Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59551 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 13:27

Οι σούπες της Knorr είναι εμετικές. Αυτή με τη ντομάτα έφαγα πριν τέσσερα χρόνια, ακόμη το μετανιώνω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59552 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 14:02

Εγώ έφαγα μια σούπα, το ''είδος'' της οποίας δεν θυμάμαι, στο Mall Αμαρουσίου τα Χριστούγεννα. Ήταν σχετικά άβραστη :P κι έκαιγε. Εγώ την έφαγα(όπως ευλαβικά έφαγα κινέζικο στο φίλο μου το ίδιο βράδυ).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59553 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 15:59

Αυτή η google έχει ξεφύγει με τα annoversaries:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59554 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:10

Έχει κανείς ιδέα από χρυσόψαρα;;; αγόρασα 2 την Παρασκευή εξω από το Μετρο Μαλλ,
Αλλαζα το νερό κάθε 1,5 μέρα και τα τάιζα κάθε μέρα...
Χθες όταν γύρισα από το σχολείο είχε ψοφήσει το πορτοκαλί γεμίζοντας την γυάλλα με ασπράδια, και ούτε που επέπλεε ή ήταν ανάσκελα, απλώς ήταν στον πάτο της γυαλας σαν ζωντανο μονο που δεν ανέπνεε, και το άλλο ήταν μια χαρά, τώρα που γύρισα το μαυρο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, δεν κουνέται, έχει ξαπλώσει στον πάτο αλλά αναπνέει αλλα και πάλι έχει ασπράδια (μεγάλα) στον πάτο,,, ξέρει κανείς τι γίνεται; :Ο

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#59555 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:18

Την πάτησες. Αγόρασες μαϊμού χρυσόψαρα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#59556 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:24

Posted Image ... ευχαριστώ...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#59557 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:32

Έχει κανείς ιδέα από χρυσόψαρα;;; αγόρασα 2 την Παρασκευή εξω από το Μετρο Μαλλ,
Αλλαζα το νερό κάθε 1,5 μέρα και τα τάιζα κάθε μέρα...
Χθες όταν γύρισα από το σχολείο είχε ψοφήσει το πορτοκαλί γεμίζοντας την γυάλλα με ασπράδια, και ούτε που επέπλεε ή ήταν ανάσκελα, απλώς ήταν στον πάτο της γυαλας σαν ζωντανο μονο που δεν ανέπνεε, και το άλλο ήταν μια χαρά, τώρα που γύρισα το μαυρο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, δεν κουνέται, έχει ξαπλώσει στον πάτο αλλά αναπνέει αλλα και πάλι έχει ασπράδια (μεγάλα) στον πάτο,,, ξέρει κανείς τι γίνεται; :Ο

Μπορεί να φταίει η τροφή που τα τάιζες.
Πάντως και εγώ είχα δυο χρυσόψαρα που πέθαναν με τον ακριβώς ίδιο τρόπο απλά τα δικά μου έζησαν για κάνα χρόνο πριν απεβιώσουν :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59558 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:47

^ :Ο μετά από έναν χρόνο; >__> εγώ ούτε 5 μέρες δεν έκλεισα.... τεσπα.. ευχαριστώ! ^^

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#59559 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 17:02

Κάπου έχω ένα κτηνιατρικό βιβλίο για άγρια και εξωτικά ζώα. BSAVA είναι η εκδοτική. Θα ψάξω να το βρω και να στο στείλω με ΠΜ. Αναφέρει όλες τις πιθανές ασθένειες στα κατοικίδια ψάρια.

Τα ψαράκια ήταν σίγουρα άρρωστα πριν τα αγοράσεις. Αυτοί που έχουν pet - shop (οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι GTP με κεφαλαία.) Δεν τα προσέχουν και δεν έχουν γνώσεις σαν τους κτηνιάτρους. Απλά είναι έμποροι.

Λογικά κάποιο παράσιτο θα είναι. Δεν νομίζω να φταίει κάτι στην τροφή τους. Τώρα του νερό μπορεί να μην είχε το κατάλληλο PH, αλλά και αυτό πάλι ....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#59560 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 17:35

καταρχην για ποιο λογο να αλλαζεις το νερο καθε 1,5μερα?
τουλαχιστον στα τροπικα που εχω εγω αυτο δεν κανει καλο
επισης το νερο για τα ψαρια δεν πρεπει να εχει καποια χημεια?
δηλαδη τουλ. στα τροπικα στο νερο βαζεις αντιχλωριο και οχι
κατευθειαν απο τη βρυση, καποια βακτηρια κλπ για να δημιουργησεις
συνθηκες καταλληλες για να ζησουν!

κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ πως ξεκινας ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα
και τι χρειαζεται για να διατηρηθει!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#59561 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 19:57

Δεν έπρεπε να σου είχε πέσει η φασολάδα μέσα στη γυάλα...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#59562 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:11

Γενικώς για να κρατήσεις ψάρια πρέπει να είσαι προσεκτική μετο νερό(pH,βακτηρία κ.α.)
και με το πόσο τροφή τους βάζεις(γιατί η μνήμη του ψαριού κάνει reset κάθε 3 min με αποτέλεσμα να τρώει όσο του βάζεις και να σκάει από το φαί).Βέβαια τα χρυσόψαρα είναι τόσο διμοφηλή επειδή είναι πολύ εύκολα στην φροντίδα τους και αντέχουν σε πολλές βλακειούλες που κάνουν οι αρχάριοι. Οπότε πιο πολύ φαντάζομαι ότι ήταν ήδη άρρωστα. Αποκλείεται να ήταν υγιή και να μην άντεχαν ούτε μήνα στην γυάλα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59563 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:17

Ποια ευκολία καλέ? Με τόσα που είπατε αν είναι τόσο high maintenance καλύτερα να πάρει κανά γατί η κοπέλα. Και φτουράνε περισσότερο και μπορείς να τα κανεις αγκαλίτσες και δεν έχουν μνήμη 3'.

Επίσης όσοι την πειράζετε you are bad and you should feel bad. >.<

#59564 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:24

Και γατζώνονται πάνω σου , σε γρατζουνάνε , μαδάνε , βγάζουν τριχόμπαλες , σου τρώνε και τα ψάρια αν έχεις και είναι evil .

#59565 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:25

Κοίτα όπως είπα τα χρυσόψαρα είναι εύκολα στην ανάτροφή τους ζούν σε πολύ άσχημε συνθήκες άνετα. Tο high maintenance το χρειάζονται τα τροπικά ψάρια τα οποία είναι και πολύ πιο ευαίσθητα στις συνθήκες ζωής τους(θέλουν ακριβές θερμοκρασία νερού,το νερό να έχει τα σωστά βακτηρίδια και τον σωστό βαθμό χλωριού κ.α.).Φαντάσου ότι τα σωστά pet shop που θα πας με την ιδέα να φτιάξεις ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο θα σε συμβουλέψει να πάρεις το ενυδρείο πρώτα μαζί με τα φάρμακα,να το ετοιμάσεις και μετά από 15 μέρες (αν θυμάμε καλά) σου λέει έλα να βάλουμε τα και τα ψάρια!!!!Seems impossible, αλλά το έκανα για τρία χρόνια αυτό το maintenance Iri-chan μου.Βέβαια μου πέθαναν ένα δυο γιατί τσακώθηκαν με κάποια μεταξύ τους και οι ηττημένοι σκοτώθηκαν και φαγώθηκαν(ναι γίνεται και αυτό ειδικά με άγρια ψάρια).

Δημοσιευμένη  εικόνα