Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 January 2012 - 00:33

Posted 04 January 2012 - 00:44
πριν απο κανα μηνα ειχε κατεβασει το lol ο αδερφος μου και οσο επαιζε το net κολλουσε...για λιγο καιρο σταματησε και σημερα ξαναπαιξε και το mozilla εχει γ@μηθει πατοκορφαΆμα δεν είναι ανοικτό όχι... άμα είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχει το ίδιο το πρόγραμμα ή κάποιος backround downloader /patcher του παιχνιδιού δεν βρίσκω λόγο να βαραίνει την σύνδεσή σου.Για πες τι ακριβώς παρατήρησες ...
edit:οχι μονο το internet αλλα και το media player το ιδιο μ@λ@κιζεται...
Posted 04 January 2012 - 00:59
Όσο για τον mozilla μια εκκαθάριση ιστορικού πιστεύω ότι θα στρώσει κάπως τα πράγματα. Άμα δεν δεις διαφορά και δεν μπορείς να βρεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει "tune uπ/optimizise" το PC σου(Π.Χ. CCleaner ) ,ως μια γρήγορη λύση μπορείς να σβήσεις και να ξαναπεράσει την mozilla.(αλλά θα χάσεις περισσότερα από το ιστορικό σου σε αυτήν την περίπτωση)Δοκίμασε να κατεβάσεις το CCleaner και να καθαρίσεις μια το PC σου.(άμα το βρεις σπασμένο τόσο το καλύτερο.Εγώ δυστυχώς έχω χάσει το link ου το κατέβασα και δεν το θυμάμαι sorry

Posted 04 January 2012 - 06:24
Posted 04 January 2012 - 07:38
In other news...
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 04 January 2012 - 07:57.

Posted 04 January 2012 - 09:10
Posted 04 January 2012 - 09:37
Posted 04 January 2012 - 11:32
Γιατί ρε φίλε!?!Δεν απάτησε or anything....ένα αυγουλάκι "πήρε"^^ Αυτό θα πει κορίτσι για σπίτι
Posted 04 January 2012 - 11:48
Posted 04 January 2012 - 12:09
το ccleaner ειναι ελευθερο λογισμικο, μπορεις να το βρεις παντου..Ημμ έχεις δοκιμάσει να κάνεις defrag τον δίσκο σου και να καθαρίσεις την registry σου?
Όσο για τον mozilla μια εκκαθάριση ιστορικού πιστεύω ότι θα στρώσει κάπως τα πράγματα. Άμα δεν δεις διαφορά και δεν μπορείς να βρεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει "tune uπ/optimizise" το PC σου(Π.Χ. CCleaner ) ,ως μια γρήγορη λύση μπορείς να σβήσεις και να ξαναπεράσει την mozilla.(αλλά θα χάσεις περισσότερα από το ιστορικό σου σε αυτήν την περίπτωση)Δοκίμασε να κατεβάσεις το CCleaner και να καθαρίσεις μια το PC σου.(άμα το βρεις σπασμένο τόσο το καλύτερο.Εγώ δυστυχώς έχω χάσει το link ου το κατέβασα και δεν το θυμάμαι sorry)
@WillOfTheD δεν ησουν συγκεκριμενος. αν παιζει στο ιδιο pc με σενα τοτε οχι δεν τρωει το ιντερνετ αφου αλλες ωρες το χρησιμοποιεις εσυ αλλες αυτος, τοτε φταιει κατι στη ραμ στον επεξεργαστη ή το πιο λογικο στο registry οπως ειπε ο zennith
αν ειναι σε διαφορετικο pc, καθεστε ταυτοχρονα και κολας οταν αυτος παιζει τοτε βαλτον να παιξει καποιο αλλο παιχνιδι να δεις αν σε κολαει και αυτο
(εμπασι περιπτωση το ccleaner βαλτο αν δεν το εχεις, μπορει να μη βοηθησει τωρα αλλα ειναι απαραιτητο)
Posted 04 January 2012 - 13:14
Posted 04 January 2012 - 14:55
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 04 January 2012 - 15:23
το cc cleaner το εχω και το χρησιμοποιησα αλλα δεν εγινε κατι...τελος εκανα ενα reboot και πηγα για υπνο και σημερα τα πραγματα φαινονται καλυτερα,αντε να δουμε...Ημμ έχεις δοκιμάσει να κάνεις defrag τον δίσκο σου και να καθαρίσεις την registry σου?
Όσο για τον mozilla μια εκκαθάριση ιστορικού πιστεύω ότι θα στρώσει κάπως τα πράγματα. Άμα δεν δεις διαφορά και δεν μπορείς να βρεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει "tune uπ/optimizise" το PC σου(Π.Χ. CCleaner ) ,ως μια γρήγορη λύση μπορείς να σβήσεις και να ξαναπεράσει την mozilla.(αλλά θα χάσεις περισσότερα από το ιστορικό σου σε αυτήν την περίπτωση)Δοκίμασε να κατεβάσεις το CCleaner και να καθαρίσεις μια το PC σου.(άμα το βρεις σπασμένο τόσο το καλύτερο.Εγώ δυστυχώς έχω χάσει το link ου το κατέβασα και δεν το θυμάμαι sorry)
στο ιδιο pc παιζει,αμα δω οτι ξαναγινεται μλκια τοτε θα το κοιταξω με το registryτο ccleaner ειναι ελευθερο λογισμικο, μπορεις να το βρεις παντου..
@WillOfTheD δεν ησουν συγκεκριμενος. αν παιζει στο ιδιο pc με σενα τοτε οχι δεν τρωει το ιντερνετ αφου αλλες ωρες το χρησιμοποιεις εσυ αλλες αυτος, τοτε φταιει κατι στη ραμ στον επεξεργαστη ή το πιο λογικο στο registry οπως ειπε ο zennith
αν ειναι σε διαφορετικο pc, καθεστε ταυτοχρονα και κολας οταν αυτος παιζει τοτε βαλτον να παιξει καποιο αλλο παιχνιδι να δεις αν σε κολαει και αυτο
(εμπασι περιπτωση το ccleaner βαλτο αν δεν το εχεις, μπορει να μη βοηθησει τωρα αλλα ειναι απαραιτητο)
Posted 04 January 2012 - 15:39

Posted 04 January 2012 - 15:42
guyz i need your lights!!!!!!
υπαρχει περιπτωση η υπαρξη ενος rpg,league of legends ας πουμε,να κανει το internet μου να κολλαει??και σ'αυτη την περιπτωση η μονη λυση ειναι αν φαει delete το παιχνιδι(no prob ο αδερφος μου ειναι που παιζει ετσι κι αλλιως)
plz αμα ξερει καποιος ας απαντησει ειναι επειγον!!!!!
1) το router σου είναι της πλάκας και δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το traffic/μπουκώνει.
2) το router δεν είναι της πλάκας αλλά πρέπει να ρυθμίσεις Quality of Service (QoS) για να μοιράζει σωστά τις προτεραιότητες.
3) ο ISP σου είναι της πλάκας και δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το traffic/μπουκώνει.
Πιο πιθανό είναι βέβαια το 1ο.
Edited by Erebos, 04 January 2012 - 17:11.
Άλλο εννοούσες τελικά