Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:01
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:10
Αυτή η φράση έχει copyright από άλλο μέλος του φόρουμ, και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις χωρίς έγγραφη άδειά του. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να σε χρεώσουμε τώρα.ΤΙ ΣΤΟ YAOI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ???
Όσο για τα αποτελέσματα, την τελευταία φορά που έκανα σε δημόσιο αίτηση, μου είπαν ότι θα τοιχοκολληθούν τα αποτελέσματα. Περνούσα από κει κάθε μέρα, γιατί είναι στο δρόμο για το σπίτι μου και όταν μπήκα μια μέρα μέσα και ρώτησα, μου είπαν ότι όσοι προσλήφθηκαν δουλεύουν ήδη εκεί. Με λίγα λόγια, τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν μόνο όσοι πρέπει να τα μάθουν
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:15
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:20
kyaaaaaaaaaaah! χαχαχα καλά δεν ξέρεις πόσο με ξάφνιασε όταν άρχισε να δείχνει φωτό μου!!
xD
Eμένα μου λες? xD Ιδίως όταν έψαχνε που μένω και κοίταξε την οθόνη, είπα στη φίλη μου να πάει να κλειδώσει τα πάντα xD
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:44
Έτσι σας γ...... αυτοί που σας χρωστάνε
Έχω πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ με οπαδικό σύνθημα
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 23:58

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 00:10
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 10:59
Επειδή δεν ανήκω σε κάποιο σωματείο, χθες δούλευα κανονικά (όπως και σήμερα) για να κρατήσω τη δουλειά μου, και δεν με έπαιρνε να απεργήσω όπως όλοι.
Ε, εντελώς συμπτωματικά, χθες είχαμε στο μαγαζί περισσότερο κόσμο από ποτέ.
Απεργία απεργία, αλλά τα ψώνια ψώνια...
![]()
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 12:20
Αφιερωμένο.Ντροπή βρε παιδιά!
Επειδή δεν ανήκω σε κάποιο σωματείο, χθες δούλευα κανονικά (όπως και σήμερα) για να κρατήσω τη δουλειά μου, και δεν με έπαιρνε να απεργήσω όπως όλοι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 13:02
Ντροπή βρε παιδιά!
Το ιδιο και απο δω. Ολοι να πανε να φανε σα ζωα. Τα βρωμο Goody's. Αρε και να ξερε ο κοσμος τι σκατα του δινουν και λεει και ευχαριστω.
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 13:12
Λοιπόν να πω ένα μπράβο στους Ολυμπιακούς που παραβρέθηκαν σήμερα στο Καραϊσκάκη για να δουν τον αγώνα με την Dortmund. Το σύνθημα που ακούστηκε στο τέλος του αγώνα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στη θύρα 7.
Έτσι σας γ...... αυτοί που σας χρωστάνε
Έχω πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ με οπαδικό σύνθημα
Και στη Γαλλία χρωστάμε εξίσου πολλά αλλά δεν είδα να έκανε κάτι ο Ολυμπιακός ενάντια στη Marseille...
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 13:22
I know what you mean, bro! (Απόφοιτος μαγειρικής.Το ιδιο και απο δω. Ολοι να πανε να φανε σα ζωα. Τα βρωμο Goody's. Αρε και να ξερε ο κοσμος τι σκατα του δινουν και λεει και ευχαριστω.
Και σήμερα προβλέπονται τα ίδια και χειρότερα!
Και το ελεεινό είναι οτι μετά θα με πούνε και απεργοσπάστη... Οι ίδιοι που πριν λίγο μου ήρθαν ως πελάτες!
![]()
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2011 - 14:04