Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64711 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:51

Εγώ θέλω να κάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς με το Λάος και τη Χρυσή Αυγή να γυρίσουμε επιτέλους στο χρυσό τρίπτυχο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" γιατί αρκετές ελευθερίες έχουμε δώσει τόσα χρόνια και παραγνωριστήκαμε...Ακούω κάτι π@π@ριές για δημοκρατία και ισότητα και μου σηκώνεται η τρίχα.

xbJ3b2w.jpeg

#64712 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:53

ΠOTE ΠIA ΠΑΣΟΚ! Έδιωξαν διά χειρός Γ. Παπανδρέου τον Σύντροφο Αγωνιστή Κώστα Σημίτη. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, να πιάνεις έναν θιασώτη της Ελλάδος και τις Ορθοδοξίας, ένα αγωνιστικό σύμβολο, τον σπουδαιότερο προθυπουργό της Ελλάδος μετά τον Ιωάννη Κωλέτη και να τον πέτας σαν στημένη λεμονόκουπα. Ντροπή και όνειδος! Τα κόκκαλα του Γεωργίου Παπαδόπουλου χορεύουν καστανιέτες! Τον Βασιλεύ Κωνσταντίνο (μεγάλη η χάρη Του) οι υπόλοιποι Γλίξμπουργκ τον κοροϊδεύουν! "Χώρα είναι αυτή που βασίλευες;"
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64713 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:53

sieg zeon

qzMHWHd.png

#64714 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:54

Δεν ξέρω ρε συ γιατί το Λάος έχει πάρει τη Βάνα Μπάρμπα, που είναι τρελή μεταγραφή. Σκέφτομαι ότι δεν γίνεται να μην στηρίξω ως γυναίκα αυτό το υπέροχο δείγμα του γυναικείου φύλου.

Λαός*

O6rrvsU.jpg

#64715 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:55

όπως έλεγε και ο Πόποτας "εμπρός πίσω".

#64716 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:56

Λαός*

Ένας είναι ο Λαός και δεν είναι κόμμα ;)

xbJ3b2w.jpeg

#64717 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:57

Ναι μωρέ God Clande η αλήθεια είναι ότι το πικράνανε το αγαπουλίνι αλλά δεν πειραζει εγώ ακόμη και έτσι πιστεύω σε αυτούς. Για μια νέα ελλάδα, για νίκη του σοσιαλισμού.

Και οι δύο έχουν πάρει την Bάνα Μπάρμπα. Close enough. (νoμίζω αυτό ήθελε να πει)

#64718 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:59

Εγώ θέλω να κάνει κυβέρνηση ο Σαμαράς με το Λάος και τη Χρυσή Αυγή να γυρίσουμε επιτέλους στο χρυσό τρίπτυχο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" γιατί αρκετές ελευθερίες έχουμε δώσει τόσα χρόνια και παραγνωριστήκαμε...Ακούω κάτι π@π@ριές για δημοκρατία και ισότητα και μου σηκώνεται η τρίχα.

Ακόμα καλύτερο τρίπτυχο: Πατρίς, Θρησκεία, Σαμαράς.

Λες και τις βλέπω ήδη μπροστά μου τις γιγαντοαφίσες με το προφίλ του μελλοντικού εθνοσωτήρα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#64719 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:02

Φυσικά προθυπουργός πρέπει να αναλάβει ο σύντροφος Ακτιβιστής της Δεξιάς, ο ηρώς Μακ Τσε Κούρ. Ο Μάλλιος ζεί - αυτός μας οδηγεί!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64720 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:15

Ο κόκκινος Πάνος θα αναλάβει ως πρωθυπουργός της Δεξιάς και της κωλοτούμπας.

Γιατί είναι ένας! Ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64721 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:25

Εγώ διαφωνώ με τον σύντροφο Πτώμαχωκ. Πού ήταν ο Κόκκινος Πάνος όταν έγινε η εθνεγερσία του 1967; Οι σύντροφοι Μάκης Βορίδης και Νίκος Μιχαλολιάκος στήριξαν τον Επαναστάτη Γεώργιο Παπαδόπουλο. Του πήγαιναν τσιγάρα σαντέ στο κελί 33. Όταν ο Άγιος Στυλιανός ο Ταξιάρχης, ο πρόσφατης των τεθωρακισμένων, έμπαινε στο πολυτεχνείο, τον έλεγαν φασίστα. Ο Βασιλεύς τον είπε ηλίθιο. Τί αξίωμα, έτσι;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64722 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:26

Ένας είναι ο Λαός, αυτός ο άνθρωπος, αυτός.
Posted Image

O6rrvsU.jpg

#64723 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:32

Ο Χαρατσιαφέρης δεν έχει ελπίδα. Όλοι οι παλαιοEΠΕΝίτες έφυγαν από Λαός, πήγαν σε ΝΔ (Μάκης) και Χρυσή Αυγή (Νίκος). Άσε που άργησε να κρούσει τον κώδωνα του κομμουνιστικού κινδύνου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64724 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:34

Ένας είναι ο Λαός, αυτός ο άνθρωπος, αυτός.
Posted Image

Posted Image
rsrGbGx.gif

#64725 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 15:52

Iron George?

Να κάνω μιά παρένθεση στο πρωτοκλασάτο, "εγκεφαλλικό" μου trolling. Έλεος με τις anim-άδικες και rpg-ιακές εικόνες στην εκπομπή του Λιακόπουλου. Θα βάλει σε λίγο την Αγία Γραφή σε manga, είμαι σίγουρος...
Δημοσιευμένη  εικόνα