Τέσπα είμαι από αυτούς που πιστεύουν στις συλλογικές προσπάθειες ακόμα και αν κάποιοι προσπαθούν να τις καπελώσουν. Δεν καπελώνονται όλες και δεν είναι όλα μάταια. Όλα τα υπόλοιπα είναι ηττοπάθεια.
PS Δεν το πιστεύω ότι ακόμα δίνω μαθήματα
Posted 09 November 2011 - 18:24
Posted 09 November 2011 - 18:32
Εγω ειμαι της αποψης,να κοιταει ο καθενας την παρτυ του.Απο την στιγμη που η Ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ και μετα απο τα τελευταια γεγονοτα(βλεπε δημοψηφισμα),ξεφτιλιστικε οσο ποτε αλωτε.Απο εκει και περα,βλεπω ανουσια μια τετοια εκπομπη(οχι οτι οι περισσοτερες εχουν καποια "ουσια"),και ο μονος λογος υπαρξης της ειναι να ξεφτιλισει και να υποβαθμισει περισσοτερο τους Ελληνες.Τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα μας εμείς την προκαλέσαμε με την ανοχή μας. Μπορεί να μην τα φάγαμε μαζί αλλά όσο οι άλλοι έτρωγαν όχι μόνο τους αφήναμε αλλά τους ρίχναμε και την ψήφο μας και ίσως ελπίζαμε (κάποιοι όχι όλοι) ότι θα έρθει και η στιγμή που θα φάμε και εμείς. Έτσι διατηρούταν και διατηρείται το σύστημα. Με την ανοχή. Επομένως για όλους αυτούς εκεί έξω που τόσα χρόνια ήταν σε "δε βαριέσαι" mode δηλαδή για το 90% των Ελλήνων αυτή η εκπομπή είναι απολύτως δίκαιη.
Από κει και πέρα προφανώς και ο Άγγλος που βλέπει το διεθνή διασυρμό της χώρας χέστηκε για το τί περνάμε όντας και αυτός κρίκος στην μακριά αλυσίδα της ανοχής που στηρίζει το σύστημα.
Αν εμείς δεν κάνουμε κάτι για αυτό που ζούμε και αφήνουμε τον καθένα να αποφασίζει για μας με το άλλοθι των εκλογών τότε καλά να πάθουμε και εύχομαι να μας ξευτιλίσουν όλοι οι λαοί του κόσμου μέχρι να πιάσουμε πάτο στο βαρέλι μπας και αποφασίσουμε να σηκωθούμε.
Posted 09 November 2011 - 18:45
Εγω ειμαι της αποψης,να κοιταει ο καθενας την παρτυ του.Απο την στιγμη που η Ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ και μετα απο τα τελευταια γεγονοτα(βλεπε δημοψηφισμα),ξεφτιλιστικε οσο ποτε αλωτε.Απο εκει και περα,βλεπω ανουσια μια τετοια εκπομπη(οχι οτι οι περισσοτερες εχουν καποια "ουσια"),και ο μονος λογος υπαρξης της ειναι να ξεφτιλισει και να υποβαθμισει περισσοτερο τους Ελληνες.
Οταν βλεπει ο Αγγλος(και αργοτερα ο Γερμανος,ο Γαλλος και δεν ξερω και εγω σε ποιες αλλες χωρες θα προβληθει αυτη η εκπομπη)οτι ο Ελληνας περναει ζωη και κοτα στην χωρα του,οτι ειναι τεμπελης και οτι δεν δουλευει καθολου,σχηματιζει λαθος εντυπωση.
Θα ελεγα εγω σε αυτον που ειχε αυτην την φαεινη ιδεα:Για κατσε ρε φιλε,εμεις για τις επομενες δεκαετιες θα ειμαστε δουλοι σου,θα περνουμε τον μισθο της ντροπης,και θα ζουμε μιζερα.Πως ερχεσαι εσυ τωρα και μου πετας μια εκπομπη σαν και αυτη.Την ξεφτιλα μου την εχω υποστει,το μαθημα μου το εχω παρει και η ζωη μου θα ειναι πολυ περισσοτερο υποβαθμισμενη απο την δικη σου.Συνεπως,πιστευω οτι επειδη η Ελλαδα εχει γινει ηδη "ανεκδοτο" στο εξωτερικο,θα ηταν λιγο πρεπον να κατσεις και εσυ λιγο στα αυγα σου και να δειξεις εστω και λιγο σεβασμο.Μην ξεχνας μιλας για εναν ολοκληρο λαο,ο οποιος εχει γελοιοποιηθει αρκετα τα 2 τελευταια χρονια,μην το παρακανεις ομως!
Posted 09 November 2011 - 19:20
Εγω ειμαι της αποψης,να κοιταει ο καθενας την παρτυ του.Απο την στιγμη που η Ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ και μετα απο τα τελευταια γεγονοτα(βλεπε δημοψηφισμα),ξεφτιλιστικε οσο ποτε αλωτε.Απο εκει και περα,βλεπω ανουσια μια τετοια εκπομπη(οχι οτι οι περισσοτερες εχουν καποια "ουσια"),και ο μονος λογος υπαρξης της ειναι να ξεφτιλισει και να υποβαθμισει περισσοτερο τους Ελληνες.
Οταν βλεπει ο Αγγλος(και αργοτερα ο Γερμανος,ο Γαλλος και δεν ξερω και εγω σε ποιες αλλες χωρες θα προβληθει αυτη η εκπομπη)οτι ο Ελληνας περναει ζωη και κοτα στην χωρα του,οτι ειναι τεμπελης και οτι δεν δουλευει καθολου,σχηματιζει λαθος εντυπωση.
Θα ελεγα εγω σε αυτον που ειχε αυτην την φαεινη ιδεα:Για κατσε ρε φιλε,εμεις για τις επομενες δεκαετιες θα ειμαστε δουλοι σου,θα περνουμε τον μισθο της ντροπης,και θα ζουμε μιζερα.Πως ερχεσαι εσυ τωρα και μου πετας μια εκπομπη σαν και αυτη.Την ξεφτιλα μου την εχω υποστει,το μαθημα μου το εχω παρει και η ζωη μου θα ειναι πολυ περισσοτερο υποβαθμισμενη απο την δικη σου.Συνεπως,πιστευω οτι επειδη η Ελλαδα εχει γινει ηδη "ανεκδοτο" στο εξωτερικο,θα ηταν λιγο πρεπον να κατσεις και εσυ λιγο στα αυγα σου και να δειξεις εστω και λιγο σεβασμο.Μην ξεχνας μιλας για εναν ολοκληρο λαο,ο οποιος εχει γελοιοποιηθει αρκετα τα 2 τελευταια χρονια,μην το παρακανεις ομως!
Posted 09 November 2011 - 19:33
Το"να κοιταει ο καθενας την παρτυ του"το ελεγα για τους Αγγλους.Δεν υπαρχει κανενας λογος να προβληθει ενα τετοιο τηλεοπτικο προγραμμα.Απο την στιγμη που ονομαζεται "γινε Ελληνας για μια εβδομαδα" χανει καθε ουσια που μπορει να ειχε(εκτος οτι αυτα που προβαλει δεν εχουν να κανουν με την σημερινη Ελλαδα).Ειναι ενας ρατσιστικος τιτλος,τιποτα αλλο.Ναι, ας δημιουργήσει ο καθένας τη μικρή του δικτατορία μέσα στα κάτι λιγότερο από 80 τετραγωνικά
σπίτι του και εκεί να κοιτάει την πάρτη του και να είναι και άρχοντας και Gandalf και Voldemort.
Η κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο καθένας κοιτάει να σώσει το τομάρι του.
Στην αρχαία Αθήνα θεωρούνταν βρισιά να σε πει κάποιος ιδιώτη, ακριβώς επειδή δεν νοεί τω
κανείς να βάζει ως προτεραιότητα την καλοπέραση του και μετά την πόλη.
Με αυτό το πρόγραμμα δίνουν στον μέσο ημιμαθή Άγγλο αυτό ακριβώς που χρειάζεται:
έναν αποδιοπομπαίο τράγο, την εικόνα μιας χώρας που θα συγκρίνει με τη δική του και θα λέει
"υπάρχουν χειρότερο σκατά και από μένα", θα επαναπαύεται στις δάφνες του και δεν θα διεκδικεί τίποτα.
Ο Johny (υποτιθέμενο όνομα ημιμαθή Άγγλου) δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για το ότι δεν σέβονται
έναν ολόκληρο λαό, θα του είναι αρκετό να βλέπει κάτι καινούργιο και αστείο, και σε αυτή τη
λογική βασίζονται.
Posted 09 November 2011 - 19:41
Posted 09 November 2011 - 19:50

Posted 09 November 2011 - 19:59

Posted 09 November 2011 - 19:59

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 November 2011 - 20:50

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 November 2011 - 20:56
Posted 09 November 2011 - 22:10