Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 15:06
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 15:15
Jugem-Jugem Shit-Tossing The Life Of Shin-chan's Two-Day-Old Underwear Balmung Fezalion Isaac Schneider 1/3True Love 2/3 Hangnail Anxiety Betrayal Knows My Name Or Does It Really Ignore Calls Squid Dogfish Halibut Trout-Cod Dogfish This Is a Different Dogfish,I'm Talking About The Dogfish Shark Kaluga Angler Ray Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepepepepepepe All's Well That Ends Well Runny Diarrhea
Jugem Jugem Unko Nage Ki Ototoi no Shin-chan no Pantsu Shinpachi no Jinsei Balmunk Fezarion Aizak Shunaider San Bun no Ichi Junjyou na Kanjyou no Nokotta San Bun no Ni wa Sakamuke ga Kininaru Kanjyou Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiruyou de Shinranai no wo Boku wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazuno Kokoedame Medaka….Kono Medaka wa saki no to wa Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka no Hou Dakara Raa-yuu yuuteimiouki Mukou Pepepepepepepepepepepepe Bichiguso Maru
WUT????
IRRELATIVE>>http://www.star.gr/ellada_kosmos/127590
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 16:18
Εδώ και μία εβδομάδα έχουνε κόψει εντελώς τα δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια - Πειραιάς! Το τραγικό είναι πώς ο ίδιος ο σταθμάρχης των Λιοσίων είπε πως η βλάβη που έχει προκαλέσει το όλο πρόβλημα είναι αστεία (το προσδιόρισε γύρο στις 6 ώρες δουλειά) και όμως έχει περάσει μια εβδομάδα, είμαστε χωρίς τρένο και χωρίς ούτε μια ανακοίνωση για το πότε πρόκειται να αποκατασταθεί η βλάβη.
Εντωμεταξύ οι ανακοινώσεις που ενημερώνουν για την βλάβη στον σταθμό είναι γραμμένες χειρόγραφα(!) και κολλημένες με σελοτειπ σε κάτι κολόνες. Ούτε καν να μπουν στον κόπο να εκτυπώσουν μια ανακοίνωση της προκοπής. Ότι νάνε η όλη κατάσταση. Και μέσα σε αυτά να υπάρχουν άνθρωποι που έχουνε πληρώσει ήδη μηνιαίες κάρτες χωρίς να μπορούν χρησιμοποιήσουν το μέσο για το οποίο τις πλήρωσαν.
Πριν κάτι μήνες είχε χαλάσει το ασανσέρ του σταθμού των Λιοσίων και το είχανε αφήσει έτσι και εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό. Οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν μπορούσε να κατεβεί τα σκαλοπάτια (που είναι και πολλά) δεν είχε τρόπο να πάρει το τρένο. Μέχρι που μια μέρα κάποιος αγανακτισμένος κόλλησε αυτό στην πόρτα του ασανσέρ και πραγματικά του έβγαλα το καπέλο αν και τα αυτιά μερικών δεν ιδρώνουν.
Πριν το καλοκαίρι, στον σταθμό του Πειραιά δεν λειτουργούσε ούτε ένα μηχάνημα επικύρωσης εισιτηρίων!!! Κάναμε όλοι οι επιβάτες σειρά στον μοναδικό εκδοτήριο που υπάρχει για να μας σφραγίσει και υπογράψει το εισιτήριο ο υπάλληλος.
Για να μην αναφέρω καν τις φωτεινές ταμπέλες που λένε τα δρομολόγια η οποίες κάηκαν στον πρώτο χρόνο μέσα και δεν αλλάχτηκαν (ούτε πρόκειται δηλαδή ) ποτέ. Αλλα θα μου πεις εδώ δεν έχεις που να χτυπήσεις το εισιτήριο η ταμπέλα σε μάρανε...
Τι να πω? Αυτά τα έγραψα πιο πολύ ως ενημέρωση για εκείνους που δεν χρησιμοποιούν συχνά τα προαστιακό, αν και όποιος κινείτε με ΜΜΜ δεν θα του έκαναν και μεγάλη εντύπωση τα όσα είπα. Δυστυχώς.
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 16:56
Οι δύο κυρίες στο coupe που ήμουν ήταν εξοργισμένες με τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς είχε πέσει το σύστημα και δεν μπορούσαν να βγάλουν εισητήρια, ούτε να τα προαγοράσουν.
Κάτι γίνεται <.<
Κατά τα άλλα, δηλώνω ευχαριστημένος πελάτης.
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 20:39
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 20:43
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 20:46
Ρε σεις γιατί δε μου ανοίγει το mangafox και το mangareader. Διαβάζω τα SOPA PIPA ACTA και εχω αγχωθεί. Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς?
Mια χαρά μου τα ανοίγει...
Εν τω μεταξύ, οι μαθήτριές μου με τρόμαξαν πολύ σήμερα...

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 20:50

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 20:56
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 21:01
Mια χαρά μου τα ανοίγει...
Εν τω μεταξύ, οι μαθήτριές μου με τρόμαξαν πολύ σήμερα...
Σχεδόν τις πέρασες για twihards?
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 21:04
Σχεδόν τις πέρασες για twihards?
Τρίτη δημοτικού πάνε τα μικρά, καλέ! Μιλάμε για A Junior!
Αλλά είναι κάτι άλλο που με τρόμαξε...
Είναι shippers... των χαρακτήρων από τα βιβλία που κάνουμε.
SHIPPERS.

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 21:29
Άντε και σε 6-7 χρονάκια τις βλέπω εδώ.
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 00:35
nough said...WARM BODIES soon at cinemas arround you....
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 00:36
i'm in loveHe is a Zombie she is a teenager they fell in love...
nough said...WARM BODIES soon at cinemas arround you....