χαλαρωνεις ρε παιδί μου πως να το κάνουμε

#6760 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 December 2007 - 22:19

Πως νοιώθαν οι παραπάνω "ενήλικες" όταν τους έλεγαν στα 15 τους πως δεν πρέπει να έχουν άποψη ? Και πως έπρεπε να περιμένουν 3 χρόνια μέχρι να γίνουν 18 ώστε να αποκτήσουν μία ?
Λες και όταν φτάσεις στα 18 με κάποιον μαγικό τρόπο θα αποκτήσεις την "άποψη".

Ξεκολλάτε, δεν κρίνουμε με βάση την ηλικία. Σίγουρα ο χαρακτήρας αλλάζει, αλλά με τίποτα δεν αποκλείουμε τις απόψεις 12-13χρονων. Έχω γνωρίσει πολλούς έφηβους που είναι 100 φορές πιο ώριμοι και λογικοί από "ενήλικα" άτομα. Και προσωπικά είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος που στο forum συμμετέχουν ενεργά άτομα τέτοιας ηλικίας.

E5VV38U.jpg

#6761 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 02 December 2007 - 22:57

http://punk.gr/music/M/ME8YSMENA%20KSOTIKA/04%20-%20ME8YSMENA%20KSOTIKA%20-%20to%20tragoudi%20tou%20kalikatzarou.mp3

\m/

ανω των 15 ετσι? χοχοχο

#6762 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 December 2007 - 23:06

κοίτα χήνα

δεν είναι κακό που έχουμε αυτές τις ηλικίες ίσα ίσα το αντίθετο,
απλά πως να το κάνουμε όταν εκφέρουν απόψεις απόλυτες είναι κουραστικοί.
και έλεος που ακούω ώριμους έφηβους, άνθρωπός που δεν έχει φάει σκατά δεν
έχει ωριμάσει και εδω μέσα λίγα είναι τα πιτσιρικια που έχουν φάει σκατά απο την ζωή και εκείνα ναι έχουν να μας μάθουν πολλά και να μας πουν.
Αλλά δεν μπορώ τις απόλυτες απόψεις της εφηβείας με τίποτα.

#6763 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 02 December 2007 - 23:12

λίζα ποτε να περάσω απο το υπουργείο για να δω τα ποδια σου ? :P

επειδη ξερω οτι έχει περάσει πολλα για αυτο σε δικεολογω που τα βλεπεις τοσο μαυρα
απλος καποιοι δεν τα βλεπουν ετσι γιατι δεν τους εχουν τυχει αυτες οι ατυχειες! (και μακαρι να μην τυχαίναν σε κανέναν)

παντος το οτι φταίνε τα 15χρωνα έχει γινει καραμελα!
για αυτο γιναν emo:hahaha::hahaha:
EVERYBODY HATES THEM //razor sound//

και οπως ξέρεις εγω πλεον δεν ειμαι στην εφηβεία...:nosey:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#6764 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 December 2007 - 23:13

Να εκφραστώ ελεύθερα;

Εμένα μια φορά οι απόψεις των συντηρητικών σκατόγερων με ενοχλούν ΠΟΛΥ περισσότερο από τις απόψεις των ανώριμων μυξιάρικων... Για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι ότι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να τις πάρουν στα σοβαρά ("γεροντία ίσον σοφία" και ντάξ').

Ευχαριστώ. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6765 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 03 December 2007 - 00:18

δεν ξέρω αν το σχολιάσατε το φόρουμ έγινε πιο ωραιο με τα χρωματάκια αλλα ο σάντα το φλώρεψε λίγο κανα σαντα ανιμε δεν έχει γα κεφαλίδα?????:fromabove:
:fromabove:--> my chain <--:fromabove: