Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#58816 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 19 October 2011 - 23:01

Posted Image

#58817 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 October 2011 - 23:10

ΤΙ ΣΤΟ YAOI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ??? :sadist:

Αυτή η φράση έχει copyright από άλλο μέλος του φόρουμ, και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις χωρίς έγγραφη άδειά του. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να σε χρεώσουμε τώρα.

Όσο για τα αποτελέσματα, την τελευταία φορά που έκανα σε δημόσιο αίτηση, μου είπαν ότι θα τοιχοκολληθούν τα αποτελέσματα. Περνούσα από κει κάθε μέρα, γιατί είναι στο δρόμο για το σπίτι μου και όταν μπήκα μια μέρα μέσα και ρώτησα, μου είπαν ότι όσοι προσλήφθηκαν δουλεύουν ήδη εκεί. Με λίγα λόγια, τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν μόνο όσοι πρέπει να τα μάθουν

#58818 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 October 2011 - 23:15

Στην πραγματικότητα είχαν προσληφθεί από πριν και η προκήρυξη έγινε για το τυπικό της υπόθεσης.

#58819 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 19 October 2011 - 23:20

kyaaaaaaaaaaah! χαχαχα καλά δεν ξέρεις πόσο με ξάφνιασε όταν άρχισε να δείχνει φωτό μου!!

xD

Eμένα μου λες? xD Ιδίως όταν έψαχνε που μένω και κοίταξε την οθόνη, είπα στη φίλη μου να πάει να κλειδώσει τα πάντα xD

#58820 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 October 2011 - 23:44

Λοιπόν να πω ένα μπράβο στους Ολυμπιακούς που παραβρέθηκαν σήμερα στο Καραϊσκάκη για να δουν τον αγώνα με την Dortmund. Το σύνθημα που ακούστηκε στο τέλος του αγώνα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στη θύρα 7.

Έτσι σας γ...... αυτοί που σας χρωστάνε

Έχω πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ με οπαδικό σύνθημα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#58821 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 October 2011 - 23:58

Eθνικοκοινωνικοπολιτικά ζητήματα, διατυπωμένα με αφορμή ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες. How quaint.

Καλά ναι, και γω θα γέλαγα, μη λέμε

stasou%2520mygdala.jpg

#58822 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 October 2011 - 00:10

what the...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GIb0YXX3znk[/media]
phmava.php

#58823 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 October 2011 - 05:23

Youtube Video

Posted Image

#58824 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 20 October 2011 - 10:59

Ντροπή βρε παιδιά!
Επειδή δεν ανήκω σε κάποιο σωματείο, χθες δούλευα κανονικά (όπως και σήμερα) για να κρατήσω τη δουλειά μου, και δεν με έπαιρνε να απεργήσω όπως όλοι.
Ε, εντελώς συμπτωματικά, χθες είχαμε στο μαγαζί περισσότερο κόσμο από ποτέ.
Απεργία απεργία, αλλά τα ψώνια ψώνια... :erk:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#58825 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 October 2011 - 12:20

Ντροπή βρε παιδιά!
Επειδή δεν ανήκω σε κάποιο σωματείο, χθες δούλευα κανονικά (όπως και σήμερα) για να κρατήσω τη δουλειά μου, και δεν με έπαιρνε να απεργήσω όπως όλοι.

Αφιερωμένο. :bleh:

Steal Shit and Quit

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#58826 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 October 2011 - 13:02

Ντροπή βρε παιδιά!

Το ιδιο και απο δω. Ολοι να πανε να φανε σα ζωα. Τα βρωμο Goody's. Αρε και να ξερε ο κοσμος τι σκατα του δινουν και λεει και ευχαριστω.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#58827 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 20 October 2011 - 13:12

Λοιπόν να πω ένα μπράβο στους Ολυμπιακούς που παραβρέθηκαν σήμερα στο Καραϊσκάκη για να δουν τον αγώνα με την Dortmund. Το σύνθημα που ακούστηκε στο τέλος του αγώνα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στη θύρα 7.

Έτσι σας γ...... αυτοί που σας χρωστάνε

Έχω πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ με οπαδικό σύνθημα

Και στη Γαλλία χρωστάμε εξίσου πολλά αλλά δεν είδα να έκανε κάτι ο Ολυμπιακός ενάντια στη Marseille...

#58828 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 October 2011 - 13:15

Εγω σαν γαυρος το θεωρω μεγαλη βλακεια...
Οι δικοι μας πολιτικοι τα φαγανε οχι τα πιτσιρικια που παιζουν μπαλα στην Ντορτμουντ.
Posted Image

#58829 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 271 posts

Posted 20 October 2011 - 13:22

Το ιδιο και απο δω. Ολοι να πανε να φανε σα ζωα. Τα βρωμο Goody's. Αρε και να ξερε ο κοσμος τι σκατα του δινουν και λεει και ευχαριστω.

I know what you mean, bro! (Απόφοιτος μαγειρικής. :uhh:)
Και σήμερα προβλέπονται τα ίδια και χειρότερα!

Και το ελεεινό είναι οτι μετά θα με πούνε και απεργοσπάστη... Οι ίδιοι που πριν λίγο μου ήρθαν ως πελάτες! :sigh2:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#58830 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 October 2011 - 14:04

Οι Γερμανοί, οι Αλγερινοί και οι Γάλλοι χρωστάνε λεφτά στη Ντορτμουντ;:hmmm: