Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64696 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:11

http://www.bbc.co.uk/weather/524901

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#64697 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:11

Μια χαρά, λιακάδα, ο καιρός ζέστανε.
Έκανα μπάνιο χωρίς να ανοίξω το αερόθερμο!
Εσύ τι νέα;

HnH5aB0.jpg

#64698 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:32

κανανε την εξης μαλακια....ενω πρεπει να σε παρουν τηλεφωνο να πας απο το τμημα να το παραλαβεις η να ερθουν στο σπιτ σου και να στο δωσου στο χερι και να υπογραψεις οτι το παρελαβες οι μαγκες οι αστυνομικοι το κολλησαν με ενα σελοτειπ στην πορτα του σπιτιου μου....
εγω ομως εχω μετακομισει απο το πατρικο μου και μενω αλλου...το δε χαρτι επεσε,το μαζεψε μια γειτονισα και το εδωσε στον αδερφο μου...
αν δεν το μαζευε αυτη τι θα γινοταν....πολυ απλα δεν θα ειμουν ενημερος ποτε...οποτε.......μην τον ειδατε τον παναι....εγω δεν εχω υπογραψει οτι παρελαβα τιποτα.....

εχω την εντυπωση οτι μπορουν να υπογράψουν και 1ου βαθμου συγγενεις οτι το παρέλαβαν... απλα ψαξτο λιγο πριν βρεθεις προ εκπλήξεως

#64699 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:58

Εδώ μωρέ έχω φτιάξει καφέ και τα λέω με τις γειτόνισσες. Η Μαρούλα του Σταμάτη το σκασε με τον κηπουρό, ο Γιαννάκης, ο γιος του χασάπη το σκασε με τον Τάκη, το παραπαίδι το ψιλικατζή και ο μανάβης πήγε τη ντομάτα στα 2 ευρώ το κιλό.

xbJ3b2w.jpeg

#64700 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 12:08

Η μεταλλαγμένη ντομάτα του μανάβη ευθύνεται για την αφύσικη συμπεριφορά του Γιαννάκη.

Edward versus Blade

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 30 Απρίλιος 2012 - 13:08

#64701 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 12:23

Αυτα τα διαβολικα τα κινεζο-κομικς που διαβαζουν τα παιδια στις μερες μας φταινε.Προαγουν το γκει σεξ σαν να ειναι φυσιολογικο και ολα τα παιδια γινονται ετσι.Τσ τσ τσ τι να πεις....

sc5bab.jpg

#64702 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:03

Δεν φταίνε τα κινέζοκόμικ, εκείνος ο καταχανάς ο άθεος άναρχο-κομμουνιστής ο Φρόυντ φταίει, που είχε πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή. Όλοι αυτοί οι ψυχίατροι φταίνε που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις παραδοσιακές αξίες της Πατρίδας και τις Ορθοδοξίας. Και μην ψηφίσετε αριστερά, γιατί θα πέσουμε σε μαύρη τρύπα! (Ουάου, πόσα κορόιδα με πίστεψαν μόλις τώρα; - που λέει κι ο μισογκι)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64703 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:07

Όχι θα ψηφίσουμε πειρατές που είναι εναλλακτικοί, λολ.

xbJ3b2w.jpeg

#64704 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:21

Η πιό εναλλακτική και αλτέρνατιβ είναι η Χρυσή Αυγή Αίμα Τιμή. Εγώ λέω να ψηφίσουμε Ολάν. Ο Σαρκοζί μας είπε ψέμματα. Πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις και είπε τον υπουργό Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Γ. Παπανδρέου, "Τρελό και καταθλιπτικό". Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάει κανείς γιά τους υφισταμένους του...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64705 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:27

Δεν ξέρω ρε συ γιατί το Λάος έχει πάρει τη Βάνα Μπάρμπα, που είναι τρελή μεταγραφή. Σκέφτομαι ότι δεν γίνεται να μην στηρίξω ως γυναίκα αυτό το υπέροχο δείγμα του γυναικείου φύλου.

xbJ3b2w.jpeg

#64706 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:27

ώπα, ώπα, οι Οικολόγοι του Βεργή όμως έχουν Τζούλια...

#64707 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:29

Ω να πάρει! Με σκοτώνεις τώρα :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#64708 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:37

Δεν περίμενα έτσι κι αλλιώς από γυναίκες να στηρίξουν την πατριωτική ομορφιά της Μαριώς της Λεπέν. Μόνο άντρες μπορούν να αναγνωρίσουν την παραδοσιακή ομορφχιά! Εάν όμως πολιτευτεί η Κινούμενη Φαντασίωση που ακούει στο όνομα Μπουμπούκα, εγώ στηρίζω. Εδώ δίπλα, στην Νέα Φιλαδέλφεια, έχει έναν πολύ φανατικό πυρήνα οπαδών ώς γνωστόν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64709 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 14:40

Posted Image

Ένας είναι ο δρόμος.

#64710 1451

1451

.