Και ακούω αυτό σε repeat
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvnWGarqDss[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 26 Ιούνιος 2012 - 03:11
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 03:10
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 26 Ιούνιος 2012 - 03:11
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 05:57
θα ηθελα να μοιραστω με ολα τα παιδια του φορουμ κατι πολυ σημαντικο για μενα.....
με χαρα σας ανακοινωνω οτι σημερα πηρα στα χερια μου τα κλειδια απο το πρωτο μου μαγαζι....
επισημος σε λιγο καιρο θα ανοιξω την δικια μου μικρη επιχειρηση....
για οσους με ξερουν απο παλια το επαγγελμα μου ειναι κομμωτης......
το ονειρο μου ηταν να ανοιξω ενα mens only κουρειο στα προτυπα των 60΄s 70'...παραδοσιακο ...
επιτελους σιγα σιγα βλεπω το ονειρο μου να πραγματοποιειται και ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας............
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 09:51
εχει καποια σχεση με το Cambridge?
τεσπα, μπραβο που το περασες.
θα ηθελα να μοιραστω με ολα τα παιδια του φορουμ κατι πολυ σημαντικο για μενα.....
με χαρα σας ανακοινωνω οτι σημερα πηρα στα χερια μου τα κλειδια απο το πρωτο μου μαγαζι....
το ονειρο μου ηταν να ανοιξω ενα mens only κουρειο στα προτυπα των 60΄s 70'...παραδοσιακο ...
επιτελους σιγα σιγα βλεπω το ονειρο μου να πραγματοποιειται και ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας............
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 26 Ιούνιος 2012 - 09:52
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 11:40
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 11:46

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 11:54
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 12:18
για πολλους και διαφορους λογους....ο ποιο σημαντικος....χαμηλα λειτουργικα εξοδα...δεν θα εχω τα προιοντα και τα εξοδα που χρειαζετε για ενα κανονικο κομμωτηριο....Γιατί μόνο άντρες; Τις φαλάκρες θα κουρεύεις;
χαχαχα....που το θυμιθηκες...θυμαμαι και οτι με ρωτησες αμα ειμαι gay κι'ολας και ειχα σκασει στα γελια........ζοριστικα τελεικα ερι αλλα τα καταφερα.....πω πω σαν χθες θυμάμαι τις πρώτες μας συζητήσεις και το πόσο παράξενο μου φάνηκε που ασχολείσαι με αυτό το επάγγελμα.
Χαίρομαι πολύ για σένα ελπίζω το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.
και να θυμάσαι το ταξίδι έχει σημασία όχι ο προορισμός.
Καλή επιτυχία.
πληροφοριες.το μαγαζι θα ειναι στην αθηνα ..στον νεο κοσμο στην οδο ευδοξου...κεντρικοτατος δρομος και πολυ κοντα στον δρακοφινικα που πανε αρκετα παιδια απο το φορουμ οπως γνωριζω για το τουρνουα μαχτζονγκ......Συγχαρητήρια, σου εύχομαι τα καλύτερα για την επιχείρηση σου και εσένα. Πες μόνο που είναι το μαγαζί για να έρθουμε και για κάνα κούρεμα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 26 Ιούνιος 2012 - 12:20
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 13:02
πληροφοριες.το μαγαζι θα ειναι στην αθηνα ..στον νεο κοσμο στην οδο ευδοξου...κεντρικοτατος δρομος και πολυ κοντα στον δρακοφινικα που πανε αρκετα παιδια απο το φορουμ οπως γνωριζω για το τουρνουα μαχτζονγκ......
και απο υπηρεσιες κουρεμα,ξυρισμα παροδοσιακο με φαλτσετα,με μηχανη παλιου τυπου και με ηλεκτικη μηχανη..
πληρες αντρικο grooming .οπως αποτρυχωσεις,μανικιουρ πεντικιουρ,μασας διαφορων ειδων(σιατσου,σουιδικο κ.α.)
κσι μια πρωτοπορια...στο καταστημα θα υπρχει ειδικος χωρος με ενα μηχανημα ατομικης σαουνας για θεραπεια αδυνατισματος,
free wi-fi ιντερνετ
την διακοσμηση θα την επιμεληθω ο ιδιος με παλια ρετρο ξυλινα επιπλα 60'ς και αρκετο φωτογραφικο υλικα απο γνωστους μπαρμπεριδες του cinema....
off the record....και τον ψαλιδοχερη μπαρμπερη τον θεωρω........![]()
![]()
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:06
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:34
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:36
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:48
not bad.....αλλωστε επειδη εχω χωρο εξω απο το μαγαζι σκεφτομαι να βγαζω μια μπαριτσα με 2 σκαμπο για αραλικι στους φιλους...οποτε μπορειτε να παιζετε εκει αμα θελετε....Μπορούμε να κανονίσουμε πριν τελειώσει το μαγαζί να έρθει αντιπροσωπία απο τους Mahjong παιχτες για να βγάλουμε ''παραδοσιακή '' φώτο με '' whanbe παππούδες '' να παίζουν Mahjong σε κάποια άκρη του μαγαζιού...Αντίστοιχες με αυτές που παίζουν τα χαρτιά ή τάβλι...
αχαχαχαχααχαχαχα.....να τα κανω καδρα να τα βαλω στο μαγαζι....................Aφιερωμένο στον vectrapearl Και το καινούριο του κομμωτήριο. Καλορίζικο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 26 Ιούνιος 2012 - 14:53
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:51
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 14:57
Ποιός είναι ο πάπιας?