Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63121 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:19

Κανένα h-manga με τραίνα να βεβηλώνουν τούνελ παίζει? Για τους train lovers...

Είχαμε anime με ανθρωπόμορφους σταθμούς τρένου που σχολιαζόταν πόσο μεγάλος είναι ο εσωτερικός κόσμος του Roppongi. ;) Σου κάνει;

Και μετά έχουμε το Posted Image

I like trains

I mean that I love trains

mmmmmm....trains

Δεν είναι το βίτσιο ενός, είναι πλέον μαζικό!!!

#63122 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:21

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:39

#63123 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:21

ody, μη ξεχνας και το

Youtube Video

:hihi2:
フカフカ

#63124 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:26

Dibs για το παρανυμφάκι :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#63125 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:28

-

#63126 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:29

Στάσου! Μύγδαλα!

#63127 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:31

Στο μεταξύ, δίκιο έχει ο Gbak. Έχει ένα λογικό παράπονο, κι εσείς του φέρεστε σαν να 'ναι τρίχρονο. Αμάν ρε παιδιά.

Το Moderating εδώ πέρα θα μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερο. Δεν θέλω να κάνω κανένα θέμα, αλλά τουλάχιστον όταν υπάρχει παράπονο οφείλετε να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.

#63128 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:37

Αντίο γλυκειά ζωή :nanana:

Spoiler: hardcore gore inside

xbJ3b2w.jpeg

#63129 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:39

@ ΟdyMonaxos

Το παράπονο του Gbak απαντήθηκε σε όλους τους τόνους. :)

Από εκεί και πέρα πιθανότατα moderating τύπου Bakabt επί εποχές Psyren να μην άφηνε κανέναν παραπονεμένο αλλά εμείς είμαστε πιο πολύ της στοργής και του προδέρμ. :P Όσοι θέλετε rougher treatment το S&M club ιs that way. Please join and state your role.

#63130 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:42

-

#63131 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:46

Posted Image

#63132 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:47

Στο μεταξύ, δίκιο έχει ο Gbak. Έχει ένα λογικό παράπονο, κι εσείς του φέρεστε σαν να 'ναι τρίχρονο. Αμάν ρε παιδιά.

Το Moderating εδώ πέρα θα μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερο. Δεν θέλω να κάνω κανένα θέμα, αλλά τουλάχιστον όταν υπάρχει παράπονο οφείλετε να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα.

Εγώ βλέπω μία ξεκάθαρη απάντηση προς αυτόν εδώ

Τώρα το είδα.

Δικαίωμα σου να λες τη γνώμη σου αν και από τη στιγμή που είπα "παρατήστε το θέμα" θα πρεπε να το παρατήσετε ~αλλά μάλλον ήμουν υπερβολικά γλυκιά για να μου δώσει κανείς σημασία~ ΑΛΛΑ συνεχίζω να διαφωνώ. Όταν ένα μέλος έχει μια επαναλαμβανόμενη προβληματική συμπεριφορά είναι δικό μας θέμα πώς, πού και πότε θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι απλά δύσκολο να κάνει ο Kenny τη δουλειά του (που για να λειτουργεί αυτό το φόρουμ τόσα χρόνια και να κρατάμε το επίπεδο που κρατάμε κάτι κάνει σωστά) όταν έχει εκατό άτομα να παρεμβαίνουν. Σας ακούγεται σκληρό? Παραδέχομαι ότι είναι αλλά και εγώ είδα τη γλύκα όταν έγινα mod. Αυτό το πράγμα δεν είναι ευχαρίστηση. Είναι βασανιστήριο ~οκ υπερβάλλω λίγο αλλά με πιάνετε ελπίζω~.

Το θέμα είναι λήξαν για μένα, ελπίζω πραγματικά να μην συνεχιστεί από κανέναν γιατί έχω αρχίσει να ξεμένω από σκυλάδικα και ο Black Kaizer από μπύρες.

και εδώ(λίγοτερή ξεκάθαρη, αλλά δεν βαριέσαι, κατανοητή)

Δεν υπαρχει κάποια κατάσταση, απλά ο Kenny προσπαθεί να κάνει τον Erebos να παίζει όμορφα με όλα τα παιδάκια.

Η απάντησή του ήταν αυτή στην Iristella

Γι αυτό σε πάω βρε Gbak γιατί είσαι ευαισθητούλι κατά βάθος και νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Τώρα στα σοβαρά;

και την mono δεν έδωσε περαιτερω επιχειρήματα.
Όταν δεν σε παίρνει η συζήτηση και η απάντηση σου είναι "nothing to do here" ,αντί "οκ το δέχομαι έχεις δίκιο" ή να βρει και άλλα καλά επιχειρήματα να υποστιξεί την θέση του ,μάλλον αυτός κάνει σαν τρίχρονο.
To thread και γενικότερα το forum δεν είναι παιδικός σταθμός να λέει ό καθένας το μακρύ του και το κοντό του, να γίνεται τις πόπης και όταν πάνε να βάλουν τάξη οι mod να γίνονται οι κακούληδες.Εγώ δεν του βρίσκω δίκιο του Gbak και καθενός Gbak.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63133 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:50

Η απάντηση 'δεν υπάρχει πρόβλημα' δεν είναι απάντηση... όπως επίσης δεν μου απαντήθηκε γιατί γίνονται δημόσια αυτές οι δουλειές αφού προφάνως δεν θέλετε άλλα άτομα να επέμβουν. Απο εκεί και πέρα εισπράττω μία συμπεριφορά ακρως ανώριμη, που παρουσιάζει την κατάσταση της ομάδας που διαχειρίζεται αυτό το φόρα.

Έβαλες ονομαστική πληθυντικού ενώ έπρεπε να βάλεις ενικού.
Voltaire would be disappointed.

Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#63134 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:50

-

#63135 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 17:54

Χαχαχαχα, και ο wanna-be moderator στην σαλάτα λοιπόν. Κάτσε για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους... Η απάντηση της μόνο ήταν στον 'Kalamaris' και όχι σε εμένα, σε αυτό όμως έθεσα μία ερώτηση στην οποία ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, γιατί δημόσια; To nothing to do here ήταν απάντηση στο dibs για παρανυφίτσα... και όπως είπα και πιο πάνω το 'δεν υπάρχει πρόβλημα' δεν είναι απάντηση στο υπάρχει ένα πρόβλημα.

ΣΒηστε το.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 17 Μάρτιος 2012 - 18:04

Δημοσιευμένη  εικόνα