Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole


  • Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65281 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:15

γουιρ γκοινγκ νταιρεκτλι το δε χελ

#65282 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

    Gangnam style! #whoneedsswag

  • Members
  • 143 Δημοσιεύσεις:
  • LocationStars

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:31

μια άκυρη ερώτηση: αντέχει η στάμπα βινυλίου στα πλυσίματα;; είναι καλύτερη ή χειρότερη από τη μεταξοτυπία;; (εντάξει δύο)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65283 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:11

Ωω ναι, αγαπάμε cyta. Πιο αργή ταχύτητα, πέφτει οπότε θέλει και πρέπει να κάνεις restart το modem. Επίσης αν το έχεις κλειστό δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. Μόνο πιο φτηνό είναι (για την αρκίβεια αρκετά).


Ναι γιατί σου φέρνει μέσω VoIP το τηλέφωνο, επίσης καρακλειδωμένο router και some really sloooooooowwwwwwwww dns!
rsrGbGx.gif

#65284 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 21:54

Posted Image

ξέρει κανείς από που είναι αυτό;



#65285 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:35

γουιρ γκοινγκ νταιρεκτλι το δε χελ

Και μιας και που το 'πες....Σημερα έγραψα κάτι με αφορμή τα λόγια ενός πολιτικού και το πρόσθεσα στα συγγραφικά έργα μου


Έτυχε να ζω στην εποχή του κωλομνημονίου. Έτυχε να βιώνω τις μέρες όπου η Φράου Μέρκελ παίζει άπτεστα τον ρόλο του μπαμπούλα που τρομοκρατεί τα <αθώα>> Ελληνόπουλα. Σήμερα το βράδυ κιόλας έτυχε να να κάθομαι στο σαλόνι με την μάνα μου, η οποία είχε βάλει δυνατά την τηλεόραση και έπαιζε το κανάλι του mega. Μιλούσαν δύο πολιτικοί μαζί με μία ξανθιά η οποία κουμάνταρε τις ειδήσεις. Το αυτή μου έπιασε κατά τύχη τα λόγια που ειπώθηκαν από τον πολιτικό της δεξιάς εικόνας: <Δεν μπορεί να καταστρέφουν ότι χτίσαμε εδώ και 35 χρόνια!..>>
Δουλεύω για ελάχιστα δευτερόλεπτα την φράση στο μυαλό μου.Παίρνω εδώ και τώρα θέση και εκφράζω ελεύθερα γραπτώς αυτό που έχω να πω:
<Αισχρό λάθος κάνετε κύριε πολιτικέ.Μα πολύ αισχρό λάθος.Δεν καταστρέφουν τα λαμπρά επιτεύγματα που καταφέρατε να αναδείξετε, γιατί πολύ απλά δεν καταφέρατε τίποτα λαμπρό και αξιόλογο να κάνετε. Δεν χτίσατε λαμπρά <ελληνικά οικοδομήματα>>, αλλά χτίσατε μόνο <ερείπια>>, στα οποία ο ανόητος λαός στήριζε τις ελπίδες του.Το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο. Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια που αναφέρατε, χτίζατε εναποθέτοντας αμέτρητους πλίνθους, μόνο που ανάμεσά τους δεν βάζατε τσιμέντο, αλλά άφθονη λάσπη με <σκουλήκια>>. Σας υπενθυμιζω λοιπόν, ότι αυτό τους οποίους κατηγορείτε δεν γκρεμίζουν, παρά μόνο σας δείχνουν ότι τα ερείπιά σας δεν μπορούν να γκρεμιστούν περισσότερο και ότι εσείς εθελοτυφλέιτε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpeedFreak: 18 Μάιος 2012 - 22:36

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#65286 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:42

πεστα :mador2: :mador2:
ορίστε που η νεολαία μας είναι δημιουργική

ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! :byejg9:

#65287 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:45

Η χειραφέτηση του λαού και η ριζοσπαστικοποίηση του αγώνα είναι μονόδρομος για τον φτωχό αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον άνεργο, την εργαζόμενη μητέρα, τον συνταξιούχο που βλέπει τα φάρμακα να ακριβαίνουν.

#65288 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:49

Posted Image

ξέρει κανείς από που είναι αυτό;


http://en.wikipedia.org/wiki/30-sai_no_Hoken_Taiiku

#65289 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:54

Η χειραφέτηση του λαού και η ριζοσπαστικοποίηση του αγώνα είναι μονόδρομος για τον φτωχό αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον άνεργο, την εργαζόμενη μητέρα, τον συνταξιούχο που βλέπει τα φάρμακα να ακριβαίνουν.

...και την φτωχή γριούλα να βλέπει μποΥντ@λ@δεσ μαυροφόρους ληστές να γραπώνουν τα μπογαλάκια της μπροστά στα μάτια της και να την γροθοκοπούν βίαια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpeedFreak: 18 Μάιος 2012 - 22:55

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#65290 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 22:59

Αθήνα.

#65291 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:01

Παγκράτι.

#65292 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:44

Η χειραφέτηση του λαού και η ριζοσπαστικοποίηση του αγώνα είναι μονόδρομος για τον φτωχό αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον άνεργο, την εργαζόμενη μητέρα, τον συνταξιούχο που βλέπει τα φάρμακα να ακριβαίνουν.

Η πολιτική που εφαρμόζεται οδηγεί τις οικονομίες των χωρών της Ευρώπης σε ποιο βαθιά κρίση, τη δημοκρατία στη συρρίκνωση, το περιβάλλον στην καταστροφή, την Ευρωπαϊκή Ένωση σε διάλυση και, προπάντων, τις λαϊκές τάξεις στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Μόνο δρώντας συλλογικά και απελευθερώνοντας πόρους μπορεί η Ευρώπη να εξέλθει από την ύφεση και να ενισχύσει την εργασία και την ανάπτυξη, απέναντι σε καταστροφικές επιλογές εθνικών περιχαρακώσεων υπό το πρόσχημα της εθνικής κυριαρχίας.

Εμείς, έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας: θα υπερασπιστούμε την ευρωπαϊκή προοπτική στη χώρα μας. Xρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο, πάνω σε ευρωπαϊκούς πυλώνες, υποενότητα του οποίου είναι και η ελληνική αναπτυξιακή διάσταση.

Είναι επομένως απαραίτητη η μείωση του χρέους και του ελλείμματος με περιστολή της δημόσιας σπατάλης και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου.

Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Οι αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος είναι αδιαπραγμάτευτες.

Η Ελληνική κοινωνία, όπως έχει διαμορφωθεί, αντιμετωπίζει σήμερα μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που απειλούν την συνοχή και την αλληλεγγύη της.

Αγαπάμε την πατρίδα, τη φυλή, το παρελθόν αυτού του έθνους και ευελπιστούμε να το προασπίζουμε για πάντα γιατί ο ελληνικός λαός είναι διαφορετικός και πρέπει να διατηρήσουμε την καταγωγή μας. Ο Χίτλερ είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ από την ιστορία.



Να έχουμε όλο το σετ. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 19 Μάιος 2012 - 00:49


#65293 kakashi sensei

kakashi sensei

    pitsilistis

  • Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 02:48

Posted Image

#65294 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 11:41

Please tell me the above is fake.....

sc5bab.jpg


#65295 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 13:47

the above is fake