Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63961 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 20:09

Τι έπαθε το forum;

Αλλεργία

Αυτά έχει η άνοιξή. Αλλεργία σε τι;

Στο vBulletin. Θεραπεύεται μόνο με ipboard.

Μαιστα. Γλυκούτσικο είναι και έτσι.

#63962 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 03:02

http://www.27bslash6.com/missy.html

Posted Image

LfNX0dh.png

#63963 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 07:26

I am extremely emotional over this and was up all night in tears.

#63964 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:07

NO REWARD

#63965 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:34

Πονάω! Πονάω πολύ! Σε 2-3 εβδομάδες θα αναγκαστώ να κάνω φόνο. Θα αναγκαστώ να σκοτώσω τα μαλλιά μου..... με τρώει η σκέψη και με λούζει κρύος ιδρώτας.
ΔΕΝ μπορώ να με φανταστώ με κοντό μαλλί.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#63966 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:35

Να τα κάνεις πλεξουδίτσα και να τα κρεμάσεις στον τοίχο.

Και κάθε φορά που θα αισθάνεσαι μόνος, θα τα χαϊδεύεις και θα κλαις γοερά.

/Ξανθόπουλος φαν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63967 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:40

Πονάω! Πονάω πολύ! Σε 2-3 εβδομάδες θα αναγκαστώ να κάνω φόνο. Θα αναγκαστώ να σκοτώσω τα μαλλιά μου..... με τρώει η σκέψη και με λούζει κρύος ιδρώτας.

Αυτό εδώ είναι το δικό μου θύμα. Φαίνεται πολύ μικρότερο βέβαια απ' όσο ήταν στην κόμη μου.

Posted Image

E5VV38U.jpg

#63968 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:43

Αυτό εδώ είναι το δικό μου θύμα. Φαίνεται πολύ μικρότερο βέβαια απ' όσο ήταν στην κόμη μου.

Posted Image

ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????? :cry5: :cry5: :nanteee: :nanteee: :nanteee: (Στρατός να φανταστώ?) Είναι πανέμορφο! Γιατί έπρεπε να εγκαταλέιψει το κεφαλάκι σου?

Δεν ξέρω γιατί αλλά με πιάνουν δάκρυα όταν βλέπω κουρεμένους και ειδικά άμα ξέρω και τι μαλλί είχαν πριν το κουρέψουν.

#63969 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 15:45

Κάποιος να φωνάξει τον odin, να μας postάρει photo με τη δική του κουρεμένη χαίτη. Δεν μπορεί, θα την έχει κρατήσει. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#63970 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:01

ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????? :cry5: :cry5: :nanteee: :nanteee: :nanteee: (Στρατός να φανταστώ?) Είναι πανέμορφο! Γιατί έπρεπε να εγκαταλέιψει το κεφαλάκι σου?

Ε ναι, έπρεπε κι εγώ να κάνω το καθήκον μου προς τη μαμά (την πατρίδα). Δυστυχώς δεν είμαστε στη Σουηδία για να μπορούμε να υπηρετούμε με μακρύ μαλλί :unlucky:

E5VV38U.jpg

#63971 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:04

Δεν ξέρω γιατί αλλά με πιάνουν δάκρυα όταν βλέπω κουρεμένους και ειδικά άμα ξέρω και τι μαλλί είχαν πριν το κουρέψουν.

Posted Image

#63972 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:10

Παιδιά λίγο άκυρο αλλα ηθελα να ρωτήσω το ανιμε του Slam Dunk παει συμφώνα με το manga???

MbcN7u5.png

#63973 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:16

Αχ και να 'ταν το μαλλί το χειρότερο πράγμα που χάνεις στο στρατό. Κουράγιο και υπομονή μαν.

[youtube][url="http://www.youtube.com/watch?v=ObntvRcKMrE"]http://www.youtube.com/watch?v=ObntvRcKMrE[/url][/youtube]

Πάντως, με τίποτα δεν θα ήθελα να κάνω ασκήσεις σε Σκανδιναβική χώρα. Όχι μόνο για το καιρό αλλά και επειδή, με βάση τα λόγια φίλου που έχει υπηρετήσει εκεί, είναι γενικότερα ψυχρός ο κόσμος εκεί, οπότε από χαβαλέ δεν γίνεται τίποτα να περάσει η ώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63974 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:30

Κοντό μαλλί. Εκεί που το λούσιμο είναι αστραπιαίο, το χτένισμα αχρείαστο, η τριχόπτωση ανύπαρκτη. Viva la κοντή κόμη!!!

#63975 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2012 - 16:36

Παιδιά λίγο άκυρο αλλα ηθελα να ρωτήσω το ανιμε του Slam Dunk παει συμφώνα με το manga???

μεχρι ενα σημειο το ακολουθει
Δημοσιευμένη  εικόνα