Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 17:47
Φυσικά θα μας τα δείξεις και 'μας έτσι?
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 18:13
Φυσικα και θα σας τα δειξω
καλα αν ειναι και σαν αυτο που ειπε ο Κenny ....
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 19:08
Όλοι κάνετε σαν να είδατε κάτι το super-wow.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 19:22
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 20:17

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 20:40
Καμένο μουΗ πρώτη μου σκέψη το πρώτο δευτερόλεπτο που είδα την εικόνα ήταν ότι έβλεπα ένα Death Note...
Επίσης σημειώστε το ότι γράφει πάνω: "Όποιος τις θέλει"
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 21:08
σπίτι και ναι επιτέλους ΙΝΤΕΡΝΕΤ.τέρμα πια το κινητό και οι χαμηλές ταχύτητες,ζήτω ο σταθερός και οι υψηλές, αστραπιαίες ταχύτητες του hol
καλώς σας βρήκα λοιπόν και πάνω από όλα να θυμάστε there is no place like home
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 22:38
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 22:50
Ποσο δικιο εχεις.Καθε φορα που γυρναω σπιτι μετα απο καιρο με πιανει μεγαλυτερη συγκινηση απ'οτι αν εβλεπα τον αναστημενο dio να τραγουδα το temple of the king:if:
Βλάσφημε... Την πίσσα και τα πούπουλα ASAP!
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 23:02
Βλάσφημε... Την πίσσα και τα πούπουλα ASAP!

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 00:41
EPIC!!
The Prodigy-Firestarter - YouTube
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 15:51
Έχουμε μια συζήτηση δωπέρα για την αορατότητα.
Ξεκινήσαμε από το ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει την ακτινοβολία UV, μεταξύ άλλων.
Άρα κάτι που έχει καλυφτεί με ένα υλικό που αντανακλά μόνο ακτινοβολία έξω από το ορατό φάσμα, έστω UV, θα ήταν αόρατο σε εμάς.
Βάλαμε και την διευκρίνηση ότι το υλικό αυτό θα είναι αδιαφανές, ώστε να μην αντανακλούν τις ορατές συχνότητες οι πιο κάτω στρώσεις.
Αλλά και πάλι, παρόλο που είμαι εισηγητής, μου φαίνεται ότι η ιδέα μπάζει, αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με αόρατους μανδύες σαν τον Χάρι Πότερ.
Μπορεί κανένας να εξηγήσει την σχετική φυσική σε αυτό το καυτό ζήτημα; Είμαι έξω από τα νερά μου, εγώ της νοολογίας είμαι.
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:03
"Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι ρίζες των Anonymous βρίσκονται πίσω στο 2003 και στο δημοφιλές για τους γνώστες imageboard 4chan (4chan) –μια κοινότητα στην οποία καθένας μπορεί να μοιραστεί εικόνες και να κάνει σχόλια, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος."
μα αν ηταν ετσι τοτε δεν θα ειχαν για μασκα το παρακατω?
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:15
Φίλοι φυσικοί, θέλω τα στο ορατό φάσμα φώτα σας!
Ξεκινήσαμε από το ότι το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει την ακτινοβολία UV, μεταξύ άλλων.
Άρα κάτι που έχει καλυφτεί με ένα υλικό που αντανακλά μόνο ακτινοβολία έξω από το ορατό φάσμα, έστω UV, θα ήταν αόρατο σε εμάς.
Βάλαμε και την διευκρίνηση ότι το υλικό αυτό θα είναι αδιαφανές, ώστε να μην αντανακλούν τις ορατές συχνότητες οι πιο κάτω στρώσεις.
Αλλά και πάλι, παρόλο που είμαι εισηγητής, μου φαίνεται ότι η ιδέα μπάζει, αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με αόρατους μανδύες σαν τον Χάρι Πότερ.
Μπορεί κανένας να εξηγήσει την σχετική φυσική σε αυτό το καυτό ζήτημα; Είμαι έξω από τα νερά μου, εγώ της νοολογίας είμαι.
Δεν είμαι φυσικός αλλά η θεωρία σας δεν στέκει όπως και να το δεις (pun not intended).
Για να είναι κάτι αόρατο, πρέπει να είναι διαφανές 100%, δλδ να μην επηρεάζει το φως καθώς αυτό περνάει μέσα από αυτό.
Η ιστορία με τις αντανακλάσεις δουλεύει στα stealth για να είναι "αόρατα" στο radar, όχι στο μάτι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 08 Μάρτιος 2012 - 16:41
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 16:23
Δεν θα ήταν αόρατο, θα ήταν μαύρο.Φίλοι φυσικοί, θέλω τα στο ορατό φάσμα φώτα σας!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||