Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#67741 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 July 2012 - 23:58

Δικά τους είναι τα λεφτά, ό,τι θέλουν τα κάνουν.

#67742 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 30 July 2012 - 00:03

οχι δεν ειναι δικα τους!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#67743 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 30 July 2012 - 00:19

οχι δεν ειναι δικα τους!

Πάντως δικά μας σίγουρα δεν είναι :P
phmava.php

#67744 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 09:51

Καθως ημουν στο youtube, επεσα πανω σε αυτο το video. Λοιπον δεν ξερω πως να το περιγραψω, ενα εχω να πω, οι εξετασεις για το διπλωμα πρεπει να αλλαξουν σε ολες τις χωρες και να τις διαμορφωσουν ετσι ωστε να μην υπαρχουν τετοιες οδηγοι.

Youtube Video

#67745 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 July 2012 - 10:25

:blurah5: Σοβαρά τώρα ακόμα και εγώ που τώρα μαθαίνω θα το έκανα πιο γρήγορα. :hahaha:

Posted Image

#67746 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 10:36

Ακομα και η γρια που καθοταν διπλα της θα το εκανε πιο γρηγορα.

#67747 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 30 July 2012 - 11:15

Το αγαπημένο μου είναι αυτό!!

Youtube Video

Εγώ πάντως μια χαρά το πάω. Είχα τις επικές μου στιγμές στην αρχή(το παραδέχομαι) αλλά τώρα δε με πιάνει τίποτα!

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#67748 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 July 2012 - 12:03

Καλημέρα παιδιά πως περνάτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ελπίζω να κάνετε πολλά μπάνια και προσοχή με το αλκοόλ ε :drinks:

HnH5aB0.jpg

#67749 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 30 July 2012 - 12:14

Καλημέρα παιδιά πως περνάτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ελπίζω να κάνετε πολλά μπάνια και προσοχή με το αλκοόλ ε :drinks:

Έχω κάνει 6 ολόκηρα μπάνια μέχρι στιγμής και αυτή τη στιγμή καίγομαι στο λιοπύρι του Πειραιά αλλά τι να κάνουμε. Βέβαια πρώτη φορά βλέπω την πόλη μου τόσο άδια και όλα αυτά εν μέσω κρίσης
Τώρα για το αλκοόλ. Την Παρασκευή στα γενέθλια του ξαδέρφου μου έγινα κομμάτια ( παλί καλά που πήγα σπίτι του και κοιμήθηκα αλλιώς θα είχα στουκάρει το αμάξι στα σίγουρα ) και το Σάββατο βγήκα με κάτι φίλους αλλά δεν έγινα τόσο τύφλα γιατί έπρεπε να γυρίσω σπίτι

#67750 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 30 July 2012 - 12:22

^
Το καλύτερο ending των τελευταίων 2-3 σαιζόν.

ALL HAIL
Youtube Video

#67751 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 July 2012 - 12:25

Έχεις καλό γούστο εσύ

HnH5aB0.jpg

#67752 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 30 July 2012 - 12:29

Ναι, τους το λέω και δεν με πιστεύουν.

#67753 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 12:32

Έχω κάνει 6 ολόκηρα μπάνια μέχρι στιγμής και αυτή τη στιγμή καίγομαι στο λιοπύρι του Πειραιά αλλά τι να κάνουμε. Βέβαια πρώτη φορά βλέπω την πόλη μου τόσο άδια και όλα αυτά εν μέσω κρίσης

Καλα αφου μενεις Πειραια, γιατι δεν παιρνεις κανα καραβακι να ερθεις Σαλαμινα για μπανιο???

#67754 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 30 July 2012 - 12:40

Καλα αφου μενεις Πειραια, γιατι δεν παιρνεις κανα καραβακι να ερθεις Σαλαμινα για μπανιο???

Έρχομαι όποτε πέφτουν τα ρεπό από την δουλειά μαζί με τα ρεπό των φίλων μου γιατί αν δεν έχεις καλή παρέα δεν λέει το μπάνιο

#67755 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 July 2012 - 12:46

Έρχομαι όποτε πέφτουν τα ρεπό από την δουλειά μαζί με τα ρεπό των φίλων μου γιατί αν δεν έχεις καλή παρέα δεν λέει το μπάνιο

Σε αυτο με την παρεα θα συμφωνησω. Εχω χασει αρκετα μπανια (οχι φετος), επειδη δεν εβρισκα καλη παρεα να παω. Παντως ειναι τελεια εδω περα, αν και τα Σαββατοκυριακα που μαζευεται κοσμος ειναι απαισια, δεν μπορουμε να κουνηθουμε.