Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#62371 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 14:33

Whatevs, there is always the edit button.

also: Αναφερόμουν στο πότε ξυπνάει. Ergo, λέγοντας στη 1 παρά, εννοώ 12:45,
λέγοντας στις 8 παρά, εννοώ 7:45

#62372 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 14:41

Α μην το λες! Μια φίλη απ'τη σχολή μένει Μέγαρα και για να φτάσει στη σχολή στις 9, με συγκοινωνία (Προαστιακό, Μετρό) ξυπνάει απ' τις 6:terror2:. Εμένα πάλι το νωρίτερο (αφ' ότου ανακάλυψα ότι υπάρχει δημοτική συγκοινωνία στις 8 που μας πάει κατευθείαν Πανεπιστήμιο) είναι 7 άντε 7μιση!

#62373 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:00

Κάτι που το κάνω συχνά και είναι το να κάνω post ένα προϊόν + εικόνα και να λέω πόσο τέλειο είναι...
Θα το κάνω και τώρα XD

Αυτό εδώ το μαγικό πράγμα που ανακάλυψα σήμερα:
Spoiler:

Spoiler:

Εντάξει φτάνει, είναι καλό. Nice Schwarzkopf. :riiight:

#62374 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:02

Και μετά οι moderators μας διαβεβαιώνουν ότι οι μόνες διαφημίσεις που υπάρχουν στο forum
είναι αυτές της Google

#62375 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:06

Μην μου το χτυπάς, και εγώ σαν τον κύριο από το SuperShop νιώθω, but cannot resist the force.

#62376 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:15

Κάτι που το κάνω συχνά και είναι το να κάνω post ένα προϊόν + εικόνα και να λέω πόσο τέλειο είναι...

... και το κάνεις τόσο συχνά, που σκέφτομαι μήπως πρέπει να σου ρίξω κανά εβδομαδιαίο ban for advertising.

Χώρια ότι γενικά χρησιμοποιείς το Black Hole σαν το προσωπικό σου Twitter, και έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#62377 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:22

Theodore έχεις σκεφτει ποτε να δουλεψεις παρουσιαστης σε telemarketing, teleauctions η έστω βοηθος της Μοιραρακη?

#62378 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 15:37

Κάτω τα χέρια από τον Theodore :Crying2:. Toν έχετε βρει καλόβολο και του την πέφτετε όλοι παλιοbullies.

#62379 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 16:04

Κάτω τα χέρια από τον Theodore :Crying2:. Toν έχετε βρει καλόβολο και του την πέφτετε όλοι παλιοbullies.

/here_comes_the_knight_in_shining_armor

fix'd

#62380 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 17:21

Youtube Video

LfNX0dh.png

#62381 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 17:38

Θα το κάνω και τώρα XD

Αυτό εδώ το μαγικό πράγμα που ανακάλυψα σήμερα:

Spoiler:

Spoiler:

Εντάξει φτάνει, είναι καλό. Nice Schwarzkopf. :riiight:

Υπάρχει σχετικό thread btw
Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62382 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 18:14

@Kenny, δεν το θεωρώ advertisting. Δεν έχω καμία σχέση με τις εταιρείες. Απλώς μοιράζομαι τις σκέψεις μου/γνώμες με το Forum. All in good faith :)
Και δεν κατάλαβα αυτό για το "προσωπικό Tweeter". Κάνω κάτι που απαγορεύεται ή κάτι που δεν το κάνουν άλλα άτομα; Δεν νομίζω. Και γενικά έχετε ένα θέμα μαζί μου. Το έχω αντιληφθεί και είμαι τελείως ανίκανος να καταλαβώ γιατί τόσο fuzz. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, να το λύσουμε. Εδώ είμαι εγώ, πάντα πρόθυμος για συζήτηση!

#62383 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 18:26

14 Mai Thanasis Asproulias @Born2bWhite

Πως γίνεται ο Nate_Robinson και ο Magic Johnson να καταστρέφουν την timeline μου γράφοντας οτιδηποτε άλλο εκτός από Eurovision????? Unfollow

#62384 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 19:29

@Kenny, δεν το θεωρώ advertisting. Δεν έχω καμία σχέση με τις εταιρείες. Απλώς μοιράζομαι τις σκέψεις μου/γνώμες με το Forum. All in good faith :)
Και δεν κατάλαβα αυτό για το "προσωπικό Tweeter". Κάνω κάτι που απαγορεύεται ή κάτι που δεν το κάνουν άλλα άτομα; Δεν νομίζω. Και γενικά έχετε ένα θέμα μαζί μου. Το έχω αντιληφθεί και είμαι τελείως ανίκανος να καταλαβώ γιατί τόσο fuzz. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, να το λύσουμε. Εδώ είμαι εγώ, πάντα πρόθυμος για συζήτηση!

Maybe they just don't like Battler?

#62385 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2012 - 19:54

Αυτό που ενοχλεί γενικώς τους Moderator (μάλλον) είναι ότι postareis στο black hole σχεδον κάθε τι αξιοπερίεργο και ενδιαφέρον(για εσένα μάλλον μόνο) που σου συμβαίνει-κάνεις.Αυτή είναι και η χρησιμότητα του twitter να βάζεις κάθε τι που κάνεις(γι'αυτό και η παρομοίωση).
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog στο forum για να κάνεις αυτήν την δουλειά ? :)

Δημοσιευμένη  εικόνα