Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#64681 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 15:07

Ξέρεις, με αυτά τα συμβατικά τανκς που δεν μεταμορφώνονται σαν Transformers :wth2: .

Kαι δω βλέπουμε την απόπειρα του Phantom Duck να σηκώσει το άρμα στα 2 πόδια
Spoiler:

Άσχετο: Για κάποιον που μένει στο εξωτερικό, ξέρετε αν μπορεί να πάει να ψηφίσει στη πρεσβεία της χώρας του; (συγκεκριμένα Αγγλία)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64682 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 15:56

Άσχετο: Για κάποιον που μένει στο εξωτερικό, ξέρετε αν μπορεί να πάει να ψηφίσει στη πρεσβεία της χώρας του; (συγκεκριμένα Αγγλία)

http://www.ypes.gr/el/Elections/ElectionsEuropeanParliament/ElectionsforEuropeanParliament/InterstGreeksAbroad/

βεβαια η ημερομινιεσ που γραφει ειναι λιγο ακυρεσ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Xa0s: 29 Απρίλιος 2012 - 15:59

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#64683 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 16:22

http://www.ypes.gr/el/Elections/ElectionsEuropeanParliament/ElectionsforEuropeanParliament/InterstGreeksAbroad/

βεβαια η ημερομινιεσ που γραφει ειναι λιγο ακυρεσ...

Ευχαριστώ. Μάλλον έπρεπε να είχα δηλώσει ήδη στη πρεσβεία. Και αυτοί στο υπουργείο εσωτερικών δε μπορούν να ανανεώσουν τη σελίδα τους για να ξέρουμε σίγουρα; Τί είναι αυτοί ρε; εκλογές έρχονται :terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64684 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 16:35

[...]

Αν και ποτέ δεν έχω μιλήσει για κόμματα όσον καιρό βρίσκομαι εδώ μέσα (~6,5 χρόνια), παρ' όλ' αυτά φέτος δηλώνω δημόσια πως θα ψηφίσω ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

Youtube Video

Δείτε και μερικά πράγματα γι' αυτούς

Ποιοι είμαστε
Μετ' Εμποδίον προς τις κάλπες

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν τοποθετείται πάνω στον ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας γεννήθηκε στον 21o αιώνα, για να αποτελέσει το ΝΕΟ Λειτουργικό Σύστημα της Κοινωνίας μας[...]

Official σελίδα
Youtube Channel
Twitter @ PirateParty.gr
Pirate Party GR - Facebook

:hero:

E5VV38U.jpg

#64685 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 17:01

Θες να σου φτιάξω φαΐ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64686 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 18:54

Αν και ποτέ δεν έχω μιλήσει για κόμματα όσον καιρό βρίσκομαι εδώ μέσα (~6,5 χρόνια), παρ' όλ' αυτά φέτος δηλώνω δημόσια πως θα ψηφίσω ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

Youtube Video

Δείτε και μερικά πράγματα γι' αυτούς

Ποιοι είμαστε
Μετ' Εμποδίον προς τις κάλπες

Official σελίδα
Youtube Channel
Twitter @ PirateParty.gr
Pirate Party GR - Facebook

:hero:

Μπράβο, καλωσήρθατε!

Posted Image
rsrGbGx.gif

#64687 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 23:35

και εκει που διαβαζα ενα manga στο mangafox βλεπω μια διαφημιση του πρωτοπαπα οτι βαζει στην β' αθηνων και μενω κοκκαλο...

#64688 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 23:45

και ενω φετος ελεγα οτι θα παω να ψηφισω αλλα με μιση καρδια γιατι πραγματικα εχω σιχαθει τους παντες και τα παντα...... μου ερχεται κολοχαρτο οτι πρεπει να ειμαι εφορευτικη επιτροπη.....
εδω καλα καλα δεν ηθελα να ψηφισω θα τους κραταω και τα μποσικα...αι σιχτιρ δεν παω καθολου και θα παω για μπανιο εκεινη την ημερα.....

#64689 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 23:46

Posted Image

#64690 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 23:53

και ενω φετος ελεγα οτι θα παω να ψηφισω αλλα με μιση καρδια γιατι πραγματικα εχω σιχαθει τους παντες και τα παντα...... μου ερχεται κολοχαρτο οτι πρεπει να ειμαι εφορευτικη επιτροπη.....
εδω καλα καλα δεν ηθελα να ψηφισω θα τους κραταω και τα μποσικα...αι σιχτιρ δεν παω καθολου και θα παω για μπανιο εκεινη την ημερα.....

Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να μην πας;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 29 Απρίλιος 2012 - 23:53

image.jpg

#64691 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 00:08

κανανε την εξης μαλακια....ενω πρεπει να σε παρουν τηλεφωνο να πας απο το τμημα να το παραλαβεις η να ερθουν στο σπιτ σου και να στο δωσου στο χερι και να υπογραψεις οτι το παρελαβες οι μαγκες οι αστυνομικοι το κολλησαν με ενα σελοτειπ στην πορτα του σπιτιου μου....
εγω ομως εχω μετακομισει απο το πατρικο μου και μενω αλλου...το δε χαρτι επεσε,το μαζεψε μια γειτονισα και το εδωσε στον αδερφο μου...
αν δεν το μαζευε αυτη τι θα γινοταν....πολυ απλα δεν θα ειμουν ενημερος ποτε...οποτε.......μην τον ειδατε τον παναι....εγω δεν εχω υπογραψει οτι παρελαβα τιποτα.....

#64692 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 01:50

Posted Image

#64693 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 10:54

^Δεδομένου ότι για πολλούς άντρες το αμάξι είναι το γεννητικό τους όργανο, αυτή η προσθήκη ήταν μόνο λογική.

xbJ3b2w.jpeg

#64694 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:04

Καλημέρα Μόνο

HnH5aB0.jpg

#64695 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 11:09

Καλημέρα Πούτιν, τί λέει? Ο καιρός εκεί?

xbJ3b2w.jpeg