Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#67291 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 07 July 2012 - 21:35

You're doing it wrong.

Εμένα τον βρήκε με την πρώτη και πρέπει να έκανα και ένα λάθος σε κάποια ερώτηση.

#67292 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 July 2012 - 22:44

Δεν αντέχω άλλο να μελετάω κατόψεις και ηλίθιους ρυθμούς του 11ου αιώνα.
Χίλιες φορές να μας ζητούσαν να γράψουμε και στην εξεταστική για το Buttplug Santa....

...oh wait, they do!

Posted Image

#67293 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2012 - 22:46

Ελπίζω να μην σας προετοιμάζουν εμμέσως για την βαθμολόγηση με αυτόν τον τρόπο.

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε ΄ολους όσους δίνουν και πρέπει να διαβάσουν με αυτήν την διαβολεμένη ζέστη.

#67294 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 07 July 2012 - 23:07

Χίλιες φορές να μας ζητούσαν να γράψουμε και στην εξεταστική για το Buttplug Santa....

...oh wait, they do!

Αρχικά λέω δεν ξέρω τίποτα ούτε για το ένα ούτε για το άλλο τι μας το λέει ?

Μετά θυμήθηκα ....

#67295 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 07 July 2012 - 23:30

LOL pro αυτό το akinator.
Ό,τι πιο τυχαίο σκέφτηκα και το βρήκε. Την Alicia από το Valkyria Chronicles για την ακρίβεια.

/bookmarked

EDIT: Αλλά ούτε με 40 ερωτήσεις δεν κατάφερε να βρει την Pino που διάλεξα για το "Η Νύχτα πέφτει..." fuuuu

Edited by Theodore :D, 07 July 2012 - 23:33.

#67296 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 07 July 2012 - 23:51

...oh wait, they do!

αν αρχίσεις να βλέπεις αρχιτεκτονική και στον ύπνο σου, τότε να ανησυχήσεις... (μια εξεταστική με είχαν στοιχειώσει οι Αιγύπτιοι!)
δε μας είπες, πώς έληξε η εργασία με θέμα τον Santa?

Edited by ma_foteini, 07 July 2012 - 23:58.

#67297 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 08 July 2012 - 00:19

seriously τι πραγμα αυτο το akinator ....
βαζω τν murasakibara και την πρωτη φορα μου λεει τν Μπομπ Σφουγγαρακι ... εγω γελαω γτ λεω δν θα το βρει ..... μετα μου λεει Midorima και σκεφτομαι i'm fucked το βρηκε .... 5 ερωτησεις μετα THE END!!! Σκατοπραγμα :P

Παντως γελασα !!!! θα τον ξεγελασω ρε!!!

εδιτ: εδω μου βρηκε απο yaoi ρε !!! τελικα ομως.....
τα καταφερα το ξεγελασα το ηλιθιο με μια ηρωιδα απο ενα μανγκα !!!Το ευχαριστηθηκα!

Edited by redqueen, 08 July 2012 - 00:40.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#67298 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 July 2012 - 00:39

Eγώ βάζω τον Izaya και δεν το πιστεύω το καταραμένο τζίνι με την πρώτη το βρήκε!!! Κάμποσες ερωτήσεις αργότερα, αλλά το βρήκε! Πάω να τρελαθώ! Θα το ξαναδοκιμάσω με άλλους χαρακτήρες αν και θα τους βγάλει πιστεύω... Ε ρα κοίτα να δεις!

edit: He found Gintoki too...

2nd edit: And Yuno... F*ck it, he wins...

3rd edit: Και τη Mai απ' το YGO, που απαντούσα μόνο γενικά κι αόριστα, καλά με δουλεύει έτσι;

Edited by DiamondsofBlood, 08 July 2012 - 00:47.

#67299 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 08 July 2012 - 04:27

Τρίτη προσπάθεια για Pino, πάλι απέτυχε. Βρήκα το κλειδί του!

#67300 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 July 2012 - 06:40

Οσες φορες παντως το εχω κερδισει, συνειδητοποιησα οτι είτε δεν του ειχαν ξαναβαλει τον ιδιο χαρακτηρα (το πετυχα αρκετες φορες με καρτουν του 80-90 τύπου Tallyhawk από silverhawks, αλλα γενικως συνεβαινε σπανια) ειτε ειχαν απαντησει επανειλλημενα λαθος πολλα ατομα σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις οποτε η db του δεν τον βοηθουσε.

Γενικως όσο πιο πολλοι παιζουν τοσο καλυτερο θα γινεται, στο τελος θα βρισκει κυριολεκτικα τα παντα.

stasou%2520mygdala.jpg

#67301 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 08 July 2012 - 10:28

Έπεσα τυχαία πάνω στο thread για τις συναντήσεις στη Ν. Σμύρνη και είδα ότι το 90% περίπου του κόσμου που συμμετείχε ενεργά τότε (και στο anime.gr γενικότερα) είτε έχει αποχωρήσει είτε απλώς δεν ασχολείται πια. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη, το ίδιο συμβαίνει και με το mod team.
just my 2 cents
επίσης good old times, με ατάκες του τύπου "Αν πρόκειται να έρθετε πιο αργά, και δεν ξέρετε την περιοχή, μπορείτε να μου στείλετε pm, για να σας δώσω το κινητό μου (το νούμερο όχι το ίδιο το τηλέφωνο)."
και
"Για άλλη μια φορά πρέπει να τονιστεί ότι η παρούσα συνάντηση δεν γίνεται με την άδεια του φόρουμ, αλλά αποτελεί συνωμοτική πρωτοβουλία για την εκ βάθρων αποσταθεροποίησης του. Οπότε μην περιμένετε από το φόρουμ να σας βγάλει από τη φυλακή, εάν προβείτε σε κολάσιμη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της!"

και το κερασάκι στην τούρτα "Έτσι κι αλλίως Αύγουστο θα πάρω άδεια. Κατά τις 20 - 25 καλά είναι;" -> δούλευα τότε......

Edited by Namida, 08 July 2012 - 10:38.

#67302 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 08 July 2012 - 13:09

Εννοείται, ρε.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#67303 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 July 2012 - 14:18

Έπεσα τυχαία πάνω στο thread για τις συναντήσεις στη Ν. Σμύρνη και είδα ότι το 90% περίπου του κόσμου που συμμετείχε ενεργά τότε (και στο anime.gr γενικότερα) είτε έχει αποχωρήσει είτε απλώς δεν ασχολείται πια. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα μέλη, το ίδιο συμβαίνει και με το mod team.

Ε έτσι είναι τα χρόνια περνάνε και τα πράγματα αλλάζουν.

Εγώ που πήγα στο χθεσινό party έχοντας να πάω σε anime party πολύ καιρό, ένιωθα λες και θα έρθει κάποιος και θα μου πει, παππού εσύ τι θέλεις εδώ; :hahaha:
phmava.php

#67304 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 July 2012 - 15:00

Posted Image

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

#67305 phm

phm