Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63916 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 03 April 2012 - 21:49

Ενώ πριν μας τρολάρατε όλους...Ναι το ipboard φταίει που δεν μπορείτε να τρολάρετε :P

Όχι ρε παιδι μου, δεν λέω ότι είμασταν υπερτρόλ ή ότι σας τρολάραμε όλους (αλήθεια γιατί πληθυντικός; Σε ποιους αναφέρεσε; :P ). Ούτε κατά διάνοια. Ούτε φταίει το ipboard, που, στην τελική, φαίνεται πιο customizable άρα και πιο δεκτικό σε νέου επιπέδου trolling... Απλώς λέω, ότι ανεξαρτήτως από το αν θα αλλάξετε το skin του φόρουμ ή όχι ή από το αν θα βάλετε επιλογές σε χρώματα (ή οτιδηποτε κάνετε), το καινουριο περιβάλλον, προς το παρόν, μου φαίνεται πολύ αποστειρωμένο για την ευγενή (και ολίγον "βρόμικη") πανάρχαια τέχνη του trolling. Τίποτα παραπάνω δεν εννούσα :P

#63917 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 April 2012 - 21:49

Πάνω κάτω τα profiles μ'αρέσανε καλύτερα στο παλιό, γενικά οκ, ισος να νε και καλύτερα απο μια άποψη, παλέυεται. Εγώ το Steel blue είχα ή το voodoo (εναλάξ) :P
フカフカ

#63918 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 April 2012 - 21:53

Όταν έλεγα ότι ήταν καλύτερα να μείνουμε σε vbulletin με τα bugs και χωρίς support, κάποιοι επέμεναν να φάνε τα μάτια τους για να εξακολουθήσει να υπάρχει forum. Μαζόχες παιδί μου τι περιμένεις.

Τουλάχιστον κέρδισα 10euros από τον κάθε ένα που περίμενε ότι θα εκτιμηθεί ο κόπος του. Αυτά είναι. :congrats:

#63919 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 April 2012 - 21:56

Περάσαν τόσες ώρες και ακόμα να το βαψετε μπλε. Απολύεστε.

stasou%2520mygdala.jpg

#63920 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 03 April 2012 - 21:58

Όταν έλεγα ότι ήταν καλύτερα να μείνουμε σε vbulletin με τα bugs και χωρίς support, κάποιοι επέμεναν να φάνε τα μάτια τους για να εξακολουθήσει να υπάρχει forum. Μαζόχες παιδί μου τι περιμένεις.

Τουλάχιστον κέρδισα 10euros από τον κάθε ένα που περίμενε ότι θα εκτιμηθεί ο κόπος του. Αυτά είναι. :congrats:

Μα δεν είπα ότι δεν έχει εκτιμηθεί η δουλειά που έχει πέσει. Στο κάτω κάτω, μακροπρόθεσμα, θα αποδειχτεί ότι ipboard is the way to go. Απλώς ένα σχόλιο έκανα, μισοαστεία/μισοσοβαρά.

#63921 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 April 2012 - 22:00

τωρα που το σκεύτομαι μου 8υμίζει secret lab της umbrella corporation, subject themes και σχετικά... :riiight:
Infected with torlolo...trololo virus xDD

αυτά είναι~! :terror2:
フカフカ

#63922 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 April 2012 - 22:06

Οsama bin Laden προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο post σου. Aπλά βλέπω μια διαρκώς αυξανόμενη και χωρίς λόγο γκρίνια από την στιγμή που από την μιά έχουμε εξηγήσει γιατί έπρεπε να φύγουμε, από την άλλη είμαστε συνεχώς πάνω από το φορουμ για να λύσουμε κάθε δυνατή απορία και bug που προκύπτει και γενικά να κάνουμε την περιήγησή σας και την μετάβαση πιο εύκολη.

Από αυτά που βλέπω αν υπάρχει κάποια εκτιμηση αυτή σίγουρα δεν φαίνεται. Δηλαδή οκ καλή η πλάκα αλλά νομίζω πρέπει κάπου να σοβαρευόμαστε και να κάνουμε την δουλειά αυτών που κοπιάζουν για να περνάμε εμείς καλά ευκολότερη, όχι να τους το βγάζουμε από τη μύτη.

#63923 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 April 2012 - 22:17

Οsama bin Laden προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο post σου. Aπλά βλέπω μια διαρκώς αυξανόμενη και χωρίς λόγο γκρίνια από την στιγμή που από την μιά έχουμε εξηγήσει γιατί έπρεπε να φύγουμε, από την άλλη είμαστε συνεχώς πάνω από το φορουμ για να λύσουμε κάθε δυνατή απορία και bug που προκύπτει και γενικά να κάνουμε την περιήγησή σας και την μετάβαση πιο εύκολη.

Από αυτά που βλέπω αν υπάρχει κάποια εκτιμηση αυτή σίγουρα δεν φαίνεται. Δηλαδή οκ καλή η πλάκα αλλά νομίζω πρέπει κάπου να σοβαρευόμαστε και να κάνουμε την δουλειά αυτών που κοπιάζουν για να περνάμε εμείς καλά ευκολότερη, όχι να τους το βγάζουμε από τη μύτη.

Γκρίνια, πιστεύω πως ηταν αναμενόμενη,όπως και με κα8ε αλαγή φυσικά, αλλα οκ, 8α μας περάσει πιστεύω...με τον καιρο... :P
Μπράβο σε αυτούς που κά8ησαν και στο στήσαν και ελπίζω να φτιαχτούν όλα τα τυχών Bugs και λοιπά σύντομα. Και ενα πιο νορμάλ χρωματάκι γιατι 8α αναγκαστούμε να ποστάρουμε με γυαλιά ηλίου xD
Ας πούμε και κανα 8ετικό γιατι πολυ μαυρίλα έπεσε :) Πέρα απτη πλακα, το update το 8έλαμε όντος, όπως και να χει μία καλύτερη οργάνωση την έχει >.<
フカフカ

#63924 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 22:26

Γιατί ακριβώς η γκρίνια είναι αναμενόμενη? Κάποιοι πήραν μια απόφαση για το καλό του φόρουμ, έδωσαν λεφτά για αυτό, κουράστηκαν για αυτό, αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για αυτό και η γκρίνια είναι αναμενόμενη?

Όχι. Ξέρεις τί είναι αναμενόμενο? Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο σε πρώτο επίπεδο και σε δεύτερο επίπεδο μία επικοδομητική κριτική. Εντάξει δεν ξέρω τί περιμέναμε, άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε, κανένας δεν εκτιμάει τίποτα και η πρώτη αντίδραση των πάντων είναι η γκρίνια. Στην υγειά μας.

xbJ3b2w.jpeg

#63925 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 April 2012 - 22:27

Όχι, απλά βαριόσουν να μάθεις HTTP

edit: and for the record, I do like the new style, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη.

#63926 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 April 2012 - 23:16

Η δικια μου αποψη περι του θεματος ειναι πως ηταν λιγο ξαφνικο. Εγω προσωπικα οταν το δα ξινισα λιγο. Τωρα το αν ειναι καλυτερο η οχι απο το προηγουμενο, νομιζω οτι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια, αφου αυτο θα χουμε απο δω και περα. Πιστευω πως μελλοντικα θα υπαρξουν και αλλες αλλαγες, ενω θα προσθεθουν ισως και καινουρια πραγματα. Εκτιμιταια η προσπαθεια των οσων δουλεψαν και νομιζω οτι καναν καλη δουλεια, λιγο να διορθωθουν τα μικροπροβληματακια που αναφερθηκαν και θα μαστε οκ. :P
Και ας μην ξεχναμε τι λεει και ο λαος:
< < Καθε αρχη και δυσκολη!!! > > :thatsit:

#63927 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 April 2012 - 23:17

Hypertext Transfer Protocol? Γιατί να το μάθω εγώ αυτό (αν μαθαίνεται) ο.Ο?

Eπίσης ο σοφός λαός λέει ότι " από τον άνθρωπο μπορείς να κοψεις τα πάντα εκτός από το παράπονο." Τι σου είναι και αυτή η λαική σοφία ώρες ώρες. :P

#63928 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 April 2012 - 23:18

παιδια φιλική κριτική, αν γίνεται αλλαξτε σε κάποια σημεία τα χρώματα για να είναι μη φαίνονται όλα ένα και επίσης νομιζω πως με την αλλάγη έκανε όλα τα threads σαν να μη τα έχω επισκεφτεί ποτε ή απλά δεν το καταλαβαίνω λόγω χρωμάτων?

#63929 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 April 2012 - 23:33

Hypertext Transfer Protocol? Γιατί να το μάθω εγώ αυτό (αν μαθαίνεται) ο.Ο?

Eπίσης ο σοφός λαός λέει ότι " από τον άνθρωπο μπορείς να κοψεις τα πάντα εκτός από το παράπονο." Τι σου είναι και αυτή η λαική σοφία ώρες ώρες. :P

HTML or whatever it was you were looking guides for anyway

#63930 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 April 2012 - 23:34

Δεν το μάθαινα για το forum. :) Nice try though.