Πόσο καμένος μπορεί είμαι για να βλέπω αυτό στις 7:45 το πρωι?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 06:47
Πόσο καμένος μπορεί είμαι για να βλέπω αυτό στις 7:45 το πρωι?
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 09:13
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 09:25
καταλαβα οτι θελω να γινω αρχιτεκτονας
εχω φτιαξει ενα ολοκληρο καστρο με 6-7 επιπεδα μεσα σε ενα βουνο.
artistic architecture ρε παιδι μου
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 09:42
Εχω δει τρεις φορές χειρότερο αρθρο
Spoiler:
Ας μου επιτραπεί να γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτούς τους ππππιστούς, όντας φοιτητής της θεολογικής και έχοντας ακούσει και τολμώ να πω ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ την "καραμέλα" περί "σατανικών μάνγκα". Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά είναι λίγο τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ειδηκά πίσω από αυτά τα blog βρίσκονται συχνά συμφοιτητές, οι οποίοι -τί έκπληξη- θεωρούν σατανικό το να ασχολείται κανείς με "αυταταπράματα", αλλά το να κάνουν συντεχνίες με "πολιτικοποιημένους" και να στερούν ευκαιρίες από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν, μάλλον το θεωρούν χριστιανικό και οι "πνευματικοί" τους κάνουν καλά την δουλειά της "ελάφρυνσης" της συνείδησης των.
Να σταθώ σε ένα σημείο του άρθρου και συγκεκριμένα αυτό:
και να ρωτήσω τους πολυαγαπημένους μου συναδέλφους το εξής: Αυτές οι αναφορές υποτίθεται θα αποτρέψουν τον (ανήλικο, προφανώς) αναγνώστη να δεί το anime; Ή μήπως κάθεστε και ασχολείστε με "στρακαστρούκες", όταν ΑΥΤΟ: http://www.youtube.com/watch?v=ravMuE6sxNI
και άλλα 300 κυκλοφορούν στα νετς; Ακόμα και τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο Σαββάτο βγάλατε από τα ράσα του, που είναι ήρεμος άνθρωπος γενικά.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 10:21

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 10:28
δωστους να διαβασουν το μανγκα κωνσταντινου και ελενης
Θα πούν ότι η Βλαχάκη και ο Μάνθος περνάνε μηνύματα σεξ και ο Κατακουζηνός βία και μισανθρωπία, μην ανησυχείς καθόλου-καθόλου!
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 10:39
Ήθελα να το ρωτήσω αυτο που βρήκες αυτη την pic του kumagawa?Ας μου επιτραπεί να γνωρίζω από πρώτο χέρι αυτούς τους ππππιστούς, όντας φοιτητής της θεολογικής και έχοντας ακούσει και τολμώ να πω ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ την "καραμέλα" περί "σατανικών μάνγκα". Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά είναι λίγο τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ειδηκά πίσω από αυτά τα blog βρίσκονται συχνά συμφοιτητές, οι οποίοι -τί έκπληξη- θεωρούν σατανικό το να ασχολείται κανείς με "αυταταπράματα", αλλά το να κάνουν συντεχνίες με "πολιτικοποιημένους" και να στερούν ευκαιρίες από παιδιά που πραγματικά το αξίζουν, μάλλον το θεωρούν χριστιανικό και οι "πνευματικοί" τους κάνουν καλά την δουλειά της "ελάφρυνσης" της συνείδησης των.
Να σταθώ σε ένα σημείο του άρθρου και συγκεκριμένα αυτό:Spoiler:
και να ρωτήσω τους πολυαγαπημένους μου συναδέλφους το εξής: Αυτές οι αναφορές υποτίθεται θα αποτρέψουν τον (ανήλικο, προφανώς) αναγνώστη να δεί το anime; Ή μήπως κάθεστε και ασχολείστε με "στρακαστρούκες", όταν ΑΥΤΟ: http://www.youtube.com/watch?v=ravMuE6sxNI
και άλλα 300 κυκλοφορούν στα νετς; Ακόμα και τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο Σαββάτο βγάλατε από τα ράσα του, που είναι ήρεμος άνθρωπος γενικά.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 10:56
Ήθελα να το ρωτήσω αυτο που βρήκες αυτη την pic του kumagawa?
Ω Θεός! Στο deniantart πρέπει να ήταν η στο ονομαστικό search στο google.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 11:13
just.... lol...
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 11:13
Ποιος δεν λατρεύει τον naked apron sempai?Ω Θεός! Στο deniantart πρέπει να ήταν η στο ονομαστικό search στο google.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 11:20
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 11:35
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 12:21
R.I.P. Μητροπανο...
Τι κεραμίδα ήταν αυτή!
Αναπαύσου εν ειρήνη...

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 12:32
R.I.P
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 13:16