Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 December 2011 - 03:07
Καθόλου biased και one-sided η φωτογραφία· ό,τι πιο άκυρο πετάξαν για τον Jobs, λες και η Apple είναι μόνο iStuff και laptops. Ή λες και ο μισός πλανήτης δεν έχει ένα iProduct.
Posted 11 December 2011 - 03:11
και επιτελους ποτε αυτη η ηλιθια μπαρα μου θα φτασει το 100% τοσα χρονια στο 99% ειναι κολλημενη!
1024*Όταν (με το καλό) φτάσεις τα 1000 posts !!!
Posted 11 December 2011 - 03:38
Ααα a ok sorry then παραπληροφόρηση!!!1024*

Posted 11 December 2011 - 04:06
γυναικα παει στον γιατρο της γιατι τα γενν. της οργανα της μυριζουν απαισια.
τελειωνει η εξεταση και την ρωταει αυτος:
-ο αντρας σας τι δουλεια κανει?
-νεκροθαφτης αυτη!
--->
also ...τελικα αυτο το πουα πουα υπαρχει! http://www.puaforums.com/
Posted 11 December 2011 - 04:06
Posted 11 December 2011 - 04:18
λεγεται εξεταστικη περιοδοςΜήπως θυμάται κανείς πως λέγεται αυτή η διαδικασία που προσαρμόζεις τον οργανισμό σου ώστε να του αρκούν 2 ώρες ύπνου αντί για 8-9 το 24ωρο; Το είχε κάνει και κάποιος ποστ εδώ νομίζω.
Posted 11 December 2011 - 04:38
πραγματικη ιστορια:
γυναικα παει στον γιατρο της γιατι τα γενν. της οργανα της μυριζουν απαισια.
τελειωνει η εξεταση και την ρωταει αυτος:
-ο αντρας σας τι δουλεια κανει?
-νεκροθαφτης αυτη!
--->Spoiler:
Yeah, dude, totally legit. Άσε που κυκλοφορεί σε κάθε τάξη Ανατομίας.
Posted 11 December 2011 - 06:40
ΠΟΥΝΤΟΙ ΤΩΡΙ;
Ε;;;
Posted 11 December 2011 - 09:39
Posted 11 December 2011 - 11:39
Lol. Γιατί το κάνουνε όλοι post αυτό; Δεν κατάλαβα ποτέ τι θέλουν να πούνε. ΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ που ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει δυστυχώς δεν θα είχαμε (ποτέ δεν ξέρεις, κάποιος άλλος θα τα έβρισκε) όλα αυτά, ναι ναι. Να είναι καλά ο άνθρωπος, ο Θεός να τον αναπαύσει.
Καθόλου biased και one-sided η φωτογραφία· ό,τι πιο άκυρο πετάξαν για τον Jobs, λες και η Apple είναι μόνο iStuff και laptops. Ή λες και ο μισός πλανήτης δεν έχει ένα iProduct.
Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω στην συζήτηση Apple vs Windows.
ΑΛΛΑ
Το ποστ σου μου προκάλεσε 3 εγκεφαλικά και 2 εμφράγματα και πιθανώς καθολικό καρκίνο. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ APPLE ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ UNIX αγαπούλα μου γλυκιά. Χωρίς αυτόν τον θείο ο Jobs δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Hell χωρίς τον Wozniak ο Jobs δεν θα ήταν τίποτα. Οπότε έχεις ανθρώπους που πραγματικά έκαναν την διαφορά δουλεύοντας για να βάλουν τις βάσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και έχεις και έναν πωλητή που λατρεύεται σαν το δεύτερο Μεσσία γιατί ο μέσος hipster θεωρεί τεχνολογικό breakthrough τα i-shit που του έδωσαν τη δυνατότητα να ποστάρει φωτογραφίες του στο facebook ποζεριάζοντας με την κατσίκα του από το τελευταίο κωλοχώρι αλλά αγνοεί πλήρως τους πραγματικούς επιστήμονες.
Το ότι το φαίνεσθαι επικρατεί του είναι είναι γνωστό και δεν νομίζω να μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά λίγη αναγνώριση σε μερικούς ανθρώπους δεν βλάπτει!
Posted 11 December 2011 - 11:41
Εγώ σας είπα να μην προκαλείτε τους πιστούς της Apple σε flamewar, αλλά δεν μ' ακούσατε.
Τώρα αντιμετωπίζετε τις ανοησίες που ξεφουρνίζουν ως συνήθως.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 December 2011 - 11:54
Εξαλλου δεν ειναι ολα τα πειραγματα ιδια, ανεξαρτητως θεματος. Καποιοι εχουν επιπεδο, θα σε τσιγκλισουν και αυτοι και μπορει να μαθεις και κατι, οπως στο συγκεκριμενο ο Jiraya, που γενικως ειναι gamw τα παιδια.
Καποιοι αλλοι απλως θα πιασουν τοιχο και θα σου φτυσουν 100% pure stainless super duper κομπλεξισμο. Ε εκει φευγεις και πα να δεις το καινουριο επεισοδιο ΟΡ

Posted 11 December 2011 - 11:58
Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω στην συζήτηση Apple vs Windows.
ΑΛΛΑ
Το ποστ σου μου προκάλεσε 3 εγκεφαλικά και 2 εμφράγματα και πιθανώς καθολικό καρκίνο. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ APPLE ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ UNIX αγαπούλα μου γλυκιά. Χωρίς αυτόν τον θείο ο Jobs δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Hell χωρίς τον Wozniak ο Jobs δεν θα ήταν τίποτα. Οπότε έχεις ανθρώπους που πραγματικά έκαναν την διαφορά δουλεύοντας για να βάλουν τις βάσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και έχεις και έναν πωλητή που λατρεύεται σαν το δεύτερο Μεσσία γιατί ο μέσος hipster θεωρεί τεχνολογικό breakthrough τα i-shit που του έδωσαν τη δυνατότητα να ποστάρει φωτογραφίες του στο facebook ποζεριάζοντας με την κατσίκα του από το τελευταίο κωλοχώρι αλλά αγνοεί πλήρως τους πραγματικούς επιστήμονες.
Το ότι το φαίνεσθαι επικρατεί του είναι είναι γνωστό και δεν νομίζω να μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά λίγη αναγνώριση σε μερικούς ανθρώπους δεν βλάπτει!
+φωνω!
το αλλο με το ζομπι θα το ψαξω ...ενας φιλος μου μου κανει πως ηταν αληθεια.
Posted 11 December 2011 - 13:21
Αντε να παμε και over 9000!!