Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6706 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 02:59

Ακραία δεν είναι, απλά είναι διαφορετική... την είχα διαβάσει και παλαιότερα και μου είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση....

Πάντως τα επιχειρήματά τους είναι λογικότατα...

ε;
για ποια επιχειρηματα μιλας;
το αρθρο πιζει στη γενικολογια
περιστρεφεται γυρω απο θεωριες συνομοσιολογιας, χωρις να πει κατι συγκεκριμενο
οπως για παραδειγμα. αν δεν υπαρχει ο ιος του aids τι σκατα ειναι αυτο που σκοτωνει τοσα εκατομμυρια ανθρωπους καθε χρονο;
η ακομα ενα. αν τα φαρμακα σε κανουν χειροτερα, τοτε γιατι περιοχες οπως η αφρικη που δεν εχουν λεφτα για φαρμακα, πασχουν περισσοτερο απο τον ιο του aids ?
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#6707 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 05:07

ε;
για ποια επιχειρηματα μιλας;
το αρθρο πιζει στη γενικολογια
περιστρεφεται γυρω απο θεωριες συνομοσιολογιας, χωρις να πει κατι συγκεκριμενο
οπως για παραδειγμα. αν δεν υπαρχει ο ιος του aids τι σκατα ειναι αυτο που σκοτωνει τοσα εκατομμυρια ανθρωπους καθε χρονο;
η ακομα ενα. αν τα φαρμακα σε κανουν χειροτερα, τοτε γιατι περιοχες οπως η αφρικη που δεν εχουν λεφτα για φαρμακα, πασχουν περισσοτερο απο τον ιο του aids ?

επειδή μαμιούνται αβέρτα???
επειδή η πορνεία είναι παράνομη και οι βιασμοί συμβαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς;
Σε ποιο κόσμο ζεις ντοκιμαντέρ δεν βλέπεις;
επειδή το μεγαλύτερό κρίμα του Μαντέλα ήταν ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό το θέμα και το έχει ομολογήσει;
επειδή ίσως οι ήπειροι που δεν περάσαν τον μαύρο θάνατό aka πανώλη δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα ;

τα φάρμακα δεν ξέρω αν σε κάνουν χειρότερα.
αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποιος εκεί έξω έχει την λύση απλά δεν την δίνει.

#6708 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 11:05

Πολυ μουφα αυτο το αρθρο... μιλαμε για παγκοσμια συνωμοσια...

Εχει σαν αρθρο πιο πολλες τρυπες και απο σουρωτυρι... :hahaha:

και Eri, ο μαυρος θανατος δεν ηταν η πανωλη. Ακομα κανεις δεν ξερει τι ηταν και τι το προκαλεσε. Η βουβωνικη πανωλη ηταν ο πρωτος υποπτος, αλλα τα τελευταια χρονια δεν ισχυει πια αυτο. Το οτι καταφερε να εξολοθρευσει σχεδον το μισο ευρωπαικο πλυθισμο μεσα σε λιγα χρονια ειναι τρομαχτικο αν αναλογιστει κανεις οτι δεν υπηρχαν μεσα μεταφορας τοτε που να δικαιολογουν μια τοσο τελεια εξαπλωση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6709 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:32

Γιορτες Mode :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6710 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:34

Με γειά το χριστουγεννιάτικο look,αν και θα πρέπει να ξέρετε ότι μισώ τα Χριστούγεννα,οπότε κάπως μου τησπάει,αλλά οκ,τι να κάνεις,όλος ο κόσμος θέλει να δεί έλατα και να ακούσει 'τρίγωνα κάλαντα'....:emptyonexg1::terror2::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6711 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:37

Merry christmas τότε.

Αν και θα είναι κουτσά στραβά κ ανάποδα. I BET.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6712 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:40

Merry christmas τότε.

Αν και θα είναι κουτσά στραβά κ ανάποδα. I BET.

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???:erk::erk::erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6713 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:52

Βασικά κι εγώ πλέον δεν χαίρομαι που έρχονται τα Χριστούγεννα, ίσα ίσα ώρες ώρες με πιάνει μελαγχολία... Και ο λόγος είναι λίγο πολύ ότι τα Χριστούγεννα σημαίνουν και εργασίες και διάβασμα :emptyonexg1:
phmava.php

#6714 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 14:57

Matsu-chan θέλω να πω οτί μερικοί θα κουτσαίνουν και θα δυσκολευτούν να ανεβούν τις σκάλες του νοσοτρος, άλλοι θα ξεχάσουν τα γυαλιά τους και θα στραβωθούν για να δούν, αλλά κυρίως μερικοί θα γα&%$#$ουν ανάποδα για να προλάβουν όλα όσα έχουν να κάνουν. Σε κάλυψα? :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6715 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:01

Haaaaai!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#6716 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:04

Μα τι λετε!Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο ωραια εποχη του κοσμου.Ειναι ενα ειδος τεχνιτης happiness που ολοι χρειαζομαστε.Και ενα παιχνιδι καποιος γιατι το παιζει?Εχει πχ καποιο νοημα?Οχι συνηθως,απλως διασκεδαζει.Ετσι και εμεις τα Χριστουγεννα συμμετεχουμε σε ενα τεραστιο θεατρικο.Κακο ειναι?
Οχι αντιθετως!Σου ερχεται και ορεξη να κανεις ψωνια βλεποντας τα στολισμενα μαγαζια,να βγεις εξω,να χαζεψεις την ωραια ατμοσφαιρα,να συναντηθει ολη η οικογενεια,να αναψεις το τζακι κλπ κλπ κλπ
(καλα κοντευω να γραψω εκθεση ιδεων εδω :P)

Δεν καταλαβαινω προς τι ολο αυτο το μισος για τα christmas...-_-
Christmas rock...for me at least.

#6717 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:11

Μπααααααα,εγώ όσο αφορά τα Χριστούγεννα συμφωνώ με αυτό το τύπο
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6718 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:14

Και πως περνάς τα Χριστούγεννα όταν κάποιοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή και σου λείπουν αφάνταστα; Όταν κρατιέσαι τον υπόλοιπο καιρό με νύχια και με δόντια να μην πέσεις σε κατάθλιψη και χρειάζεσαι χρόνο πολύ για να ξεπεράσεις έναν θάνατο και έρχονται τα Χριστούγεννα και είναι ακόμα χειρότερο;

Φέτος θα είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα. Βλέπω Αγιοβασίληδες και άλλα στις βιτρίνες και μου'ρχεται να τα κλωτσήσω και να σπάσω τις βιτρίνες. Δεν μπορώ να χαμογελάσω ψεύτικα και μάλλον φέτος δεν θα έχω όρεξη ούτε για καφέ.

Επίσης 19 Δεκεμβρίου η μικρή αδελφή μου θα γινόταν 27 χρονών. 24 Δεκεμβρίου είναι ακριβώς 6 μήνες μετά το τροχαίο που της στοίχησε τη ζωή. Λες να περάσω καλά Χριστούγεννα?

#6719 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:26

Λυπαμαι πολυ, δεν το ηξερα.

Αλλα εγω δεν μιλησα για ξεχωριστες περιπτωσεις σαν εσενα,απλως για οσους μισουν τα Χριστουγεννα γιατι τα βρισκουν ανουσια,για το μεσο ανθρωπο.
Και παλι λυπαμαι πολυ για την αδερφη σου.

#6720 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 15:38

Και εγώ λυπάμε πολύ! Αλλά μην τα λες αυτά γιατί μας βλέπω να μην περνάμε και εμείς οι υπόλοιποι καλά χριστούγεννα! Ο μόνος λόγος για τον οποίο περιμένω τα χριστούγεννα είναι για να κοιμηθώ γιατί δεν έχουν καμία σημασία! Είναι απλώς ένας τρόπος για να πλουτίσουν τα μαγαζια!