Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63151 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:21

Μπα, ο Gbak νιώθει έτσι:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x-LsFMHMdMs[/YOUTUBE]

@zennith666 Νομίζω σου απάντησα σε όλες τις κατηγορίες... ακόμα δεν με πείθεις ότι ξέρεις γιατί μιλάς... Επίσης ψάξε να βρεις τι σημαίνει 'passive-aggressive'.

Απλά μάλλον δεν μπορούμε να σηννενοηθούμε μεταξύ μας.ξέρω πολύ καλα τι σημαίνει passive- aggressive και δεν περίμενα να μην καταλάβεις την απαντησή μου.Well ,εγώ το κόβω εδώ λοιπόν αφού δεν υπάρχει "φως στο τούλεν" στην συζήτησή μας.Εγώ επίσης δεν κρατάω κακίες ,άμα θες να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση όμορφα και ωραία, vm :)
+1 ston acid.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63152 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:23

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:24

#63153 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:29

Δεν νομίζω ότι έχω μπινελικώσει κανέναν μέχρι στιγμής... έχω κάνει ΔΥΟ ερωτήσεις, σε καμία δεν μου έχει δωθεί απάντηση... Δεν είναι η πρώτη φορα, δεν θα είναι η τελευταία που γίνεται κάτι τέτοιο. Ποιότητα με 4chan culture δεν υπάρχει.

και παρολα αυτα συνεχιζεις να απαντας με 4chan culture!
τι καλα.
για ποσο νομιζεις πως μπορουμε να το συνεχιζουμε αυτο?
τι περιμενεις να κερδισεις απο αυτο?
γιατι δηλαδη πρεπει οπωςδηποτε καποιος να ειναι νικητης
και οχι να συζηταμε και οι δυο και να κερδισουμε και οι δυο απο αυτο?
γιατι νομιζεις πως ολα περιστρεφονται γυρο απο εσενα?

α και ευχαριστω για την υποσχεση μπινελικιου πολυ ωριμο απο μερους σου!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#63154 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:31

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:24

#63155 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:31

Βασικα νομιζω οτι περασαμε σε 9gag culture πλεον.
Just a side note. :P

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#63156 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 18:32

Δεν νομίζω ότι έχω μπινελικώσει κανέναν μέχρι στιγμής... έχω κάνει ΔΥΟ ερωτήσεις, σε καμία δεν μου έχει δωθεί απάντηση... Δεν είναι η πρώτη φορα, δεν θα είναι η τελευταία που γίνεται κάτι τέτοιο. Ποιότητα με 4chan culture δεν υπάρχει.

@zennith666: Τι θες να λύσουμε με vm; Όσο ξέρω ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ MODERATOR, ούτε ο δικηγόρος τους... σου είπα την άποψη μου στις κατηγορίες σου...

Ναι οκ λάθος μου πήγα να βοηθήσω με όλη την καλή θέληση εγώ και την πλήρωσα.
Whatever man:
Και σίγουρα δεν είμαι moderator, απλά ανακατεύτικα ,όπως πολλοί εδώ μεσα.Τώρα με το ότι είμαι με το μέρος τους οκ πάρτο όπως θες.
The end.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 19:47

Λοιπόν και τώρα που κλειδώθηκε η τρύπα νομίζω ήρθε η ώρα για την αποφώνηση. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Ανακεφαλαιώνοντας

Moderating δεν γίνεται μόνο ιδιωτικά. Αφενός κάποιες συμπεριφορές που γίνονται δημόσια πρέπει να λαμβάνουν απάντηση δημόσια, αφετέρου είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να βλέπετε όλοι τι είναι αποδεκτό και τι όχι (και ότι δεν βαράμε απλά μύγες σε αυτό το site :P).

Όταν σας κάνουμε μία παρατήρηση και επισημαίνουμε μια συμπεριφορά η οποία δεν είναι σωστή δεν σημαίνει ότι σας κάνουμε προσωπική επίθεση. Το ότι κάποιοι προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Eίναι απείρως πιο εύκολο να πεις "μου την λέει επειδή έχει προσωπικά μαζί μου" από το να επανεξετάσεις την στάση σου.

Νομίζω είναι το πλέον κατανοητό αυτό.

Από εκεί και πέρα ερχόμαστε στον Gbak.

Oι απαντήσεις σου δόθηκαν εμμέσως πλην σαφώς πολλάκις. Το αν θες ειδική πρόσκληση για να κατανοήσεις κάτι το οποίο ειπώθηκε τρία post πιο πάνω δεν είναι ευθύνη της ομάδας. Ούτε είναι ευθύνη της ομάδας αν συμφωνείς ή όχι. Οι διαφορές απόψεων είναι αναμενόμενες και θεμιτές και το feedback από τα μέλη καλοδεχούμενο - γι αυτό εχουμε και το ανάλογο topic.

Αυτό το οποίο δεν είναι καλοδεχούμενο είναι να χρησιμοποιείς το κάλυμμα της ένστασης και της ερώτησης προκειμένου να την πεις σε κάποιον mod με τον οποίο έχεις προσωπική αντιδικία και για να δημιουργήσεις ένταση flammarοντας. Το να συμμετέχεις κάθε φορά που ποστάρει ο Kenny και να προσπαθείς να του δημιουργείς πρόβλημα στην δουλειά του έχει ξεκάθαρο δόλο μέσα και απέχει παρασαγγας από τον αντικειμενικό κριτή που θες να παρουσιαστείς. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να ποντάρεις στο ότι ο Kenny δεν θα αντιδράσει στην άσχημη συμπεριφορά σου επειδή δεν θέλει να εμπλακεί σε διάλογο μαζί σου (ή αυτό η κλιμακώνεις την συμπεριφορά σου προσπαθώντας να του τραβήξεις την προσοχή which is equally bad).

Η δε συμπεριφορά σου τόσο προς τον ενδιαφερόμενο όσο και προς τα υπόλοιπα μέλη είναι απλά απαράδεκτη και έρχεται ευθέως σε αντίθεση με τους κανόνες περί ομαλής συμπεριφοράς.

Οι ερωτήσεις σου απαντήθηκαν, σου έγιναν επανηλλειμένες συστάσεις, σε πήρα με το καλό και με πλακίτσα μπας και ξεχαστούμε και περάσουμε καλά όλοι μαζί (για να μην έχεις και παράπονο ότι σε αποκλείουμε από το fun) αλλά φαίνεται ότι δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μία βδομάδα στα pits μπας και σκεφτείς λίγο καλύτερα τον ρόλο σου εδώ μέσα και το κατά πόσο είναι ώριμη η δική σου συμπεριφορά πάνω από όλα.

#63158 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 13:44

Unlocked. Το χθεσινό θέμα θεωρείται λήξαν. Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, μπορεί να μας στείλει ένα PM/VM.

(+ ειδική παραγγελιά)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#63159 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:04

Θα βάλω κάτι για να ξεκινήσουμε φιλικά και με καλή διάθεση.

Πάρτε τα αρχικά σας από το πραγματικό σας όνομα και βρείτε τί είστε!

Posted Image

Π.χ. εγώ είμαι A.G. οπότε,

Super Alchemist.

HECK YEAH. :8):

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63160 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:08

cool :riiight:

Εγώ είμαι K.K άρα Happy Prince λέμε τώρα

Βεβαια αν βάλω K.Ο του ονόματος βγαίνω Happy Princess ra θα πάρω το την πάνω εκδοχή με τον αρχικό του επιθέτου!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vaizard: 18 Μάρτιος 2012 - 14:15

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63161 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:10

Χρήστος Λ. Άρα X. L.
Hmmm PSychic student ... Ακριβέστατο όμως.Πάει subtitle.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63162 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 14:11

And I am....

Spoiler:

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#63163 Fallen_Mpougatsa