Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65131 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 May 2012 - 10:36

ερώτηση. υπάρχει κανα σαι που να πουλάει ποδήλατα μεταχειρισμένα ξερω γω κάτι. γιατι χθες που ρώτησα σε ένα μαγαζι καράφλιασα. 800 ευρώ για ένα απλο ποδήλατο δεν έχω, και να χα δεν θα δινα.

800 € για απλό ποδήλατο όπως λες κια εσύ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Με τόσα λεφτά παίρνεις κάτι πολύ παραπάνω από «απλό ποδήλατο». Πάντως εξαρτάται τι το θέλεις. Εάν θέλεις ένα ποδηλατάκι να κάνεις της δουλειά σου και να κυκλοφορείς μέσα στην πόλη ,ακόμα και αυτό απ' το carefour με τα 100 € είναι μια χαρά. γενικά προσδιόρισε λίγο τι θες (πχ μπορεί να θες mountain), τι budget έχεις για να σε βοηθήσω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65132 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 11 May 2012 - 10:44

Aνέκδοτο που διάβασα στο sportdog

Μόλις έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τη διερευνητική εντολή για τη διαπίστωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, συναντήθηκε με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής και τους είπε: Ελάτε όλοι να δούμε αν μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση.
Αμέσως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος σηκώνονται και πάνε προς το μέρος του.
Μόλις τους βλέπει ο Τσίπρας τους λέει:
Πού πάτε κύριοι;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαμαράς - Βενιζέλος : Μα εσύ δεν είπες να έρθουμε όλοι;;;;
Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι εκτός από τους μνημονιακούς!!!!!
Τότε σηκώνεται ο Μιχαλολιάκος.
Τον βλέπει ο Τσίπρας και ρωτάει:
Επ επ επ επ επ!!! γιατί σηκωθήκατε εσείς;;;;!!!!!
Μιχαλολιάκος: Αφού είμαι αντιμνημονιακός!!!
Τσίπρας: Όταν λέω όλοι, εννοώ όλοι, αλλά όχι και όσοι είναι φασίστες!!!
Εννοώ όσους είναι αριστεροί!!!
Με το που λέει αυτό, η Παπαρήγα πάει να φύγει.
Τσίπρας: Εσείς πού πάτε τώρα;;;;!!!!!!
Παπαρήγα: Αφού δεν είμαι αριστερή εγώ, είμαι κομμουνίστρια!!!
Τότε γυρίζει σε όλους ο Τσίπρας και λέει:
Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε μια κυβέρνηση της προκοπής!!!
Όλοι!!!!!!
Posted Image

#65133 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 May 2012 - 10:49

5 days of freedom left....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#65134 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 11 May 2012 - 11:32

Υπάρχει και countdown gadget....

http://pi7.eu/blog/128/Diablo-III-Countdown

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#65135 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 May 2012 - 11:37

Youtube Video

Ητο απολαυστικοτατον θα έλεγα.

stasou%2520mygdala.jpg

#65136 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 May 2012 - 11:43

Πάντως το 86 έγραφε ο μιχαλολιάκος ότι το Αλβανικό φύλο είναι ομόαιμο μας και προέρχεται από Ελληνικό. Αν έλεγε από Τουρκικό, ως υπερήφανος απόγονος μικρασιατών, μπορεί και να το συζητούσα. Ή να το πίστευα. Trolling. Η Μόνο το είπε ωραία, δεν μπορείς να περιμένεις συνέπεια από (ΨΕΥΤΟ-)ναζιστες. Ή νεοδημοκράτες, προσθέτω εγω. Ξέρεις, 1993 "αλήτη, προδότη Σαμαρά". Παίζει η μεγαλύτερη συνέπεια να είναι στο ΚΚΕ, αλλά μην περιμένουν "επαναπατρισμό" ψηφοφόρων. Προτιμώ να παω στον δεξιό Καμμένο.

Το να βάζεις μετανάστες να διώχνουν μετανάστες μου θυμίζει εκείνο τον Ινδό στο Λαζόπουλο που έλεγε "ντα φύγκουνε όλοι, πίσω, πίσω!"

Ο Καμμενος δεν μας εχει πει που εχει παει τα 9 δις δρχ που κερδισε απο το χρηματιστηριο...Αμφιβαλλω αν τα ειχε εδω και πολυ καιρο εντος Ελλαδος...

image.jpg

#65137 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 May 2012 - 11:46

edit : @Gilmaru : Κάπου διάβασα (χωρίς να έχω αποδείξεις) ότι ο Κασιδιάρης έχει επαφές με την αλαβανική μαφία.

Καλά ναι, θα μου πεις, τίποτα δεν αποκλείται από αυτούς που λειτουργούσαν πάντα ως συμμορίες τραμπούκων.

Παίζει η μεγαλύτερη συνέπεια να είναι στο ΚΚΕ, αλλά μην περιμένουν "επαναπατρισμό" ψηφοφόρων.

Η μεγαλύτερη συνέπεια είναι στο ΚΚΕ, λόγω πολιτικής αγκίλωσης περισσότερο.

Btw, κόμματα που τα μέλη τους είναι ιδεολογικά φανατισμένα, όπως η Χ.Α. θα περίμενα να είναι πολίτικά παραπάνω από συνεπή. Ασχέτως, αν μασάνε τα λόγια τους γιατί δεν είναι αποδεκτά πολλά πράγματα από αυτά που πιστεύουν και δεν δέλουν να μπουν στο περιθώριο. Αυτό για μένα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι καλό. Η απόλυτη συνέπεια μπορεί να συνδέεται με απολυταρχικές θεωρήσεις .

Για τον Κουβέλη το εννοούσα με την έννοια του ότι είπες κάτι στον λαό και σου έδωσε την ψήφο του με βάση αυτό, υποχρεούσε να το τηρήσεις. Αν τα δεδομένα αλλάξουν και κρίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις πλεύση υποχρεούσε να τον ενημερώσεις και να τον καλέσεις να αποφασίσει ξανά με βάση τα νέα δεδομένα. Αν τίποτα από τα δύο δεν είναι δυνατό να γίνει, τότε να παραιτηθείς από την θέση σου ως βουλευτής και να περιμένεις τις επόμενες εκλογές για να εκφράσεις τις νέες σου, πλέον, θέσεις. Όχι να τις περνάς εκ των υστέρων κάτω από το χαλί. Απλά πράγματα και ξεκάθαρα.

Όχι σαν τους άλλους την προηγούμενη τετραετία που μια βδομάδα μετά την εκλογή τους άλλαξαν ότι είχαν πει προεκλογικά και έκαναν του κεφαλιού τους. Αυτό είναι πολιτική αυθαιρεσία, την ψήφο ο κόσμος δεν στη δίνει σα λευκή επιταγή και η δημοκρατία δεν είναι λέξεις όμορφα λόγια, χρειάζεται ουσιαστικότητα και εντιμότητα στον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικοί παράγοντες για λειτουργήσουν οι θεσμοί στην πράξη όντως δημοκρατικά.

Edited by Gilmaru, 11 May 2012 - 11:56.

#65138 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 May 2012 - 12:15

Υπάρχει και countdown gadget....

http://pi7.eu/blog/128/Diablo-III-Countdown

Εμμ, δεν αναφερόμουν σε αυτό....
Αναφερόμουν στο γεγονός το ότι μπαίνω στρατό!

#65139 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 May 2012 - 12:18

Ρε συ σκεφτόμουνα, έχεις σώσει καμιά κοτσίδα σου;
Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια δημοπρασία!

Posted Image

#65140 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 May 2012 - 12:19

Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία·
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε·
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

#65141 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 May 2012 - 12:19

Εμμ, δεν αναφερόμουν σε αυτό....
Αναφερόμουν στο γεγονός το ότι μπαίνω στρατό!

Και δεν χαίρεσαι; Που θα έχεις την τιμή να υπηρετήσεις την περίφανη πατρίδα; Εννέα μήνες αραλίκι-καμπινγκ και γνωριμία με νέα άτομα και μέρη. Λίγο ο ύπνος θα σου λείψει στην αρχή αλλά αυτό το ρυθμίζει μόνος του ο οργανισμός σου.

#65142 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 May 2012 - 12:34

Ο καμμένος γιά αντιπολίτευση είναι ότι πρέπει, δεδομένου του TI επιλογές έχουμε. Αν ήταν λευκού "ποινικού" μητρώου, θα έλεγα "συγκυβέρνηση" και όχι "αντιπολίτευση".
Posted Image

#65143 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 May 2012 - 13:37

Χεχε!! Το ελπίζω να είναι όπως τα λες ;)

Anelis τα μαλλιά μου τα έχω κρατήσει εννοείται.Τώρα το ποιος θα τα πάρει βλέπουμε... :P

#65144 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 11 May 2012 - 14:06

Youtube Video

Ητο απολαυστικοτατον θα έλεγα.

Πολύ καλό. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση, ειδήσεις του σκαϊ είδα για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια πριν 2-3 μέρες. Αυτός ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι περισσότερο νεοφιλελευθερός απ'την Thatcher ή τον Pinochet, και μετά λέει στο βίντεο για τον Άρη Χατζηστεφάνου που έδιωξαν πως... "...but came a point when he took a political stand". Πάντως το debtocracy που έκανε ο Χατζηστεφάνου είναι σκέτο waste of time, απ'τα χειρότερα ντοκιμαντέρ του είδους.

Edited by Yojimbo, 11 May 2012 - 14:09.

#65145 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 11 May 2012 - 14:20

Χεχε!! Το ελπίζω να είναι όπως τα λες ;)

gl w/ that.
Spoiler: