Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#60466 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:51

Χακούνα ματάτα; Ακόμα θυμάμαι καθυστερημένες συμμαθήτριες με προβληματική εφηβεία, να μου σπάνε τα τύμπανα τραγουδώντας το...

:whistling:
Oh-oh. Φαίνεται πως κάποιος μικρός, υποστήριζε "Σκαρ" σε εκείνη την ταινία :P

#60467 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:54

Παίζει και να τον υποστήριζα. Βασικά όμως, ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και εύκολα την έχω ξεχάσει. Δεν πέθαινα για Ντίσνευ.

#60468 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:55

Scar fans must be decapitated.

@Tenshi, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Πλησιάζεις τα -ντα. Μετά αρχίζει η φθορά του σώματος. Good luck B|

#60469 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 13:56

Κι έλεγα γιατι ξεφλουδιζω μες στο καταχειμωνο...

stasou%2520mygdala.jpg

#60470 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:04

Παιδιά μιας και πιάσαμε τον βασιλία τον λιονταριών και μετά την επίδοση μου στο "η νύχτα πέφτει" έχω να σας αποκαλύψω κάτι και επίσημα πλέον:

ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑΣΑ

Επίσης βαριέμαι και βαριέμαι πολύ... πάρα πολύ

Brains... mmmm.... brains

#60471 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:13

Το ξέρουμε, βιτζιλάντε της πλάκας. Σημαδεύεις στο Παλέρμο και βρίσκεις στόχο στη σαβάνα!!!

#60472 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:17

Παιδιά, χελπ!

Θέλω να αγοράσω ένα κομμάτι (μόνο του) από το CD των Goin' Through "The Duets", συγκεκριμένα το "Χριστούγεννα". Αλλά για έναν ανεξήγητο και μυστήριο λόγο που καμία λογική αυτού του κόσμου δεν μπορεί να εξηγήσει, ενώ το CD υπάρχει στο iTunes, το τραγούδι αυτό λείπει. Στην επίσημη ιστοσελίδα των Goin' Through δίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα link για αγορά αυτού του κομματιού μόνο από το Music Bazaar, το οποίο πέρα του οτι είναι κάργα απατεώνες, δεν δέχεται και Paypal.

Ξέρει μήπως κανείς, λοιπόν, από πού μπορώ να αγοράσω ηλεκτρονικά αυτό το τραγούδι με PayPal;

Μόνο μη μου πείτε να το κατεβάσω πειρατικό, γιατί για δικούς μου λόγους (παραξενιά δικιά μου που κάποιοι ξέρουν από τα μύτινγκς που μιλάγαμε) θέλω όπως και δήποτε να το αποκτήσω νόμιμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :ureshii:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#60473 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:23

Youtube Video

:hahaha:

8w32.jpg

#60474 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 16:09

ρε παιδες εχω παρει μια πλασμα και θελω να παιξω μια ταινια απο το usb πως μπορω να βαλω του ς υποτιτλους???ειναι σε ξεχωριστω αρχειο μεσα στο φακελο...

#60475 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 17:04

Έχει το ίδιο όνομα με το αρχεία; πχ Thismovie.mkv (η ταινία) Thismovie.srt (οι υπότιτλοι)

Αν ναι θα στους βγάλει αυτόματα

Youtube Video

Dat arm strength

Γρήγορα, πείτε μου! Είναι το Silmarillion καλό δώρο για κάποιον που δεν έχει διαβάσει ποτέ Tolkien?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 27 Δεκέμβριος 2011 - 17:43

#60476 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 17:47

Δεν το προτεινω.Κατα πασα πιθανοτητα θα το βαρεθει γρηγορα και θα σιχαθει τολκιν.Παρ'του το χομπιτ η τον αρχοντα καλυτερα(η για κατι πιο σοβαρο τα παιδια του χουριν).

sc5bab.jpg

#60477 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 18:45

Καλά ανάλογα βέβαια. Εγώ με Silmarilion άρχισα και είχα ενθουσιαστεί. Μετά ο άρχοντας δεν μου είχε κάνει τόση εντύπωση.

Αλλά είναι γούστα αυτά. Τους περισσότερους το Silmarilion τους κουράζει και το βαριούνται.

Τα παιδιά του χούριν αν είναι για κάτι κάπως σοβαρό, το Χόμπιτ αν είναι για κάτι πιο ανάλαφρο και παιδικό, που αρέσει γενικά. Και φυσικά υπάρχει ο άρχοντας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 27 Δεκέμβριος 2011 - 19:47

#60478 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 22:31

Τελικα αυτο το gaming site που χτυπαγε ιο, ειχε οντως κατι;

Γιατι πριν λιγο ανοιξα msn που εχω πολυ λιγες και κοντινες επαφες μου μεσα, και βρηκα δυο ακυρες διευθυνσεις που μου ελεγαν αυτο το πραγμα

*whats up, I dont remember when I found your username..im 24yrs old, female...you?

Δεν εχω κατεβασει τιποτα, και πρωτη φορα εγινε αυτο Ο_Ο

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#60479 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 22:33

Άμα με το που ανοίγεις το MSN, ένα συγκεκριμένο άτομο σου στέλνει ύποπτα links, το δικό του pc έχει μολυνθεί, όχι το δικό σου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#60480 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 22:49

Παρεπιπτοντως,γιατι εκει που λεει ποιοι ειναι Online δειχνει και εναν που εχει φαει μπαν 0_0

sc5bab.jpg