Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#62641 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:18

αχαχαχαχα τα κατάφερες τελικά. Πως ήταν το πλοίο; Σαν γιγάντια κούνια πέρα δώθε;

#62642 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:24

Xρειάζεσαι παραπάνω θαλασσοταραχή στη ζωή σου, Tenshi.

Σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να κάνεις το Ηράκλειο-Πάρος με 7 μποφώρ μέσα στο Flyingcat της Hellenic Seaways, ένα καρυδότσουφλο που το πάει ο άνεμος πέρα-δώθε ακόμα και με 4 μποφώρ. Μοναδική εμπειρία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#62643 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:28

Nα καταφέρεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φτάσεις Κρήτη μετά από όλο αυτό το Γολγοθά με το πλοίο.....

Πόσες ώρες έκανες; Πληροφοριακά, είχα κάνει 28 ώρες Θεσσαλονίκη-Σάμο το καλοκαίρι και θέλω να δω πόσο σκυλοπνίχτης ήταν το πλοίο "Ταξιάρχης" της Nel Lines... :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62644 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:55

Nα καταφέρεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φτάσεις Κρήτη μετά από όλο αυτό το Γολγοθά με το πλοίο.....

sorry ε αλλά αν πήρες πλοίο απο Θεσ/νίκη για να πας Ηράκλειο then you tottally worth it...
και επίσης been there done that με χιονισμένη εθνική οδό και τρελά μποφόρ στο αιγαίο
great success

#62645 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:03

Με προσβάλλεις Λίζα μου. Εκτός αυτού δεν υπάρχει πλοίο από Θεσ/νίκη για Κρήτη. Ο καιρός ήταν αστα να πάνε. Κουνούσε....ζαλάδες....πείνα....κρύο....

Ξεκινήσαμε 21:30 και φτάσαμε 6:45. Περίμενα και πόση ώρα μέσα στο κρύο να πάρω βαλίτσες γιατί δε μπορούσε να δέσει στη στεριά.

Η μόνη μου παρηγοριά πάνω στο πλοίο ήταν μερικές ταινίες και 2 μπανάνες....

Σαν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#62646 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:12

Ξεκινήσαμε 21:30 και φτάσαμε 6:45. Περίμενα και πόση ώρα μέσα στο κρύο να πάρω βαλίτσες γιατί δε μπορούσε να δέσει στη στεριά.

Έλα, ντάξει, τέτοια ώρα περίπου ξεκινάνε και τέτοια ώρα περίπου φτάνουν τα πλοία της Minoan, μην παραπονιέσαι. :P

Στην Ειρήνη πες το αυτό, που είναι ικανή και το Ελλάδα-Ιαπωνία να κάνει με πλοίο (δεν ξέρει τι φουρτούνες την περιμένουν στον Ινδικό Ωκεανό, γι' αυτό τα λέει αυτά). :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#62647 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:12

Ξεκινήσαμε 21:30 και φτάσαμε 6:45.

Και γρήγορα έφτασες...

Αλίμονο σε μένα που έκανα Αθήνα-Ρέθυμνο με Αρκάδι και Πρέβελη κοντά 11ωρο με "μπουνάτσα".:if:

Ωραίες εποχές...είχε και ηλεκτρονικά τότε το πλοίο XD

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#62648 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:15

Με προσβάλλεις Λίζα μου. Εκτός αυτού δεν υπάρχει πλοίο από Θεσ/νίκη για Κρήτη. Ο καιρός ήταν αστα να πάνε. Κουνούσε....ζαλάδες....πείνα....κρύο....

Η μόνη μου παρηγοριά πάνω στο πλοίο ήταν μερικές ταινίες και 2 μπανάνες....

να σου πω κάτι you tottally diserved it....καμια δουλειά δεν έχεις στο Ηράκλειο.
αυτή η πόλη μου έχει στερήσει πολύ κόσμο και μπήκες και εσύ μόνος σου σε αυτή τη λίστα.:smokingg:

#62649 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:16

Στην Ειρήνη πες το αυτό, που είναι ικανή και το Ελλάδα-Ιαπωνία να κάνει με πλοίο (δεν ξέρει τι φουρτούνες την περιμένουν στον Ινδικό Ωκεανό, γι' αυτό τα λέει αυτά). :hahaha:

Μας έσφιξε το Κουροσίβο σαν μια ζώνη. Μας τα πε κι ο Καβαδίας :P

#62650 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:21

^ Πριν φύγει για τόπους μακρινούς, για τα λιμάνια της Yokohama της Okinawa και του Sapporo, σκέφτομαι να της κάνω δώρο την ποιητική συλλογή και όλους τους δίσκους, για να τη συντροφεύουν στο δύσκολο ταξίδι. :hahaha:

2112.gif

#62651 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:58

Τώρα που λέγατε για ταξίδια, θυμήθηκα μια φορά πριν καμιά 10αριά χρόνια στο Blue Star, σ' όλο το δρόμο πήγαινε πάνω-κάτω, τη μια βλέπαμε μόνο ουρανό και την άλλη μόνο θάλασσα και το πλήρωμα μοίραζε πλαστικές σακούλες στους επιβάτες για...ευνόητους λόγους:puke:. Και πάνε οι άτιμοι, οι σαδιστές και βάζουν ταινία στην τηλεόραση... τον Τιτανικό!:erk: Bye the way, ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα την ταινία και ήταν σαν να ήμουν στη 4d gate!

#62652 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 15:42

Γιατί οι ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ έβαλαν 24ωρες απεργίες για αύριο;!
Δε φτάνει που έχω να βγω από το σπίτι μου κάτι αιώνες και έχω λιώσει στο διάβασμα, δε φτάνει που με γ@μησε η γαστρεντερίτιδα, δε φτάνει που οι ηλίθιες νοσοκόμες μου έχουν αφήσει μελανιές σε ολόκληρα τα χέρια μου, δε φτάνει που για όλα αυτά έχασα 2 μαθήματα, θα μου γ@μήσουν και το πιο σημαντικό μάθημα που είναι αύριο;

ΘΑ ΠΑΡΑΦΡΟΝΉΣΩ.
Θα πάρω το πριόνι, απ' τη ντουλάπα της μαμάς και θα τους το χώσω εκεί που δε βλέπει ο ήλιος.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62653 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:09

Γιατί οι ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ έβαλαν 24ωρες απεργίες για αύριο;!

What????????????????? Και εγώ δίνω μάθημα αύριο.:erk::erk: (Βέβαια άμα έπαιρνε και παράταση δεν θα με χάλαγε να διαβάσω λίγο ακόμα:P)

Movie: The Movie

Σπουδαίο cast από σενάριο λίγο υστερεί:D

Youtube Video

#62654 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 17:43

Spoiler:

#62655 Keito

Keito