Ο καθένας νηστεύει αν θέλει να υποστηρίξει τη θρησκεία του.
Δηλαδή εσύ να υποθέσω νηστεύεις?
edit: κανονικά θα έπρεπε να νηστεύουμε αρκετές φορές τον χρόνο.
http://www.tropaioforos.gr/sant/george/nesteies.html
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 19:10
Ο καθένας νηστεύει αν θέλει να υποστηρίξει τη θρησκεία του.
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 19:13
Καλύτερα νηστεία παρά διαρκείας για την ΑΕΚ. Και πιο φτηνή και καλύτερο θέαμα. Viva la τηγανιτά καλαμαράκια.Δηλαδή η νηστεία είναι για τη θρησκεία ότι το εισητήριο διαρκείας για την ΑΕΚ?
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 19:27

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 19:31
Δηλαδή εσύ να υποθέσω νηστεύεις?
edit: κανονικά θα έπρεπε να νηστεύουμε αρκετές φορές τον χρόνο.
http://www.tropaioforos.gr/sant/george/nesteies.html
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 07:44
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 08:30
γιατι παιδι μου? ? τι σε πειραζει λιγο το κρεας ?I think I found a fagirl
edit: εγώ πάλι δεν τρώω κρέας.. άντε καμιά φορά κοτόπουλο γιατί η γκρίνια της μητέρας μου δε παλεύεται..
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 10:12
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 11:30
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 11:30
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 11:41
Τέτοια κομπλεξικά άτομα,υπήρχαν και θα υπάρχουν και δεν ισχύει μόνο για το θέμα της νηστείας.Όποιος το κάνει για αυτοπροβολή καλύτερα να μην το κάνει καθόλου.Εγώ το βλέπω σαν μία ευκαιρία αποτοξίνωσης,τήρησης ενός εθίμου που έχει επικρατήσει και το κάνω και για χριστιανικούς σκοπούς,όχι βέβαια ότι αποδεικνύω ότι είμαι περισσότερο Χριστιανός από κάποιον άλλο ή τυπολάτρης.Να νηστεύω για να το διατυμπανίζω ώστε να δείξω πόσο καλός χριστιανός είμαι (όπως κάνει ένα μεγάλο ποσοστό); Αν είναι να το κάνω για λόγους υγείας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και όχι όταν πλησιάζει το Πάσχα και μετά να πλακώνομαι ξανά στα κρέατα, κτλ...
+1 σε αυτό αλλά χρειάζεται ατομική προσπάθεια και δεν είναι όλοι ικανοί να το κάνουν(έσυ έκοψες το τσιγάρο αλλά δεν μπορεί ο καθένας να επικρατήσει στα πάθη του.Εγώ έχασα σε 3 μήνες 15 κιλά,τώρα είμαι 70,δεν θα μπορούσαν να το κάνουν όλοι).Αντίθετα η νηστεία είναι ένας εύκολος τρόπος συναίνεσης με το κοινωνικό σύνολο και δεν αποτελεί ιδιαίτερο κόπο ή προσπάθεια.Επίσης δεν είναι το μόνο έθιμο που πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης...κατα τη γνωμη μου, οσον αφορα το θεμα αποτοξινωσης
μπορεις απλα να προσεχεις τι τρως και σε τι ποσοτητες
επισης καλο ειναι να γυμναζεσαι και να μην καπνιζεις οπως κανω εγω(το εκοψα εδω και 4 μηνες παλι)
υποτειθεται οτι το εθιμο αυτο ειχε ξεκινησει οχι λογω αποτοξινωσης αλλα για να δωσουν χρονο
στα ζωντανα να αναπαραχθουν. με τον τροπο που γινεται σημερα η αναπαραγωγη και γενικα με τους ρυθμους αυτους
ισως να μην εχει και νοημα. τελος παντων, δεν ειμαι σε θεση να κρινω εγω τι κανει ο καθενας φυσικα.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 11:59
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 12:00
καλα, αυτο που λες με τα κιλα ειναι μαλλον το ποιο δυσκολο, εχω δει κοσμο και κοσμακη να προσπαθει αλλα να μην μπορει(γιατι μετα τα φασολακια χλαπακιαζουν 10 mac-burger). μπραβο σου παντως+1 σε αυτό αλλά χρειάζεται ατομική προσπάθεια και δεν είναι όλοι ικανοί να το κάνουν(έσυ έκοψες το τσιγάρο αλλά δεν μπορεί ο καθένας να επικρατήσει στα πάθη του.Εγώ έχασα σε 3 μήνες 15 κιλά,τώρα είμαι 70,δεν θα μπορούσαν να το κάνουν όλοι).Αντίθετα η νηστεία είναι ένας εύκολος τρόπος συναίνεσης με το κοινωνικό σύνολο και δεν αποτελεί ιδιαίτερο κόπο ή προσπάθεια.Επίσης δεν είναι το μόνο έθιμο που πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης...
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 12:09
καλα, αυτο που λες με τα κιλα ειναι μαλλον το ποιο δυσκολο, εχω δει κοσμο και κοσμακη να προσπαθει αλλα να μην μπορει(γιατι μετα τα φασολακια χλαπακιαζουν 10 mac-burger). μπραβο σου παντως