Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63976 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 April 2012 - 16:42

Κοντό μαλλί. Εκεί που το λούσιμο είναι αστραπιαίο, το χτένισμα αχρείαστο, η τριχόπτωση ανύπαρκτη. Viva la κοντή κόμη!!!

Πως φαίνεται ότι δεν είχες ποτέ μακρύ μαλλί.... τς... τς...τς...

#63977 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 05 April 2012 - 16:44

Πως φαίνεται ότι δεν είχες ποτέ μακρύ μαλλί.... τς... τς...τς...

Εσύ κύριος ποτέ δεν μας έδειξες τι μαλλί έχεις. Μονίμως με το τουρμπάνι είσαι, αχτένιστε!!!

#63978 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 April 2012 - 16:58

τι έγινε πολύ μαλλιάδες δεν μαζευτήκατε?

#63979 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 April 2012 - 17:04

Ε ναι, έπρεπε κι εγώ να κάνω το καθήκον μου προς τη μαμά (την πατρίδα). Δυστυχώς δεν είμαστε στη Σουηδία για να μπορούμε να υπηρετούμε με μακρύ μαλλί :unlucky:

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΓΩ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΘΕΛΩ! Τι να την κάνουμε ωρέ την Ελλάδα χωρίς μακρυμάλλιδες? Ακόμα και ο Κολοκοτρόνης (μιας και το πήραμε πατριωτικά το θέμα) με μακρύ μαλλί πολεμούσε!

#63980 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 April 2012 - 17:09

Εσύ κύριος ποτέ δεν μας έδειξες τι μαλλί έχεις. Μονίμως με το τουρμπάνι είσαι, αχτένιστε!!!

E όχι και τουρμπάνι... Άραβας είμαι, όχι Τούρκος. Για κελεμπία το συζητάμε. :P

Πάντως εγώ έχω κόψει το μαλλί δυο φορές και τώρα το ξαναμακραίνω για να το κάνω ράστα.

#63981 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 05 April 2012 - 17:09

Posted Image

#63982 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 05 April 2012 - 17:17

E όχι και τουρμπάνι... Άραβας είμαι, όχι Τούρκος. Για κελεμπία το συζητάμε. :P

Πάντως εγώ έχω κόψει το μαλλί δυο φορές και τώρα το ξαναμακραίνω για να το κάνω ράστα.

Αφού τα τίναξε η μπίζνα με το πετρέλαιο και τις βόμβες, θα τους πουλήσεις ναρκωτικά για να τους καταστρέψεις;; Καλή ιδέα!!!

#63983 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 April 2012 - 17:18

Αρνητικό ρεπ μου λείπεις

HnH5aB0.jpg

#63984 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 April 2012 - 17:34

Αφού τα τίναξε η μπίζνα με το πετρέλαιο και τις βόμβες, θα τους πουλήσεις ναρκωτικά για να τους καταστρέψεις;; Καλή ιδέα!!!

Ο μπάφος είναι ναρκωτικό μόνο για αυτους που δεν τον έχουν δοκιμάσει. Και η μπίζνα με τα πετρέλαια και τις βόμβες δεν θα τα τινάξει ποτέ, αντίθετα με αυτούς που της πάνε κόντρα :P

Putin μαζί σου και εγώ πρόεδρε...

#63985 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 April 2012 - 17:52

Κουρεψε το Tenshi!Συντομα θα καταλαβεις τα απειρα πλεονεκτηματα(νταξει,ισως ειμαι λιγο υπερβολικος :P) του να εχεις κοντο μαλλι!!Ασε που οι περισσοτερες γυναικες γουσταρουν περισσοτερο το κοντο μαλλι στους αντρες,ή οχι; :hmmm:

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΓΩ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΘΕΛΩ! Τι να την κάνουμε ωρέ την Ελλάδα χωρίς μακρυμάλλιδες? Ακόμα και ο Κολοκοτρόνης (μιας και το πήραμε πατριωτικά το θέμα) με μακρύ μαλλί πολεμούσε!

Ναι,λες και ο Κολοκοτρωνης ειχε αρκετο χρονο και λιγες σκοτουρες για να σκεφτει τι χρωμα ανταυγειες θα κανει στα μαλλια πριν κανει ντου στους Τουρκους... :P

image.jpg

#63986 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 05 April 2012 - 18:00

Ασε που οι περισσοτερες γυναικες γουσταρουν περισσοτερο το κοντο μαλλι στους αντρες,ή οχι; :hmmm:

ΟΧΙ!

(Και δεν το λέω μόνο εγώ)

#63987 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 April 2012 - 18:07

ΟΧΙ!

(Και δεν το λέω μόνο εγώ)

Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω.Παντως σε μενα παει περισσοτερο το κοντο.Οταν εχω μακρυ μαλλι(για τα δικα μου δεδομενα,μακρυ ειναι 8-10 εκ. μαλλι)φαινομαι σαν απλυτος.Και για να προλαβω την ειρωνια,τα πλενω καθημερινα!! :P

image.jpg

#63988 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 05 April 2012 - 19:03

Κοντό μαλλί. Εκεί που το λούσιμο είναι αστραπιαίο, το χτένισμα αχρείαστο, η τριχόπτωση ανύπαρκτη. Viva la κοντή κόμη!!!

Έτσι ρε!

Εγω το είχα μακρύ μια φάση αλλά ήμουν σαν τον Τρύφωνα.

#63989 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 05 April 2012 - 19:43

Αυτό είναι τους πρώτους μήνες. Μετά, όμως το μακρύ αποτέλεσμα αποζημιώνει.

#63990 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 April 2012 - 20:02

Να έχεις κάνει σχέδια για όλο το Σαβ/κο και το σόι, με ΜΙΑ επίσκεψη να σου τα χαλάνε ΟΛΑ. :zombie:

Άι σιχτίρ... :roar:

Posted Image