Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#64921
Posted 07 May 2012 - 10:05
#64922
Posted 07 May 2012 - 10:06
Πέρασα προχτές απο το beloved Dojo και πήρα το τελευταίο τευχος του αμερικάνικου Shonen Jump.... Κυριολεκτικά το τελευταίο... Δεν ξέρω αν είχε ανακοινωθεί πιο πριν αλλά η viz αποφάσησε να εκδίδει το περιοδικό σε ψηφιακή μορφη ΜΟΝΟ. Είναι σοβαροι? Δεν έχουν πάρει πρέφα το οτι στο ιντερνετ ο καθένας διαβαζει τα μάνγκα δωρεαν και ζητάνε 0.99 για 1 τσάπτερ απο 6 μανγκα καθε βδομάδα (one piece,bleach,naruto,bakuman,toriko ,nura) και 25$ για ετήσια εγγραφή και να σου δίνουν δωρεαν Yugioh καρτες και άλλες τέτοιες βλακείες.... Dafuq are you thinking viz?
#64923
Posted 07 May 2012 - 10:10
Αν ο οδοντίατρος κάνει απονεύρωση στο δόντι, τί θα κάνει ο Μιχαλολιάκος στην Ελλάδα;
#64924
Posted 07 May 2012 - 10:22
Τώρα για ξενιτιά, ότι και να γίνει δεν θέλω να φύγω. Αγαπάω την χώρα μου και ας είναι στα χάλια της, θα ζούσα και σε χαρτοκούτι που λέει ο λόγος προκειμένου να μείνω.
Putin, you go to hell for this joke!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
#64925
Posted 07 May 2012 - 10:42
H άνοδος των αυγών συμφέρει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ πάντως. Αν δεν σχηματιστεί τώρα κυβέρνηση (που για να σχηματιστεί πρέπει να γίνουν μερικές ολυμπιακών προδιαγραφών κωλοτούμπες), πολλοί από αυτούς που απείχαν, τρομοκρατημένοι από τα ΜΜΕ από το ενδεχόμενο "ακυβερνησίας" και μη θέλοντας να διατηρήσει τα ποσοστά της η ΧΑ θα πάνε να το ρίξουν το ψηφαλάκι. Έτσι έγινε και πριν μερικά χρόνια στη Γαλλία με τον Λεπέν. Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας σκέφτεται πώς σκατά έγινε αντιπολίτευση και τί θα κάνει τώρα και έχει αρχίσει ήδη την προπόνηση για την επίτευξη της ιδανικής κωλοτούμπας ενώ το ΚΚΕ περιμένει να κάνει επανάσταση με 8,4 % και αρνείται να δεχτεί ότι κανένας δεν τους έχει εμπιστοσύνη γιατί τόσα χρόνια έχουν ξεπουλήσει τους πάντες και τα πάντα για να σώσουν το μαγαζί τους. Κανένας από όλους αυτούς δεν έχει ένα σοβαρό πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση και νομίζουν ότι με το να λένε συνέχεια τη λέξη άναπτυξη θα ενεργοποιήσουν το ξόρκι. Κάποτε έλεγα ότι δεν πρέπει να φεύγουμε οι νέοι άνθρωποι και να κάτσουμε να αγωνιστούμε για τη χώρα μας αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη πλέον...
α) Όχι δεν τους συμφέρει. Η Χρυσή Αυγή είναι μια παράταξη που, αντίθετα με αυτούς, έχει αποκρυσταλλωμένη λογική και φιλοσοφία. Μπορεί να είναι δολοφόνοι, αλλά αντίθετα με τους κλέφτες των δύο πρώην μεγάλων, όλοι ξέρουμε που πατάει και που στέκεται. Δεν είναι κωλοτούμπες όπως οι δύο μεγάλοι. Το ΚΚΕ, το οποίο έχει επίσης πολύ σταθερή λογική (δεν ασχολούμαι με το αν συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις του ή όχι), δεν κατάφεραν ποτέ να το λυγίσουν οι διάφοροι κυβερνώντες και να το πάρουν "με το μέρος τους". Άλλο ένα απόλυτο κόμμα στην βουλή και μάλιστα χειρότερα απόλυτο από το ΚΚΕ, σίγουρα δεν τους βοηθάει γιατί δεν το έχουν πλέον του χεριού τους. Υπάρχει λόγος που η Χρυσή Αυγή αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να αποκοπεί από την επιρροή του ΛΑ.Ο.Σ. και των άλλων μεγάλων και να κατέβει μόνη της. Έχει αποκτήσει αρκετή επιρρόη έξω από την βουλή ώστε να μην χρειάζεται πατρονάρισμα (και χορηγίες) από "μεγαλύτερους" και αυτό δεν αρέσει σε κανένα.
β) Ο ΣΥΡΙΖΑ και προεκλογικά θεωρούσε ότι θα πάρει αρκετά μεγάλο ποσοστό, ίσως αρκετά μεγάλο ώστε να δημιουργήσει αξιωματική αντιπολίτευση. Το τι θα κάνει τώρα είναι άλλη ιστορία (και αν θα ακολουθήσει την ίδια αντιμνημονιακή πολιτική), αλλά πραγματικά, κατά κάποιο τρόπο, χαίρομαι που για πρώτη φορά μετά από άπειρα χρόνια η αξιωματική αντιπολίτευση είναι όντως αντιπολίτευση και όχι κονσέρβα μέ άλλο χρώμα. Είναι καλο που ένα πιο κεντροαριστερό κόμμα κατάφερε να σπάσει το δικομματισμό, μετά από άπειρα χρόνια
Τέλος, "έξοδος από την κρίση"; Από το 2009 δανειστήκαμε με 6% επιτόκιο για να ξεπληρώσουμε παλιά χρέη και μετά δανειστήκαμε με επίσης 6% για να ξεπληρώσουμε το χρέος του '09 κ.ο.κ. Δεν μπορεί κανείς να προτείνει τίποτα, γιατί χρωστάμε το δάνειο που πήραμε για να αποπληρώσουμε παλαιότερο δάνειο, το οποίο πήραμε για να αποπληρώσουμε τα πριν του 2009 δάνεια, τα οποία τα χρωστούσαμε λόγω ολυμπιακών, λόγων σπαταλών στα κοινωτικά πλαίσια στήριξης, λόγω των ομολόγων της Goldman Sacks κλπ. Δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση. Ο μόνος λόγος που δεν μας έχουν αφήσει να χρεωκοπήσουμε ακόμα είναι λόγω του ευρώ και είναι το μόνο χαρτί που θα μπορούσαν να παιξουν οι δικοί μας οι κωλοτούμπες, αλλά δεν το κάνουν. Κανείς δεν έχει να προτείνει "έξοδο από την κρίση" γιατί κανείς δεν θέλει να παίξει καυτά χαρτιά όπως αυτό.
#64926
Posted 07 May 2012 - 10:50
Τώρα για την έξοδο από την κρίση υπάρχουν πάντα λύσεις όπως ανάπτυξη της βαριάς βιομηχανίας, γεωργίας, εκμετάλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων και πολλά άλλα αλλά δεν είναι κάτι που θέλουν πραγματικά γιατί πολύ απλά δεν νιάζονται για τον κόσμο αλλά για την ενίσχυση του status quo.
#64927
Posted 07 May 2012 - 10:59
Τώρα για την έξοδο από την κρίση υπάρχουν πάντα λύσεις όπως ανάπτυξη της βαριάς βιομηχανίας, γεωργίας, εκμετάλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων και πολλά άλλα αλλά δεν είναι κάτι που θέλουν πραγματικά γιατί πολύ απλά δεν νιάζονται για τον κόσμο αλλά για την ενίσχυση του status quo.
εδω χωρις βαρια βιομηχανια και εκμεταλλευση των πορων καταστρεφουμε την ελληνικη φυση, προκαλουμε πυρκαγιες και φτιαχνουμε τσιμεντουπολεις, φαντασου να τα ειχαμε τι θα γινοταν;
#64929
Posted 07 May 2012 - 11:09
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ΠΑΣΟΚ - ΝΔ θα προσπαθήσουν πιστεύω πάση θυσία να αποφύγουν τις επαναληπτικές.
Edited by Gilmaru, 07 May 2012 - 11:11.
#64930
Posted 07 May 2012 - 11:16
Και σχετικά με αυτό που είπε ο Petran για την βιομηχανία και της τσιμεντούπολεις, είχε ακουστεί μια μεγάλη χοντράδα από την πολεοδομία πριν κανένα δύμηνο. Συζητούσαν να χτίσουν κοντά στην θάλασσα πολυόροφους ουρανοξίστες-εργατικά κτίρια σαν αυτούς στο αμέρικεν που θα έκρυβαν την θέα και τον ήλιο από την μισή Αθήνα. Μπορεί να υπάρξει βιομηχανική παραγωγή αλλά θέλει πάρα πολλή προσοχή σε μια τόσο μικρή χώρα. Ούτε και γι' αυτό έχω πηγή αλλά στην ψυχολογία του χώρου μας το έλεγε η καθηγήτρια.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
#64931
Posted 07 May 2012 - 11:17

Επίσης, όπως είπε και μια φίλη,
"Εδώ που τα λέμε, η Χ.Α μπήκε στη Βουλή λόγω της ύπαρξης των μεταναστών. Καλά θα κάνει, λοιπόν, να τους ευχαριστήσει."
και κάτι ευχάριστο:
Edited by Lord Leon, 07 May 2012 - 11:24.

#64932
Posted 07 May 2012 - 11:47
#64933
Posted 07 May 2012 - 11:55
#64934
Posted 07 May 2012 - 11:58

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
#64935
Posted 07 May 2012 - 12:36
Ωραία πραγματάκια στη χώρα
Το θέμα που με θλίβει είναι ότι βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ... κάνοντας επική κωλοτούμπα, επιπέδου κόκκινου Πάνου.



