Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
94137 replies to this topic

#67006 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 27 June 2012 - 22:18

Εγώ παλι τα σπυρακια θυμαμαι τα παταγα μονος μου και την ειχα καταβρει. Ειναι μια αναλογη ανωμαλια χαρά με το να ξεπετσιαζεις τη φουσκαλα, να ξυνεις το καρκαδο κτλ. Με κραζαν ολοι οτι θα γεμισω σημαδια, αλλα ευτυχως ειμαι πολυ τυχερος στο θεμα του δερματος και δεν εμεινε τιποτα.

και μια βλακειουλα για καληνυχτα

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg


#67007 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 28 June 2012 - 02:35

Ουτε εγώ είχα θέμα ποτέ με ακμή, ευτυχώς.
Αλλά πάντα φανταζομουν πως αν ειχα, θα ετριβα το προσωπο μου με γυαλόχαρτο να ΄φυγουν. Ήμουν έξυπνο παιδί.

#67008 ala1n

ala1n

    Anime Freak

  • Members
  • 330 posts

Posted 28 June 2012 - 03:52

Εγώ πάντως που στα 17 είχα έντονη ακμή από 1 σημείο και μετά , αντί για χάπια , που έχουν παρενέργειες , μια πολύ καλή δερματολόγος μου 'πε να πάρω σίδηρο με χάπια για 6 μήνες......τελικά μετά το 3μηνο δεν είχα και ούτε έβγαλα τίποτα ξανά , ενώ 1-2 σημάδια που είχα εξαφανίστηκαν.... :)

Edited by ala1n, 28 June 2012 - 03:52.

Posted Image

#67009 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 28 June 2012 - 11:50

Καλημερες!
Για τη συζητηση με τα σπυρακια/ακμες κτλ, ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω, πως δεν ειναι φαινομενο που παρατηρειται μονο στην εφηβεια, οποτε οσοι περασατε τα 18 και νομιζετε πως γλιτωσατε, ειστε γελασμενοι. Η Ακμη μπορει να εμφανιστει σε οποιαδηποτε ηλικια δυστυχως...στην αδερφη μου εμφανιστηκε στα 26 της. Τα χαπια ειναι η πιο σκληροπυρηνικη θεραπεια που μπορει να ακολουθηθει (η οποια οπως αναφερθηκε πιο πανω εχει και ισχυρες παρενεργειες - ξεφλουδισμα παντου και ξηροτητα του δερματος επισης παντου, ιδιαιτερα βλαβερα ειναι τα χαπια για το συκωτι, οποτε οποιος ακολουθει την εν λογω θεραπεια κανει εξετασεις για τρανσαμινασες καθε 2 βδομαδες κτλ), παρ'ολα αυτα ειναι και η πιο σιγουρη οτι δε θα εμφανιστει ξανα ουτε σπιθουρακι. Το να πειραζει κανενας τα μπιμπικια οταν προκειται για ακμη ειναι το χειροτερο που μπορει να κανει, καθως οχι μονο αφηνουν σημαδια, αλλα και μεταφερει το μικροβιο στο υπολοιπο δερμα - η ακμη προκειται περι μικροβιου και δεν ειναι μονο ορμονικο.
Και εχοντας πει τα παραπανω..γινεται να αλλαξουμε κουβεντα γιατι τα περι σπυρακιων δεν ειναι οτι πιο ορεκτικο για τον πρωινο καφε μου? >.<
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#67010 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 28 June 2012 - 11:50

@ala1n: Ε αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της επίσκεψης στο γιατρό, να δώσει θεραπεία κατάλληλη για σένα. Μπορεί να μη χρειαζόσουν καν "βαριά" θεραπεία.

6dqFccT.gif


#67011 kakashi sensei

kakashi sensei

    pitsilistis

  • Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 28 June 2012 - 13:33

βασικα χτες ηταν αλλα το ποιασατε το νοημα.
που ειναι οι αιωρουμενες σανιδες???

Posted Image

#67012 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 947 posts

Posted 28 June 2012 - 13:47

can't see them 'cause it's fake!
η σωστη ημερομηνια ειναι 21 Οκτωβρη 2015

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#67013 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 28 June 2012 - 13:54

Ρε π***** μου.
Βαζω την 150x150 version του avatar μου και μου το μεγαλωνει στα 200x200 :madtodeath:


Cheer up,τουλαχιστον σου το αλλαξε.Εγω απο χτες βραδυ περιμενω και δεεε λεει να νιωσει.Κι οσο σκεφτομαι οτι σε αλλους αλλαξε σε 3 λεπτα.WHY IS IT SOOO MEAN?

sc5bab.jpg


#67014 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 June 2012 - 13:58

Ctrl + F5 ? Για δοκίμασε...

xbJ3b2w.jpeg


#67015 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 28 June 2012 - 14:22

can't see them 'cause it's fake!
η σωστη ημερομηνια ειναι 21 Οκτωβρη 2015


Άι στον άνεμο και έλεγα τι δεν μου κάθεται καλά με αυτήν την φωτογραφία...

Μία απορία όμως...θα υπάρχει Marty McFly μετά τον Δεκέμβρη του 2012 ή θα τον πάρει και αυτόν η μπάλα με το τέλος του κόσμου?

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#67016 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 947 posts

Posted 28 June 2012 - 14:55

αμα τον ελεγαν McCockroach ισως :P
τωρα που το θυμιθηκα ομως,
επειδη μετα τον δεκεμβρη θα εχω μεγαλη αναγκη απο χρηματα
βαζω στοιχιμα οτι εχω πως δεν θα καταστραφει ο κοσμος :bleh:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#67017 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 28 June 2012 - 14:59

Ctrl + F5 ? Για δοκίμασε...

:lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:

Δεν ξερω τι ξορκι ειναι αυτο αλλα δουλεψε.Thank you so mwach!

sc5bab.jpg


#67018 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 28 June 2012 - 15:03

Youtube Video

Spoiler: lyrics

ezgif.com-resize.gif


#67019 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,828 posts

Posted 28 June 2012 - 16:02

:lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:

Δεν ξερω τι ξορκι ειναι αυτο αλλα δουλεψε.Thank you so mwach!


The "F5" refresh would trigger a HTTP request sent to the server with an "If-Modified-Since" header, while "Ctrl+F5" would not have such a header. In my understanding, F5 will try to utilize cached content as much as possible, while "Ctrl+F5" is intended to abandon all cached content and just retrieve all content from the servers again.


rsrGbGx.gif

#67020 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 June 2012 - 16:29

Έεεεεεεελα ρε Χαζούκι αμέσως να τα αποδομήσεις όλα, μη χαρώ λίγο ρε παιδί μου, να μου το χαλάσεις :nanana:

xbJ3b2w.jpeg