Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6721 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:43

Μα τι λετε!Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο ωραια εποχη του κοσμου.Ειναι ενα ειδος τεχνιτης happiness που ολοι χρειαζομαστε.Και ενα παιχνιδι καποιος γιατι το παιζει?Εχει πχ καποιο νοημα?Οχι συνηθως,απλως διασκεδαζει.Ετσι και εμεις τα Χριστουγεννα συμμετεχουμε σε ενα τεραστιο θεατρικο.Κακο ειναι?
Οχι αντιθετως!Σου ερχεται και ορεξη να κανεις ψωνια βλεποντας τα στολισμενα μαγαζια,να βγεις εξω,να χαζεψεις την ωραια ατμοσφαιρα,να συναντηθει ολη η οικογενεια,να αναψεις το τζακι κλπ κλπ κλπ
(καλα κοντευω να γραψω εκθεση ιδεων εδω :P)

Δεν καταλαβαινω προς τι ολο αυτο το μισος για τα christmas...-_-
Christmas rock...for me at least.

+100000000000000
εγω +φωνώ απολυτα μαζι σου:congrats:

ειδικα το βραδυ τις πρωτοχρονιας ειναι κατι το μοναδικο (αρκει να το περνας με εναν ειδικο τροπο και οχι τον καφροελληνικο)
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#6722 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 16:09

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα χριστούγεννα είναι ανούσια και ένας τρόπος για να πλουτίσουν τα μαγαζία επειδή κάποιοι τα θέλουν έτσι..
Τα χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς φτιαγμένη εξ αρχής για να αναζωογονείται ο άνθρωπος, ξεκολατεεεεε :bike::fromabove:

καταλαβαίνω περιπτώσεις όπως αυτή της Darkchilde (λυπάμαι :( ) αλλά οι υπόλοιποι? Απλά να πω πως νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να γιορτάσω τα Χριστούγεννα, ειδικά όταν σε άλλες χώρες πεινάνε..
Christmas ftw!

#6723 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 16:28

Μα τι λετε!Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο ωραια εποχη του κοσμου.Ειναι ενα ειδος τεχνιτης happiness που ολοι χρειαζομαστε.Και ενα παιχνιδι καποιος γιατι το παιζει?Εχει πχ καποιο νοημα?Οχι συνηθως,απλως διασκεδαζει.Ετσι και εμεις τα Χριστουγεννα συμμετεχουμε σε ενα τεραστιο θεατρικο.Κακο ειναι?
Οχι αντιθετως!Σου ερχεται και ορεξη να κανεις ψωνια βλεποντας τα στολισμενα μαγαζια,να βγεις εξω,να χαζεψεις την ωραια ατμοσφαιρα,να συναντηθει ολη η οικογενεια,να αναψεις το τζακι κλπ κλπ κλπ

ζήσε λίγο στον αληθινό κόσμο μικρή μου και θα καταλάβεις οτι τα Χριστούγεννα
είναι η πιο άχρηστη γιορτή επειδή αναγκάζει τον κόσμο να το παίξει ευτυχισμένος ενώ δεν είναι, και να κάνει αυτούς που είναι μόνοι να νιώσουν ακόμη πιο μόνοι.

γραφεις:

μάλλον δεν έχεις δει συνταξιούχο να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα,
η απλό μισθωτό να προσπαθεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του και να μη μπορεί επειδή τα Χριστούγεννα οι τιμές ανεβαίνουν.

και εντάξει γιατί να περιμένει κάποιος τα Χριστούγεννα για να παίξει το θέατρο της ευτυχίας ενώ μπορεί να το κάνει κάθε μέρα;

Darkchilde ο ανιψιός μου θα έκλεινε τα 24 χθες.

#6724 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 16:41

πω... πολυ μελαγχολια και ματαιοδοξια εχει πεσει... ενταξει εκτος απο εξαιρεσεις, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... σιγουρα οι νωπες μνημες απο δυσαρεστα γεγονοτα δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια, αλλα οι μερες των "εορτων" εκτος απο τραλαλά ειναι και ενας τροπος για να ξεφυγουμε λιγο (οσο ειναι αυτο δυνατον) απο τα πολλα προβληματα που υπαρχουν γυρω μας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6725 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 16:49

πω... πολυ μελαγχολια και ματαιοδοξια εχει πεσει... ενταξει εκτος απο εξαιρεσεις, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... σιγουρα οι νωπες μνημες απο δυσαρεστα γεγονοτα δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια, αλλα οι μερες των "εορτων" εκτος απο τραλαλά ειναι και ενας τροπος για να ξεφυγουμε λιγο (οσο ειναι αυτο δυνατον) απο τα πολλα προβληματα που υπαρχουν γυρω μας...

Βασικά αυτό είναι το πρόβλημα... Ότι μετά από κάποιο σημείο δεν μπορείς να "ξεφύγεις" γιατί όσο χαρούμενη και αν είναι η ατμόσφαιρα τα προβλήματα σου παραμένουν. Οπότε όταν όλα γύρω σου είναι "χαρούμενα" και εσύ έχεις άλλα, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα... Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ ωραία γιορτί πχ για τα παιδιά ή για μερικούς τυχερούς ή έστω για αυτούς που πραγματικά τα πιστεύουν, αλλά για τον μέσο ενήλικα τα πράγματα αλλάζουν :wet2:
phmava.php

#6726 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:01

KAI ΔΕ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ???

Ένα έχω να πω.

Posted Image

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6727 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:07

Πάντως κι εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα Χριστούγεννα και μπορώ να πω ότι ίσως να είναι και η καλύτερη περίοδος του χρόνου.Δε ξέρω για εσάς αλλά εμείς το έχουμε παράδοση και στις 25 κάνουμε τραπέζι στους κοντινούς συγγενείς(βέβαια έχει πολύ βαβούρα αλλά δε βαριέσαι) και την πρωτοχρονιά μας κάνει τραπέζι η αδερφή του μπαμπά μου(και την παραμονή συνήθως πάμε στο θείο μου ή σε μια άλλη θεία μου)Η μαμά μου στολίζει όλο το σπίτι(και αν και δεν της το έχω πει ποτέ μου αρέσει που το στολίζει) και συνήθως στις 24 βλέπουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα(νομίζω έτσι λέγεται,αυτό που είναι με τον Σκρουτζ κτλ εννοώ)Επίσης συνήθως εκείνη την εποχή έρχεται και ένας θείος μου από την Αμερική.Γενικά μπορώ να πω ότι για μένα τουλάχιστον είναι από τις καλύτερες εποχές του χρόνου.Ίσως απλά εγώ να είμαι πολύ τυχερός αλλά ακόμα και προβλήματα να έχεις πιστεύω δεν είναι κακό μια στο τόσο να ξεσκάς και λίγο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6728 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:12

I love that bunny!

Περα απο την πλακα εμενα η φιλοσοφια μου ειναι if you can be happy,just be happy!Δεν εννοουσα οτι προσωπικα ειμαι δυστυχισμενη και το παιζω χαρουμενη τα Χριστουγεννα.Απλως το θεατρικο για το οποιο μιλουσα ειναι η ολη διαδικασια των Χριστουγεννων(presents,decorations etc).Η συμμετοχη μου σε αυτη τη διαδικασια με κανει χαρουμενη,κατι σαν παιχνιδι.

Βεβαια μπορει να μου συμβει κατι κακο κατα τη διαρκεια της ζωης μου και να ειναι κοντα στα Χριστουγεννα(χτυπα ξυλο).
Τοτε τα Χριστουγεννα μου θα χαλασουν οχι επειδη ειναι και καλα μια γιορτη υποκρισιας,αλλα διοτι κατι κακο μου συνεβη και θα μου χαλαγε αυτη τη μερα οπως οποιαδηποτε αλλη μερα στη ζωη μου.

Απο τη στιγμη που το ηλικιακο group στο οποιο ανηκω κατα μεσο ορο βρισκεται σε μια κατασταση ευθυμιας αυτη την εποχη,προσπαθω και εγω να ειμαι χαρουμενη.Οταν μπω στα βασανα της ζωης τοτε βλεπω...
Αλλα δεν θελω να τα βαφω μαυρα a priori.Σιγουρα θα ερθει χρονια που θα ειμαι χαλια αυτη την εποχη,αλλα για αυτο οπως ειπα δεν θα φταινε τα Χριστουγεννα.
Be happy while you can!^^

#6729 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:18

Posted Image

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6730 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:19

nyappy in the world ;)

#6731 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:21

ζήσε λίγο στον αληθινό κόσμο μικρή μου και θα καταλάβεις οτι τα Χριστούγεννα
είναι η πιο άχρηστη γιορτή επειδή αναγκάζει τον κόσμο να το παίξει ευτυχισμένος ενώ δεν είναι, και να κάνει αυτούς που είναι μόνοι να νιώσουν ακόμη πιο μόνοι.

γραφεις:

μάλλον δεν έχεις δει συνταξιούχο να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα,
η απλό μισθωτό να προσπαθεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του και να μη μπορεί επειδή τα Χριστούγεννα οι τιμές ανεβαίνουν.

και εντάξει γιατί να περιμένει κάποιος τα Χριστούγεννα για να παίξει το θέατρο της ευτυχίας ενώ μπορεί να το κάνει κάθε μέρα;

Darkchilde ο ανιψιός μου θα έκλεινε τα 24 χθες.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ERISABETSU!!!
ΞΥΡΙΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ!!!
:hahaha:
ισα ισα επειδη χριαζόμαστε να νιοσουμε χαρουμενοι για αυτο ακριβος ειναι καλα τα χριστουγενα γιατι σε βοηθαν να νιοσεις ετσι!
τεσπα ειναι και το πος το βλεπει ο καθενας!

εγω πραγματικά νιόθω πολυ ομορφα :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#6732 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:38

Posted Image

Έτσι μάλιστα.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6733 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 17:54

Αν βρεθούμε ποτέ σε κερνάω ότι τραβάει η ορεξή σου....

666+ ευχαριστώ και respect!!!!

Δισκοπωλείο,σου έρχομαι!!!!!!!!!!

ελα καλε σιγα! my pleasure που βοηθησα!:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#6734 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 18:02

Παρόλα όσα λέτε τα χριστούγεννα είναι μια γιορτή τέλος πάντων που φέρνει τους ανθρώπους κοντά εφόσον δε επικοινώνουμε σα ζώα που είμαστε! Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα και ποιος ξέρει αν θα ζούμε αύριο για να μπω στο κλίμα της προηγούμενης συζήτησης! Και τι σας χαλάει που οι άλλοι είναι χαρούμενοι? Μην προσπαθείτε να το παίξετε διαφορετικοί και δηλώσετε ότι δε σας αρέσουν τα χριστούγεννα! Μην μένετε πίσω από άτυχα γεγονότα γιατί δε θα μπορέσετε να συνεχίσετε! Απολάυστε αυτά τα χτιστούγεννα( και το γράγω με μικρό για να δείτε ότι δε χρειάζετε το κεφαλαίο για να του δώσει τη σημασία που δεν έχει τελικά!) όσο καλύτερα μπορείτε με τους φίλους σας τώρα που μπορείτε γιατί μετά.......... θα έρθει το χάος στον κόσμο! Τουλάχιστον χαλαρώστε λιγάκι και πάρτε καμιά άδειαγιατί πολύ πίκρα έπεσε τελευταία σ'αυτό το forum!

#6735 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 18:03

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ERISABETSU!!!
ΞΥΡΙΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ!!!
:hahaha:
ισα ισα επειδη χριαζόμαστε να νιοσουμε χαρουμενοι για αυτο ακριβος ειναι καλα τα χριστουγενα γιατι σε βοηθαν να νιοσεις ετσι!
τεσπα ειναι και το πος το βλεπει ο καθενας!

εγω πραγματικά νιόθω πολυ ομορφα :wooi2:

πρώτον μη γράφεις κεφαλαία

και δεύτερον πέρνα αύριο απο το υπουργείο μου που θα με πεις εμένα αξύριστη
και συντρόφισσα
Spoiler: