Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65116 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 May 2012 - 22:59

Εγώ έτσι όπως το βλέπω μόνο η κατεύθυνση κατά του μνημονίου και μια αναζήτηση συμμαχιών ανάμεσα στα p.i.i.g.s μπορεί να μας κρατήσει στο ευρώ, όντως είναι ρίσκο απ'την πλευρά μας όμως αν δεν το πάρουμε το ρίσκο απλά θα έχουμε αργό μνημονιακό θάνατο που θα μας αναγκάσει σε λίγο καιρό να βγούμε απ'το ευρώ. Όπως και να'χει, δεν τα θέλει τα μέτρα αυτά ο λαός, θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, το πειραματόζωο δεν μπορεί άλλο το φάρμακο τους. Άσε που αν ψηφίσουν και οι Ιρλανδοί σε 2 βδομάδες πως δεν θέλουν και αυτοί το φάρμακο μπορεί να γελάσουμε πολύ.

Εντωμεταξύ ο Κουβέλης τελικά φαίνεται ότι την έχει δει πιο ωφελιμιστικά από ότι περίμενα και θέλει να κάνει κυβέρνηση με όποιον του κάτσει. Αν και οι θέσεις του έμπαζαν από την αρχή. Όπως είπα, το "μένουμε στο ευρώ πάση θυσία, αλλά κάνουμε σκληρή διαπραγμάτευση για τα μνημόνια" πρακτικά δεν μου φαινόταν ποτέ εφικτό.

Για την ακρίβεια μου φαίνεται κοροϊδία από την αρχή. Πως θα κάνεις "σκληρή διαπραγμάτευση" στη βάση του ότι αν φύγεις δεν συμφέρει την υπόλοιπη Ευρώπη, την στιγμή που δηλώνεις ευθύς εξ' αρχής σαν κύριο εθνικό στόχο την παραμονή σου στο ευρώ. Άρα πολύ απλά κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.
Για μένα σκληρή διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον που είναι διατεθιμένος, στη χειρότερη των περιπτώσεων, να επιλέξει όντως την έξοδο της χώρας από το ευρώ από τα μνημόνια.

Γιατί αυτό το δίλημμα "μνημόνια ή δραχμή" το βάζουν και θα συνεχίζουν να μας το βάζουν και είναι καλύτεροι σ' αυτά από μας. Δεν τους "ξεγελάς" με μπλόφες και κουτοπονηριές.

Edited by Gilmaru, 10 May 2012 - 23:07.

#65117 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 10 May 2012 - 23:53

Νομίζω πως δεν χάνει ο Κουβέλης απ'αυτό που έκανε σήμερα... Αν γίνει κολοτούμπας και κάνει χωριό με Ν.Δ. - ΜΠΑΤΣΟΚ τότε θα είναι στην κυβέρνηση, δηλαδή κερδίζει. Αν δεν γίνει κολοτούμπας τότε θα είναι σαν μήνυμα σε πολλούς τις αριστεράς πως δεν είναι ο κολοτούμπας που νόμιζαν. Επίσης φαίνεται πως συμμετέχει και αυτός στο "Ο συριζα φταίει που δεν βγαίνει κυβέρνηση απ'αυτές τις εκλογές" γενικότερο σχέδιο Ν.Δ.-ΜΠΑΤΣΟΚ. Βέβαια δεν ξέρω αν τους εμπιστεύεται πλέον ο κόσμος, δηλαδή μπορεί αυτό το όλοι εναντίων συριζα να τους κάνει όλους αυτούς να χάνουν ψήφους αντι για να κερδίζουν, μπορεί να είναι καλύτερη ταχτική απ'την πλευρά τους να μην ασχολούνται σχεδόν καθόλου με τον συριζα.

Edited by Yojimbo, 10 May 2012 - 23:57.

#65118 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 May 2012 - 00:01

Βλέπει τις εκτιμήσεις και ξέρει ότι αν γίνουν επαναληπτικές τα ποσοστά του θα πέσουν.

Τώρα ναι, αν γίνει αυτό, θα είναι στην κυβέρνηση, όμως μετά από μία τέτοια κολωτούμπα μόλις δωθεί στον κόσμο η ευκαιρία θα εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό εντελώς.

Σαν το πρώτο του τεστ πολιτικής συνέπειας το βλέπω εγώ. Και μέχρι στιγμής δεν τα πάει πολύ καλά.

Edited by Gilmaru, 11 May 2012 - 00:02.

#65119 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 May 2012 - 05:29

Ο Κουβέλης κοροϊδεύει όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς γιά αυτόν, το κάνει σαν παιδί του δημοτικού. Έχουν όλοι την εντύπωση ότι μιά καριέρα Βορίδη είναι εύκολο να γίνει. Κατ' τα αλλά, έχει βουΐξει ο τόπος ότι η XA παίρνει μέλη Αλβανούς δεύτερης γενιάς σε κοινό μέτωπο εναντίων των μεταναστών (τον σκούρων). Δεν γνωρίζω εάν είναι αλήθεια, αλλά αν είναι, τότε μιλάμε γιά μιά πολύ "πατριωτική" προδοσία ενάντια της ελληνικής βόρειας Ηπείρου, ενώ εκείνα τα καλοστημένα θεατράκια "γουρούνι Αλβανέ" δεν θα τα σχολιάσω.
Posted Image

#65120 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 May 2012 - 09:04

Τον Χίτλερ θα τον κρίνει η Ιστορία.

-Ηλίας Κασσιδιάρης, βουλευτής της ΧΑ

Τουλάχιστον αυτοί δεν είναι έξυνποι σαν τον Καρατζαφέρη ,αλλά εντελώς βλάκες και τα λένε δυνατά. Να'χουμε κι εμείς να γελάμε.

Επίσης, από ότι φαίνεται πάμε σε νέες εκλογές.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65121 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 May 2012 - 09:14

God Clande, θα μου επιτρέψεις να πω ότι το αν παίρνει η Χ.Α. Αλβανούς δεύτερης γενιάς είναι κάπως irrelevant και δεν την κάνει χειρότερη. Αν και αμφιβάλλω. Εδώ ο Μιχαλολιάκος έχει πει ότι οι μετανάστες δεύτερης γενιάς δεν πρέπει να έχουν πολιτικά δικαιώματα..

#65122 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 May 2012 - 09:17

Έχει καταντήσει κάτι ανάμεσα σε ανέκδοτο και κακογραμμένη σαπουνόπερα.

edit : @Gilmaru : Κάπου διάβασα (χωρίς να έχω αποδείξεις) ότι ο Κασιδιάρης έχει επαφές με την αλαβανική μαφία. Όπως και να έχει δεν περιμένω ιδεολογική συνέπεια από ναζιστές.

xbJ3b2w.jpeg

#65123 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 May 2012 - 09:42

Πάντως το 86 έγραφε ο μιχαλολιάκος ότι το Αλβανικό φύλο είναι ομόαιμο μας και προέρχεται από Ελληνικό. Αν έλεγε από Τουρκικό, ως υπερήφανος απόγονος μικρασιατών, μπορεί και να το συζητούσα. Ή να το πίστευα. Trolling. Η Μόνο το είπε ωραία, δεν μπορείς να περιμένεις συνέπεια από (ΨΕΥΤΟ-)ναζιστες. Ή νεοδημοκράτες, προσθέτω εγω. Ξέρεις, 1993 "αλήτη, προδότη Σαμαρά". Παίζει η μεγαλύτερη συνέπεια να είναι στο ΚΚΕ, αλλά μην περιμένουν "επαναπατρισμό" ψηφοφόρων. Προτιμώ να παω στον δεξιό Καμμένο.

Το να βάζεις μετανάστες να διώχνουν μετανάστες μου θυμίζει εκείνο τον Ινδό στο Λαζόπουλο που έλεγε "ντα φύγκουνε όλοι, πίσω, πίσω!"
Posted Image

#65124 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 May 2012 - 09:43

Ο Αλέξης πάντως παρόλο που είναι καραλαϊκιστης, είπε ουσιαστικά κάτι καλό. Μάγκες ή επαναδιαπραγματεύεστε το χρέος ή αλλιώς φεύγουμε απ' το Ευρώ ,αλλά τινάζουμε και όλο το μαγαζί στον αέρα φεύγοντας. Ακούγεται πολύ μεγαλεπήβολο και με πολύ φανφάρα, αλλά μακάρι να του πετύχει, διότι απλά δεν πάει άλλο.

Πάντως κι εγώ που έριξα Πειρατικό κόμμα Ελλάδας την πρώτη φορά, μάλλον ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω αν ξαναπάμε σε εκλογές....Αλλά και πάλι είμαι αρκετά σκεπτικός.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#65125 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 11 May 2012 - 09:51

Ο Αλέξης πάντως παρόλο που είναι καραλαϊκιστης, είπε ουσιαστικά κάτι καλό. Μάγκες ή επαναδιαπραγματεύεστε το χρέος ή αλλιώς φεύγουμε απ' το Ευρώ ,αλλά τινάζουμε και όλο το μαγαζί στον αέρα φεύγοντας. Ακούγεται πολύ μεγαλεπήβολο και με πολύ φανφάρα, αλλά μακάρι να του πετύχει, διότι απλά δεν πάει άλλο.

O Αλέξης που είναι καραλαϊκιστής και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α λένε καθαρά για ακύρωση του μνημονίου εδώ και πολλές μέρες όχι επαναδιαπραγμάτευση ή κάτι παρόμοιο. Εγώ του εύχομαι να νικήσει στις επόμενες εκλογές, να φτιάξει κυβέρνηση να δούμε τι θα καταλάβουμε και με αυτόν. Αν γίνουν εκλογές δεν τη γλιτώνει την πρώτη θέση.

#65126 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 May 2012 - 09:54

Αν γίνουν εκλογές δεν τη γλιτώνει την πρώτη θέση.

Η καλύτερη ατάκα.

xbJ3b2w.jpeg

#65127 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 May 2012 - 10:04

Και πάλι δεν θα βγουν οι έδρες, αλλά σίγουρα ως πρώτος θα του λύσει σε πολλά πράγματα τα χέρια. Επίσης, εάν -ελπίζω- έχει Καμμένο γιά "αντιπολίτευση" θα είναι λίγο πιό ελπιδοφόρα η κατάσταση. Το σίγουρο πιά είναι ότι κρατάμε μεγάλες καβάτζες πλέον, αν όμως φάνε πολύ πούλο τα πρώην μεγάλα, ο επομενος θα το σκέφτεται δύο φορές την επόμενη φορά. Εμπιστοσύνη αλλά παλαιά δεν ξανάχει όμως, αυτό το μάθημα το πήραμε πιά αρκετά νομίζω.
Posted Image

#65128 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 11 May 2012 - 10:06

ερώτηση. υπάρχει κανα σαι που να πουλάει ποδήλατα μεταχειρισμένα ξερω γω κάτι. γιατι χθες που ρώτησα σε ένα μαγαζι καράφλιασα. 800 ευρώ για ένα απλο ποδήλατο δεν έχω, και να χα δεν θα δινα.

#65129 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 11 May 2012 - 10:18

Παίζει η μεγαλύτερη συνέπεια να είναι στο ΚΚΕ,

Η πολύ συέπεια θα τους φάει κι αυτούς. Όταν θέλαν το κεφάλι του Παπανδρέου τα κάνανε πλακάκια με τη ΝΔ και στηρίξανε κυβέρνηση. Δε λέω πως είχαν δίκιο ή άδικο αλλά μη μας το παίζουν τώρα αγύριστα κεφάλια πως δε συμμετέχουν σ αριστερές κυβερνήσεις κτλ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
Posted Image

#65130 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 May 2012 - 10:21

Αυτός ο δογματισμός με απομάκρυνε από το κΚε και δεν πάρα πολλούς θα πάρει ακόμα. Η έλλειψη κίνησης συνεπάγεται θάνατο.
Posted Image