Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#67306 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 08 July 2012 - 15:50

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανάλογο thread, αλλά ας ρωτήσω.
Μπορείτε να μου πείτε mangaka που έχουν συνεισφέρει πολύ στην ιστορία των manga; Ή κάτι τέτοιο ξέρω γω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#67307 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 08 July 2012 - 15:52

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανάλογο thread, αλλά ας ρωτήσω.
Μπορείτε να μου πείτε mangaka που έχουν συνεισφέρει πολύ στην ιστορία των manga; Ή κάτι τέτοιο ξέρω γω.

Osamu Tezuka και Go Nagai

#67308 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 08 July 2012 - 15:58

Posted Image

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

α ρε τυχερη εμενα μονο αν ειναι homosexual με ρωτησε ...... κι ειμαι περιεργη ποιον εβαλες

(απο παιχνιδια δν βρισκει πολλα ... )

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#67309 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 08 July 2012 - 16:03

Posted Image

Εγώ πάλι κόλλησα στην σελίδα που λέει η τρελοπαρέα του ΞΜ. Δουλεύει ένα φιλαράκι ως ομαδάρχης εκεί και μου είχε πει το 2010 όταν τελειώσαμε το σχολείο να πάμε μαζί ως ομαδάρχες. Ψήθηκα ύστερα από τόσες ιστορίες που έλεγε και πήγα για συνέντευξη. Ο τύπος έμοιαζε με τον παππού της Μονόπολυς και αφού τελείωσε η συνέντευξη μου είπε ότι θα με πάρει, ο φίλος μου είχε πει ότι επειδή δεν είχα ξαναπάει στην εν λόγω κατασκήνωση ήταν δύσκολο να με δεχτεί και αν δεχτεί θα με έπαιρνε τηλέφωνο οπότε όταν μου είπε ναι έμεινα λίγο και με ρώτησε αν είμαι καλά και αν θέλω νερό. Τρείς μέρες πριν πάω στην κατασκήνωση έπαιζα με κάτι φίλους μπάσκετ και κατάφερα να πάθω χιαστούς :madtodeath: Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Το καλοκαίρι της αποφοίτησης από το λύκειο ήταν το χειρότερο από όλα ( χιαστοί, δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο, ακύρωσα τις διακοπές με τους φίλους στη Σκιάθο )

#67310 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 July 2012 - 16:23

Εγώ πάλι κόλλησα στην σελίδα που λέει η τρελοπαρέα του ΞΜ. Δουλεύει ένα φιλαράκι ως ομαδάρχης εκεί και μου είχε πει το 2010 όταν τελειώσαμε το σχολείο να πάμε μαζί ως ομαδάρχες. Ψήθηκα ύστερα από τόσες ιστορίες που έλεγε και πήγα για συνέντευξη. Ο τύπος έμοιαζε με τον παππού της Μονόπολυς και αφού τελείωσε η συνέντευξη μου είπε ότι θα με πάρει, ο φίλος μου είχε πει ότι επειδή δεν είχα ξαναπάει στην εν λόγω κατασκήνωση ήταν δύσκολο να με δεχτεί και αν δεχτεί θα με έπαιρνε τηλέφωνο οπότε όταν μου είπε ναι έμεινα λίγο και με ρώτησε αν είμαι καλά και αν θέλω νερό. Τρείς μέρες πριν πάω στην κατασκήνωση έπαιζα με κάτι φίλους μπάσκετ και κατάφερα να πάθω χιαστούς :madtodeath: Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Το καλοκαίρι της αποφοίτησης από το λύκειο ήταν το χειρότερο από όλα ( χιαστοί, δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο, ακύρωσα τις διακοπές με τους φίλους στη Σκιάθο )

Δεν είναι δικιά μου η εικόνα, είναι ενός φίλου η οθόνη.

#67311 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 08 July 2012 - 16:29

Καντε την αλλη μια φορα quote την εικονα. Δεν την ειδαμε αρκετες φορες.

#67312 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 July 2012 - 16:31

Posted Image

Καντε την αλλη μια φορα quote την εικονα. Δεν την ειδαμε αρκετες φορες.

Posted Image

Happy now?
phmava.php

#67313 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 08 July 2012 - 16:33

Moarrrrr.

#67314 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 08 July 2012 - 18:23

η μπορεις απλά να κοιταξεις λιγο καλυτερα τις πηγες σε αυτα που διαδιδονται.

Ι αμ λιβινγκ μαι μιθ γκοου αγουει! Από την άλλη δεν ξαναδιαβάζω διαγώνια ειδήσεις στο yahoo!
rsrGbGx.gif

#67315 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 July 2012 - 21:55

Μέχρι τώρα έχω βάλει, Drizzt Do Urden, Stalin, Lenin, Hitler, το μπαμπά μου, Marsupilami ( 0.o), το ίδιο το Genie, Dr Arthur Light (DC villain) και Pennywise the Dancing Clown.

Από αυτούς, μόνο τον Doctor Light δεν βρήκε...

#67316 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 July 2012 - 22:17

Ι αμ λιβινγκ μαι μιθ γκοου αγουει! Από την άλλη δεν ξαναδιαβάζω διαγώνια ειδήσεις στο yahoo!

Βασικα, μπορει να με εχει πιασει το παρανοικο μου, αλλα μου φαινεται οτι το αλλαξαν (προσθετωντας τις τελευταιες παραγραφους) αφου τους εκραξε καποιος στα σχολια. Το δευτερο μισο του κειμενου πρεπει να μπηκε μετά.

(αυτο με το διαγωνιο όλοι το κανουμε :himitsu: )

stasou%2520mygdala.jpg

#67317 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 09 July 2012 - 01:57

Seriously now, WTF?
Δεν πατε καλα taka-greece, λιγο σεβασμος στο Naruto! xD
Spoiler:

EDIT:
COULDN'T RESIST

another one!
Spoiler:

Edited by LethalMike, 09 July 2012 - 03:41.

ezgif.com-resize.gif

#67318 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 July 2012 - 02:14

Seriously now, WTF?
Δεν πατε καλα taka-greece, λιγο σεβασμος στο Naruto! xD

Spoiler:

........... γου του φου xD :OMG3:
να γιατί δε προτιμάω τα ελληνικά...αχαχα :P
フカフカ

#67319 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 July 2012 - 13:55

Youtube Video

Badass Dora!! :hero:

image.jpg

#67320 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 09 July 2012 - 14:16

About Akinator: έχω βάλει τον Turkey από το Dorohedoro. Μετά από 30 ερωτήσεις μου έχει παρουσιάσει ως λύσεις το Τζίνι από τον Αλαντίν και το Σκιάχτρο από το Μάγο του Οζ!!! Τελικά το νίκησα. Μου έβγαλε τελευταία την Egypt (hetalia)

Edited by OdyMonaxos, 09 July 2012 - 14:18.