Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66586 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:32

Εγώ θα ήθελα μια οικονομική επιχορήγηση για να διοργανώσουμε μια εκδήλωση που να είναι αφιερωμένη στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Υπουργέ οικονομικώώών...

Βρε φύγε από εδώ που θα κάνω και εκδήλωση για τους gay :wet2: :redcard2: . Όπως και να χει τώρα δεν έχουμε μια. Κάτσε να πιάσουν τόπο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες πρώτα :mafia:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 19 Ιούνιος 2012 - 18:35

8w32.jpg

#66587 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:35

Βρε φύγε από εδώ που θα κάνω και εκδήλωση για τους gay :wet2: . Όπως και να χει τώρα δεν έχουμε μια. Κάτσε να πιάσουν τόπο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες πρώτα :mafia:

Μα κύριε υπουργέ, μην είστε οπισθοδρομικός. Αν δεν κάνουμε το μεγάλο βήμα ονομαζόμενο "Απελευθερώνομαι από τα ταμπού", πως θα πάρουμε μπρος σαν χώρα και σαν κοινότητα? Διαμαρτύρομαι!

#66588 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:39

Μα κύριε υπουργέ, μην είστε οπισθοδρομικός. Αν δεν κάνουμε το μεγάλο βήμα ονομαζόμενο "Απελευθερώνομαι από τα ταμπού", πως θα πάρουμε μπρος σαν χώρα και σαν κοινότητα? Διαμαρτύρομαι!

Τα λεφτά που θα βγάλουμε είναι πολύτιμα. Θα χρειαστούν για την αναβάθμιση των φυτειών δοικητικών υποδομών και την αποπλήρωση του χρέους της τσέπης μου της χώρας! Δεν μπορώ να τα ξοδεύω απο δω κι απο εκεί! Φαντάζεσαι να ερθει ο υπουργός περιβάλλοντος και να μου ζητήσει χορηγίες για την προστασία του κιτρινοπρασινομπλέ ουρακοτανγκου με τις πουά βούλες?? Δεν θα μείνει φράγκο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 19 Ιούνιος 2012 - 18:48

8w32.jpg

#66589 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:43

Τα λεφτά που θα βγάλουμε είναι πολύτιμα. Θα χρειαστούν γαι την αναβάθμιση των φυτειών δοικητικών υποδομών και την αποπλήρωση του χρέους της τσέπης μου της χώρας! Δεν μπορώ να τα ξοδεύω απο δω κι απο εκεί! Φαντάζεσαι να ερθει ο υπουργός περιβάλλοντος και να μου ζητήσει χορηγίες για την προστασία του κιτρινοπρασινομπλέ ουρακοτανγκου με τις πουά βούλες?? Δεν θα μείνει φράγκο!

Μα η ομοφυλοφιλία είναι κάτι καθημερινό, το οποίο δυστυχώς αντιμετωπίζεται με άσχημο και άδικο τρόπο. Έστω μια εκδήλωση για την ενημέρωση των νέων περί της ομοφυλοφιλίας δεν γίνεται να χρηματοδοτηθεί?

#66590 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:45

Εγώ θα φτιάξω την μεγαλύτερη καλωδιομένη γέφυρα που θα ενώνει Καβάλα με Θάσο. Θα χρειαστώ το 50% όλων των κονδυλίων για το Υπουργείο μου καθώς είναι το πιο βιώσιμο· ευχαριστώ.

#66591 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:46

Μα η ομοφυλοφιλία είναι κάτι καθημερινό, το οποίο δυστυχώς αντιμετωπίζεται με άσχημο και άδικο τρόπο. Έστω μια εκδήλωση για την ενημέρωση των νέων περί της ομοφυλοφιλίας δεν γίνεται να χρηματοδοτηθεί?

Πφφφ κάνει ζέστη και δεν αντέχω. Κέρδισες. Μόλις πέσουν τα λευτά στα ταμεία θα δώσω κάτι κι εκει...α ρε κράξιμο που έχω να φάω...

Edit:

Εγώ θα φτιάξω την μεγαλύτερη καλωδιομένη γέφυρα που θα ενώνει Καβάλα με Θάσο. Θα χρειαστώ το 50% όλων των κονδυλίων για το Υπουργείο μου καθώς είναι το πιο βιώσιμο· ευχαριστώ.

Ρε είστε με τα καλά σας?Που να τα βρω τόσα λεφτά? :Crying2: :OMG3:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 19 Ιούνιος 2012 - 18:47

8w32.jpg

#66592 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:48

Πφφφ gourmet φαγητό , όχι για τους lowborn folks όπως η πάρτη σου...

Επίσης μιλκσέικ φράουλα + κοκα κόλα = WIN

AAAAAAA!!! Εσύ μου είχες καταστρέψει μία κατα τ'άλλα τέλεια βραδιά με αυτό το βδέληγμα που αποκαλείς ποτό, ε; Δύο πράγματα μόνο. Για ποια μπισκότα μιλάμε, και κρέπα με νουτέλα και μαγιονέζα

#66593 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:49

Πειράζει που δεν κατάλαβα λέξη απο αυτά που είπες?.....

v4kFmx.png

#66594 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:52

Κάποια στιγμή δοκίμασα αυτό το "milkshake" μην αφοδεύσω..... Είπες για κάτι μπισκότα παπαδοπούλου, ποια ακριβώς; έχει διάφορα. Και τέλος υποκλίσου στην υπεροχή του combo nutella-mayonnaise, άκου εκεί παρμεζάνα και παπαδοπούλου

#66595 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 18:58

Μπραβο παιδι μου, εξασφαλισαμε τα πρωτα μας κονδυλια σαν υπουργειο. Θες να σου δωσω χαρτοφυλακιο για τα δικαιωματα των gay?

Εμπρος Τρυπα, να φτιαξουμε μια κυβερνηση Εθνικης Φαντασιωσης!

#66596 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 19:02

Κάποια στιγμή δοκίμασα αυτό το "milkshake" μην αφοδεύσω..... Είπες για κάτι μπισκότα παπαδοπούλου, ποια ακριβώς; έχει διάφορα. Και τέλος υποκλίσου στην υπεροχή του combo nutella-mayonnaise, άκου εκεί παρμεζάνα και παπαδοπούλου

Έλα....έεεεεεελα ήταν καλό.

Εννοώ τα παραλληλόγραμμα μπισκότα....

v4kFmx.png

#66597 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 19:38

ΜΙΡΑΝΤΑ;

#66598 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 20:18

Ώπα στάσου , τα τράβιξες πολύ , πιο τετράγωνα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 19 Ιούνιος 2012 - 20:18

v4kFmx.png

#66599 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 20:19

Ώπα στάσου , τα τράβιξες πολύ , πιο τετράγωνα...

Τα μιράντα και τετράγωνα και μακρουλά δεν είναι?

#66600 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 20:20

Μπραβο παιδι μου, εξασφαλισαμε τα πρωτα μας κονδυλια σαν υπουργειο. Θες να σου δωσω χαρτοφυλακιο για τα δικαιωματα των gay?

Κανένα κονδύλι δεν θα εγκρίνεται αν οι εμπλεκόμενοι ως προς το έργο υπουργοί δεν δικαιολογούν εγγράφως και εις διπλούν με αριθμό πρωτοκόλλου την σημασία του έργου τους ως προς την προώθηση της Τζιχάντ.

με εκτίμηση, μην σας πάρει και σας σηκώσει που μου την είδατε χουβαρντάδες ενώ δεύτερη βίλλα δεν έχουμε να πάρουμε και ας έχω σποτάρει μια υπέροχη στο Ουζμπεκιστάν,

ο πρωθυπουργός σας και ο πιστός του φίλος το Ροζ Καλάζνικοφ

Καλό σας απόγευμα.