Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#62761 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 17:47

Γρήγορα τρέχα στο μέρος που τα βρήκες και πάρτα!!

Φυσικά θα μας τα δείξεις και 'μας έτσι?

#62762 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 18:13

:run::run: τρεχω σαν τρελη .... (θα δω αν ειναι κι αυριο εκει)
Φυσικα και θα σας τα δειξω:hehehe: να κανουμε χαρες!!!!
καλα αν ειναι και σαν αυτο που ειπε ο Κenny ....:hiding_something:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#62763 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 19:08

Αυτά δεν είναι θήκες dvd? Παίζει και να είμαι ο μόνος που δε κατάλαβε τι έχουν μέσα?
Όλοι κάνετε σαν να είδατε κάτι το super-wow.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#62764 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 19:22

δν ξερουμε τι εχουν μεσα αυτο υποθετουμε ... τι μυστικα κρυβουν ???
:hahaha::hahaha::hahaha:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#62765 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 20:17

Η πρώτη μου σκέψη το πρώτο δευτερόλεπτο που είδα την εικόνα ήταν ότι έβλεπα ένα Death Note...:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#62766 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 20:40

Η πρώτη μου σκέψη το πρώτο δευτερόλεπτο που είδα την εικόνα ήταν ότι έβλεπα ένα Death Note...:nosey:

Καμένο μου :ureshii::ureshii:

Επίσης σημειώστε το ότι γράφει πάνω: "Όποιος τις θέλει" :kakaka: :kakaka:

#62767 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 21:08

επιτέλους σπίτι.ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη του.μπορεί να μην υπάρχουν μνηστήρες,γυναίκα και παιδί να με περιμένουν αλλά τουλάχιστον υπάρχει το σπίτι
σπίτι και ναι επιτέλους ΙΝΤΕΡΝΕΤ.τέρμα πια το κινητό και οι χαμηλές ταχύτητες,ζήτω ο σταθερός και οι υψηλές, αστραπιαίες ταχύτητες του hol :puke:
καλώς σας βρήκα λοιπόν και πάνω από όλα να θυμάστε there is no place like home
:gn2:

#62768 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 22:38

Ποσο δικιο εχεις.Καθε φορα που γυρναω σπιτι μετα απο καιρο με πιανει μεγαλυτερη συγκινηση απ'οτι αν εβλεπα τον αναστημενο dio να τραγουδα το temple of the king:if:

sc5bab.jpg

#62769 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 22:50

Ποσο δικιο εχεις.Καθε φορα που γυρναω σπιτι μετα απο καιρο με πιανει μεγαλυτερη συγκινηση απ'οτι αν εβλεπα τον αναστημενο dio να τραγουδα το temple of the king:if:

Βλάσφημε... Την πίσσα και τα πούπουλα ASAP!

#62770 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 23:02

Βλάσφημε... Την πίσσα και τα πούπουλα ASAP!

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#62771 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 00:41

lol!!! Άμα κάνεις αναζήτηση στο youtube το The Prodigy-Firestarter, τρίτο ή τέταρτο αποτέλεσμα είναι Πάολα Φωκά - Φάρμακο
EPIC!!

The Prodigy-Firestarter - YouTube
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#62772 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 15:51

Φίλοι φυσικοί, θέλω τα στο ορατό φάσμα φώτα σας!

Έχουμε μια συζήτηση δωπέρα για την αορατότητα.
Ξεκινήσαμε από το ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει την ακτινοβολία UV, μεταξύ άλλων.
Άρα κάτι που έχει καλυφτεί με ένα υλικό που αντανακλά μόνο ακτινοβολία έξω από το ορατό φάσμα, έστω UV, θα ήταν αόρατο σε εμάς.
Βάλαμε και την διευκρίνηση ότι το υλικό αυτό θα είναι αδιαφανές, ώστε να μην αντανακλούν τις ορατές συχνότητες οι πιο κάτω στρώσεις.
Αλλά και πάλι, παρόλο που είμαι εισηγητής, μου φαίνεται ότι η ιδέα μπάζει, αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με αόρατους μανδύες σαν τον Χάρι Πότερ.

Μπορεί κανένας να εξηγήσει την σχετική φυσική σε αυτό το καυτό ζήτημα; Είμαι έξω από τα νερά μου, εγώ της νοολογίας είμαι.

#62773 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:03

ασχετο αλλα διαβασα σε μια δωρεαν εφημεριδα το εξης
"Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι ρίζες των Anonymous βρίσκονται πίσω στο 2003 και στο δημοφιλές για τους γνώστες imageboard 4chan (4chan) –μια κοινότητα στην οποία καθένας μπορεί να μοιραστεί εικόνες και να κάνει σχόλια, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος."
μα αν ηταν ετσι τοτε δεν θα ειχαν για μασκα το παρακατω?
Posted Image :hahaha::hahaha:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#62774 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:15

Ξεκινήσαμε από το ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει την ακτινοβολία UV, μεταξύ άλλων.
Άρα κάτι που έχει καλυφτεί με ένα υλικό που αντανακλά μόνο ακτινοβολία έξω από το ορατό φάσμα, έστω UV, θα ήταν αόρατο σε εμάς.
Βάλαμε και την διευκρίνηση ότι το υλικό αυτό θα είναι αδιαφανές, ώστε να μην αντανακλούν τις ορατές συχνότητες οι πιο κάτω στρώσεις.
Αλλά και πάλι, παρόλο που είμαι εισηγητής, μου φαίνεται ότι η ιδέα μπάζει, αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με αόρατους μανδύες σαν τον Χάρι Πότερ.

Μπορεί κανένας να εξηγήσει την σχετική φυσική σε αυτό το καυτό ζήτημα; Είμαι έξω από τα νερά μου, εγώ της νοολογίας είμαι.

Δεν είμαι φυσικός αλλά η θεωρία σας δεν στέκει όπως και να το δεις (pun not intended).

Για να είναι κάτι αόρατο, πρέπει να είναι διαφανές 100%, δλδ να μην επηρεάζει το φως καθώς αυτό περνάει μέσα από αυτό.
Η ιστορία με τις αντανακλάσεις δουλεύει στα stealth για να είναι "αόρατα" στο radar, όχι στο μάτι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 08 Μάρτιος 2012 - 16:41

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62775 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:23

Δεν θα ήταν αόρατο, θα ήταν μαύρο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||