Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59011 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 09:00

γιατι καταληγω τετοια ωρα εδω περα παρεα με αλλα 3 (το πολυ) ατομα....:sigh2:

Α ρε sensei, και ήμουν ξύπνιος εκείνη την ώρα αλλά δεν είχα διαθέσιμο pc. Και ήμουν σίγουρος ότι θα ήσουν online τέτοια ώρα :P

Btw γιατί είμαστε τόσοι λίγοι ακόμη και τώρα :uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από metalmusicmaniac: 29 Οκτώβριος 2011 - 09:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59012 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 09:40

Γιατί πολλοί κοιμούνται ακόμα!!!! Εγώ σε αντίθεση μιάς και ήρθα στην μαμά για τριήμερο, έκανα ανασκαφές στο παλιό μου δώματιο και ανακάλυψα θυσαυρούς και σκουπίδια από πολλά χρόνια πίσω!!!!Τέλος έβγαλα την μία GeForce8000 GTS από τις δύο του παλιού μου PC, ( που μόνο για ίντερνετ κάνει πιά) γιατι το τροφοδοτικό δεν το σήκωνε to SLI και την έκανα ΒΙΔΕΣ:madtodeath:. Κράτησα τον επεξεργαστή(της κάρτας γιατί έχουν και οι κάρτες έχουν δικό τους επεξεργαστή απάνω ώστε να μην φορτόνουν τον κύριο του συστήματος) για τυχερό φυλαχτό και η υπόλοιπη πήγε στα σκουπίδια:hihi2:...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59013 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 09:45

Γιατί πολλοί κοιμούνται ακόμα!!!! Εγώ σε αντίθεση μιάς και ήρθα στην μαμά για τριήμερο, έκανα ανασκαφές στο παλιό μου δώματιο και ανακάλυψα θυσαυρούς και σκουπίδια από πολλά χρόνια πίσω!!!!Τέλος έβγαλα την μία GeForce8000 GTS από τις δύο του παλιού μου PC, ( που μόνο για ίντερνετ κάνει πιά) γιατι το τροφοδοτικό δεν το σήκωνε to SLI και την έκανα ΒΙΔΕΣ:madtodeath:. Κράτησα τον επεξεργαστή(της κάρτας γιατί έχουν και οι κάρτες έχουν δικό τους επεξεργαστή απάνω ώστε να μην φορτόνουν τον κύριο του συστήματος) για τυχερό φυλαχτό και η υπόλοιπη πήγε στα σκουπίδια:hihi2:...

Βάρα και μη σταματάς :roar: Είναι και αυτός ένας καλός τρόπος για να βγάλεις τα νεύρα της ημέρας γιατί πάντα υπάρχει κάτι πρόχειρο για σπάσιμο στο σπίτι :P

#59014 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 09:50

Να σε διορθώσω δεν την έσπασα ,την ξεβίδωσα προσεκτικά με σκοπό να την ξαναφτιάχω μετά γιατί δούλευε η κάρτα! Βέβαια στο τέλος δεν μπόρεσα να αντισταθώ και απλά έβαλα το κατσαβίδι και ξέκόλλησα τον επεξεργαστή ο οποίος δεν ξανακολλάει!!!!Εντάξει βέβαια 30 ευρώ έχει τώρα μια τέτοια και 4 χρόνια έχει κάνει απόσβεση τα λεφτά που έδωσα για να την πάρω οπότε δεν την λυπήθηκα!!!:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59015 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 12:08

Χάλασες μία λειτουργική 8800 GTS?!?! :oo:

Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν:

Kids these days... :sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59016 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 12:13

Καλώς ήρθες Theodore :D, απ' ότι φαίνεται έχετε καιρό να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα στο forum μας! Η online κοινότητά μας στηρίζεται στην συμμετοχή όλων μας!
Ευκαιρία είναι λοιπόν να μας μιλήσετε για τα αγαπημένα σε όλους μας anime και manga ή απλά να ακούσουμε την άποψη σας σε κάποια από τα forums μας.
Αρκετά δημοφιλή και με έντονη κίνηση forum είναι τα Anime & Manga forums, το Anime Distribution Network και το Οff Topic section μας φυσικά για πιο χαλαρή κουβεντούλα.
Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά σαν ενεργό μέλος της κοινότητάς μας!

Lol.
1 μήνας και 3 μέρες! Τόσο μου πήρε να συνέλθω από την μετακόμιση από ότι φαίνεται XD

#59017 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 12:59

και ηταν τοοοοοοσο ησυχα εδω μεσα..

#59018 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 14:12

Σήμερα παρέλαβα την ψύκτρα a50 της corsair.Ανοίγω το κουτί,χαίρομαι με αυτά που βλέπω και πάω να βγάλω τον ανεμιστήρα.
Και τι βλέπω?Το λογότυπο της corsair απο την ανάποδή(απο το εσωτερικότης μέρος και όχι απο το εξωτερικό).Δεν μπορώ να πω μου κακοφάνικε λίγο :mad: εκείνη την στιγμή αλλά τι να κάνεις αυτά έχει η ζωή.
Πάντως πρόβλημα δεν νομίζω να προκληθεί κανένα :nerd: .

#59019 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 16:29

Youtube Video

ΛΟΥΚ ΑΓΑΟΥΝΝΤ, ΛΟΓΚΑΝ!!!!

Επική στιγμή στην ιστορία.

Ομιτζί, τι μου θύμησες...

#59020 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 16:53

Χάλασες μία λειτουργική 8800 GTS?!?! :oo:

Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν:

Kids these days... :sigh2:

Κοίτα επειδή το συγκεκριμένο PC το έχω άχτι γιατί το πήρα ελλατωματικό και εδώ και 4 χρόνια το δουλεύω χωρις δυνατότητα να το φτιάξω.Οπότε πραγματικά ,ενώ θα μπορουσά όπως λες να χρησιμοποιήσω πολλά κομμάτια του όχι μόνο την VGA σε άλλες δουλειες, απλά θέλω να το κάνω κομμάτια μόλις πάρω ένα μικρό για την μάνα μου να μπαίνει στο ιντερνετ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59021 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 17:02

:himitsu:
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59022 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 17:07

Αυτά είναι! Ο νέος Slash γεννιέται :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59023 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 17:43

/rant

Μα καλά εκεί στο emuparadise πίνουν τίποτα, τα iso του ps τα έχουν κάνει με χίλιες πεντακόσιες συμπιέσεις που θέλουν και console tools για να σώσουν 50mbyte από το σύνολο!
rsrGbGx.gif

#59024 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 18:53

/rant

Μα καλά εκεί στο emuparadise πίνουν τίποτα, τα iso του ps τα έχουν κάνει με χίλιες πεντακόσιες συμπιέσεις που θέλουν και console tools για να σώσουν 50mbyte από το σύνολο!

Έχουν Evangelion για N64, δε ξέρω τι πίνουν, αλλά πρέπει να είναι κλασάτο :P

#59025 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 19:52

:himitsu:

Youtube Video

Damn, girls, making us wannabe guitarists look like pussies...
Τουλάχιστον δεν παίζει το solo καλύτερα απο μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως κατάφερε να με κάνει κομπλεξικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 29 Οκτώβριος 2011 - 23:34

O6rrvsU.jpg