Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 13:27

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 14:02
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:10
Αλλαζα το νερό κάθε 1,5 μέρα και τα τάιζα κάθε μέρα...
Χθες όταν γύρισα από το σχολείο είχε ψοφήσει το πορτοκαλί γεμίζοντας την γυάλλα με ασπράδια, και ούτε που επέπλεε ή ήταν ανάσκελα, απλώς ήταν στον πάτο της γυαλας σαν ζωντανο μονο που δεν ανέπνεε, και το άλλο ήταν μια χαρά, τώρα που γύρισα το μαυρο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, δεν κουνέται, έχει ξαπλώσει στον πάτο αλλά αναπνέει αλλα και πάλι έχει ασπράδια (μεγάλα) στον πάτο,,, ξέρει κανείς τι γίνεται; :Ο
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:18

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:32
Έχει κανείς ιδέα από χρυσόψαρα;;; αγόρασα 2 την Παρασκευή εξω από το Μετρο Μαλλ,
Αλλαζα το νερό κάθε 1,5 μέρα και τα τάιζα κάθε μέρα...
Χθες όταν γύρισα από το σχολείο είχε ψοφήσει το πορτοκαλί γεμίζοντας την γυάλλα με ασπράδια, και ούτε που επέπλεε ή ήταν ανάσκελα, απλώς ήταν στον πάτο της γυαλας σαν ζωντανο μονο που δεν ανέπνεε, και το άλλο ήταν μια χαρά, τώρα που γύρισα το μαυρο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, δεν κουνέται, έχει ξαπλώσει στον πάτο αλλά αναπνέει αλλα και πάλι έχει ασπράδια (μεγάλα) στον πάτο,,, ξέρει κανείς τι γίνεται; :Ο
Μπορεί να φταίει η τροφή που τα τάιζες.
Πάντως και εγώ είχα δυο χρυσόψαρα που πέθαναν με τον ακριβώς ίδιο τρόπο απλά τα δικά μου έζησαν για κάνα χρόνο πριν απεβιώσουν
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 17:02
Τα ψαράκια ήταν σίγουρα άρρωστα πριν τα αγοράσεις. Αυτοί που έχουν pet - shop (οι περισσότεροι τουλάχιστον είναι GTP με κεφαλαία.) Δεν τα προσέχουν και δεν έχουν γνώσεις σαν τους κτηνιάτρους. Απλά είναι έμποροι.
Λογικά κάποιο παράσιτο θα είναι. Δεν νομίζω να φταίει κάτι στην τροφή τους. Τώρα του νερό μπορεί να μην είχε το κατάλληλο PH, αλλά και αυτό πάλι ....
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 17:35
τουλαχιστον στα τροπικα που εχω εγω αυτο δεν κανει καλο
επισης το νερο για τα ψαρια δεν πρεπει να εχει καποια χημεια?
δηλαδη τουλ. στα τροπικα στο νερο βαζεις αντιχλωριο και οχι
κατευθειαν απο τη βρυση, καποια βακτηρια κλπ για να δημιουργησεις
συνθηκες καταλληλες για να ζησουν!
κανε μια αναζητηση στο γκουγκλ πως ξεκινας ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα
και τι χρειαζεται για να διατηρηθει!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 19:57
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:11
και με το πόσο τροφή τους βάζεις(γιατί η μνήμη του ψαριού κάνει reset κάθε 3 min με αποτέλεσμα να τρώει όσο του βάζεις και να σκάει από το φαί).Βέβαια τα χρυσόψαρα είναι τόσο διμοφηλή επειδή είναι πολύ εύκολα στην φροντίδα τους και αντέχουν σε πολλές βλακειούλες που κάνουν οι αρχάριοι. Οπότε πιο πολύ φαντάζομαι ότι ήταν ήδη άρρωστα. Αποκλείεται να ήταν υγιή και να μην άντεχαν ούτε μήνα στην γυάλα...

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:17
Επίσης όσοι την πειράζετε you are bad and you should feel bad. >.<
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:24
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 20:25