Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65416 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 24 May 2012 - 10:54

ερωτηση ιατρικου επιπεδου....
σας εχει τυχει ποτε να βγαλετε στην εσωτερικη πλευρα στα μαγουλα κατι σαν μικρες ασπρες γραμες ελαφρος διογκωμενες...?κατι σαν οταν καταλαθος δαγκωνετε το μαγουλο σας..?
εδω και 2-3 μερες εχω βγαλει και στα 2 απο μια αλλα δεν θυμαμε να δαγκωθηκα...?
δεν ποναει...ας πουμε οτι εχω ενα παναλαφρο τσουξιμο...σαν ελαφρυ τραβηγμα θα ελεγα.....
που σκατα να παω να το δω...?οδοντιατρο-στοματολογο..?
νιωθω και τους αδενες μου κατω απο το σαγονι ελαφρος διογκωμενους..λετε να συνδεετε...
μηπως ειναι το τσιγαρο που τον τελευταιο καιρο το εχω τσακισει...?
almost 30 και αρχιζω να διαλυομαι........ :OMG3:

Edited by vectrapearl, 24 May 2012 - 10:55.

#65417 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 May 2012 - 10:57

Είναι άφθες. Βάλε λίγο σόδα και σε 1-2 μέρες θα έχουν φύγει.

Posted Image

#65418 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 24 May 2012 - 11:02

σοδα...?σκονη...σκετη..?
διαβασα και ενα αρθρο στο νετ και λεει οτι ακομα και σημερα δεν ξερουν απο που προερχονται..και η θεραπεια ειναι καθαρα σχεδον συμπτωματικη με διαφορα φαρμακα......WTF....?

#65419 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 May 2012 - 11:26

Γνωρίζει κανείς από εδώ, αν μπορείς να πάρεις επάρκεια στην αγγλική γλώσσα έχοντας τίτλο proficiency και έχεις κλείσει τα 18 σου χρόνια; Μήπως τό ηλικιακό όριο είναι μεγαλύτερο;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#65420 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 24 May 2012 - 11:26

Μάλλον έβαλες τα χέρια σου στο στόμα σου άπλυτα. Εγώ έτσι την πατάω (τρώω τα νύχια μου και βγάζω συχνά) και απλά περιμένω να φύγουν.
Posted Image

#65421 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 24 May 2012 - 12:58

ερώτηση άσχετη. Ξέρει κανένας που μπορώ να αγοράσω το παιχνιδάkι Phase 10?

#65422 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 May 2012 - 13:00

Γνωρίζει κανείς από εδώ, αν μπορείς να πάρεις επάρκεια στην αγγλική γλώσσα έχοντας τίτλο proficiency και έχεις κλείσει τα 18 σου χρόνια; Μήπως τό ηλικιακό όριο είναι μεγαλύτερο;

Τι εννοείς επάρκεια; Για να διδάσκεις; Για να βγεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό;
Posted Image

#65423 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 24 May 2012 - 13:39

Για καλύτερο αποτέλεσμα, διάλυσε τη σόδα μέσα σε αλκοολούχο διάλλειμα (όπως το ουίσκι).
Επανέλαβε 2-3 φορές, και αν δεν φύγουν θα έχει αρχίσει να σε χτυπάει το πότο, και δεν θα σε νοιάζει πια

#65424 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 24 May 2012 - 15:32

Είναι εκπληκτικό, το πώς η κάθε κινούμενη αποτυχία του ανθρώπινου είδους, που η γιαγιά της στο χωριό μικρή έτρωγε κάθε Κυριακή σούπα με αυγολεμονο κομμένο με αγουρίδα, τώρα, δύο γενιές μετά, μου θέλει και ακριβό εστιατόριο και λουξ μπαρ για να κάτσει σε έναν σαπιοκέφαλλο ανατολίτη. Οι τελευταία πρεζού πόρνη, έχει σαφώς περισσότερη αυτογνωσία. Κατ' τα αλλά τα γνωστά. Nerd pride worldwide. Ο βιασμός είναι δωρεάν.

warning points given
αυτου του ειδους τα ποστ ειναι προσβλητικα και δεν δεχομαι κουβεντα σε αυτο!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#65425 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 24 May 2012 - 15:34

Ναι. Εγώ έχω πάρει.

#65426 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2012 - 15:39

σοδα...?σκονη...σκετη..?
διαβασα και ενα αρθρο στο νετ και λεει οτι ακομα και σημερα δεν ξερουν απο που προερχονται..και η θεραπεια ειναι καθαρα σχεδον συμπτωματικη με διαφορα φαρμακα......WTF....?

Πηγαινε σε κάποιον γιατρό και θα σου δώσει ο ίδιος τα κατάλληλα φάρμακα. Υπάρχει νομίζω και Betadine για το στόμα γι αυτές τις καταστάσεις, αλλά καλύτερα να πάρεις την γνώμη του ειδικού.

Cute. Με διασκεδάζεις. Μπράβο παιδί μου.

Πατ-πατ (level τσιουαουα).

Tι ιστορία για την γνωστή σου που είχε Chihuahua δεν έχει? :(

#65427 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 posts

Posted 24 May 2012 - 19:26

Μάλλον έβαλες τα χέρια σου στο στόμα σου άπλυτα. Εγώ έτσι την πατάω (τρώω τα νύχια μου και βγάζω συχνά) και απλά περιμένω να φύγουν.

Ααααααααα....αυτη την συνηθεια με τα νυχια την εχω και εγω........ουτος η αλλος θα κλεισω ενα ραντεβου σε οδοντιατρο αυτες της μερες....οποτε βλεπουμε......

#65428 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 May 2012 - 20:18

Ναι. Εγώ έχω πάρει.

Domo, domo Θεόδωρε!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#65429 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 24 May 2012 - 20:38

Πάντως εγώ απο μικρός βγάζω αύθες περίπου 4-5 φορές το χρόνο, (συνήθως στις διακοπές, επειδή δε συνιθίζω να πλένω τα χέρια μου και όταν ταξιδεύω είμαι περισσότερο έξω) αλλά δεν ένιωσα ανάγκη για γιατρούς κλπ, απλά πονάω για 2-3 μέρες και μετά περνάει.
Γενικά πάντα είχα μια τάση να μην περιποιούμαι τραύματα κλπ, I prefer the old-fashioned way of letting time do the job.

O6rrvsU.jpg

#65430 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 24 May 2012 - 20:51

Tι ιστορία για την γνωστή σου που είχε Chihuahua δεν έχει? :(

Actually no. και ευτυχως νομιζω οτι δεν εχω γνωστη με κινεζικο πατσαβουρακι γιατι τα ψιλοσιχαινομαι ειναι η αληθεια.

Μιας και ειπες βουλευτης ομως, ολο και κατι γουστοζικο θα χω στο οπλοστασιο απο την εποχη που εκανα την πρακτικη μου στη βουλη.

Αλλα για σημερα ειχα ενα καλυτερο.

Σε ενα απο τα κτιρια που δουλευω, εχουν ερθει ταυτοχρονα την ίδια ωρα οι τεχνικοι της συντηρησης του κλιματισμου, για να τα γυρισουν από το ζεστο στο κρυο, και οι τεχνικοι που θα κανανε την νεα εγκαταση κλιματιστικων στην ανακαινισμενη πτερυγα. Υποψιν ειναι σειριακη συνδεση, δηλαδη απο την μια ακρη μπαινει το νερο για ολα και απο την αλλη βγαινει.

Οι μεν λοιπον θελουν να αδειασουν το νερο για να κανουν την εγκατασταση και οι δε να το γεμισουν για να το τσεκαρουν πως δουλευει.

Και εχουν ερθει ταυτοχρονα.

Αποτέλεσμα: μετά απο κατι ωρες ερχονται οι πρωτοι προβληματισμενοι στο γραφειο του διευθυντη και λενε:
"καπου πρεπει να υπαρχει σοβαρη διαρροη, δεν εξηγειται αλλιώς! τοση ωρα εχουμε ανοιχτη τη βανα, και δε λεει να συμπληρωσει η σταθμη!"

μετά απο ενα λεπτο μπουκαρουν απηυδυσμενοι οι δευτεροι μετα χριστοπαναγιων:

"Ε, μα τι στον @#%#$% γινεται! το χουμε ανοιξει εδω και ποσες ωρες, εχει αδειασει νερο για 3 κτιρια, και δε λεει να τελειωσει! ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ;"

Δε μας έμεινε αντερο.

stasou%2520mygdala.jpg