Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 January 2012 - 18:27

Posted 30 January 2012 - 18:43
Posted 30 January 2012 - 18:51
^Don't do it. Δεν ξέρω γιατί πήρε negative rep αλλά μάλλον το άξιζε.

Posted 30 January 2012 - 22:18
Και εδω τιθεται το ερωτημα.
Ξαναπαραγγέλνω, ή όχι, γιατι η σως θα ειναι πιο φυσική και φρεσκια από ότι συνηθως;

Posted 30 January 2012 - 22:53
Εχω δυο πάρα πολύ καλά σουβλατζιδικα στη γειτονια. ΑΠό το ένα την τελευταια φορά που ηρθε ενας ντελιβεράς ολίγον τι βουρλο, με πηρε τηλεφωνο οταν γυρισε στο μαγαζι και μου λεει οτι εχει γινει λαθος και οτι μου έδωσε 30 ευρω παραπάνω ρεστα. Από τη φωνη του συμπεραινω οτι το πιστευε, αλλα εγω δεν ειχα 30 ευρω παραπάνω. Αυτος επεμενε οτι εχει γινει λαθος. Και γω του λεω λυπαμαι, αλλα δεν το χω κανει εγω το λαθος.
Ξαναπαραγγέλνω, ή όχι, γιατι η σως θα ειναι πιο φυσική και φρεσκια από ότι συνηθως;
Πρέπει να ρωτήσεις thread Πίστη VS απόδειξη.
Εσύ πιστεύεις ότι έκανες λάθος, αλλά οι αποδείξεις τι δείχουν; Ή μήπως η έλλειψη αποδείξεων δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ξαναπαραγγείλεις;
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 30 January 2012 - 22:55
Εχω δυο πάρα πολύ καλά σουβλατζιδικα στη γειτονια. ΑΠό το ένα την τελευταια φορά που ηρθε ενας ντελιβεράς ολίγον τι βουρλο, με πηρε τηλεφωνο οταν γυρισε στο μαγαζι και μου λεει οτι εχει γινει λαθος και οτι μου έδωσε 30 ευρω παραπάνω ρεστα. Από τη φωνη του συμπεραινω οτι το πιστευε, αλλα εγω δεν ειχα 30 ευρω παραπάνω. Αυτος επεμενε οτι εχει γινει λαθος. Και γω του λεω λυπαμαι, αλλα δεν το χω κανει εγω το λαθος.
Εξαρτάται από το πόσο καλά θέλεις να φας. Αν θέλεις να φας καλά θα καταπιείς και την άβολη στιγμή. Τα πάντα έχουν ένα τίμημα, κύριος
Πρέπει να ρωτήσεις thread Πίστη VS απόδειξη.
Εσύ πιστεύεις ότι έκανες λάθος, αλλά οι αποδείξεις τι δείχουν; Ή μήπως η έλλειψη αποδείξεων δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ξαναπαραγγείλεις;
Posted 30 January 2012 - 23:08
Edited by acid black cherry, 30 January 2012 - 23:31.
i'll just drop it inside a spoiler tag :D
Posted 30 January 2012 - 23:23
Αν θέλεις να φας καλά θα καταπιείς και την άβολη στιγμή.
![]()
Μου θυμιζει τα πορνοανεκδοτα τυπου "σβησε τη λαμπα και ελα να τη φας".
Αντιστοιχως λοιπον υποθετω οτι η λυση ειναι το deepthroating aka αν παει κατευθειαν γαλαρια χωρις να περασει απ'τη γλωσσα δεν ξερεις τι γευση εχει αρα δε σε νοιαζει.
Aν βεβαια πνιγω καταπινωντας κανα κοντοσουβλι αμασητο, να ξερεις οτι ειμαι σαββατογενημενος και οι καταρες μου πιανουν. Κοινως, την στρουμφισες.
Zade οι ελλειψη αποδειξεων ειναι απλως η αφορμη για να σου κανει η εφορια τον πωπο πλευρωτους.

Posted 30 January 2012 - 23:52
Μου θυμιζει τα πορνοανεκδοτα τυπου "σβησε τη λαμπα και ελα να τη φας".
Αντιστοιχως λοιπον υποθετω οτι η λυση ειναι το deepthroating aka αν παει κατευθειαν γαλαρια χωρις να περασει απ'τη γλωσσα δεν ξερεις τι γευση εχει αρα δε σε νοιαζει.
Aν βεβαια πνιγω καταπινωντας κανα κοντοσουβλι αμασητο, να ξερεις οτι ειμαι σαββατογενημενος και οι καταρες μου πιανουν. Κοινως, την στρουμφισες.
Zade οι ελλειψη αποδειξεων ειναι απλως η αφορμη για να σου κανει η εφορια τον πωπο πλευρωτους.
What a curious thing! Σήμερα έτρωγα πλευρότους
Posted 30 January 2012 - 23:56
Άτιμη καινωνία
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mW7tnUuBeiY[/youtube]
Posted 31 January 2012 - 00:11
Καλή θητεία, RiDeLuB. Θα σε περιμένουμε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 31 January 2012 - 00:11
I think I'm in love