Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5851 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 20:34

Έχω βγάλει και εγώ 2-3.Θα τις βάλω αύριο-μεθαύριο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5852 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 20:36

Έχω βγάλει και εγώ 2-3.Θα τις βάλω αύριο-μεθαύριο.

Να ωριμασουν λιγο ακομα να πεσουν απο τα μανταλακια στον σκοτεινο θαλαμο και θα τις δουμε... Υπομονη!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5853 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 20:42

phm: Οι πολιτισμένοι τόνοι είναι αναγκαία, αλλά όχι ικανή συνθήκη για να μείνει ανοιχτό ένα thread. Πρέπει να υπάρχει και ουσία. Θα μου πεις: "Στο off-topic section είμαστε, τί την θες την ουσία;".

Πρόσεξε όμως: Το να λείπεις για μόλις 8 ώρες από το forum, και επιστρέφοντας να βλέπεις 60 αδιάβαστα threads, τα περισσότερα εκ των οποίων στο off-topic, είναι κομμάτι overwhelming, δε νομίζεις; Υπενθυμίζω ότι εσείς τα απλά μέλη διαβάζετε ότι σας κάνει κέφι εδώ μέσα, εγώ όμως σαν moderator ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάσω όλα, για να ελέγξω αν κάπου έχει γίνει παράβαση των κανόνων του forum. Λοιπόν... οι ρυθμοί spamming σήμερα ήταν φρενήρεις... τίποτα λιγότερο. Ξεκίνησα να ελεέγχω όλα τα ανανεωμένα threads και μέχρι να διαβάσω 10, είχαν ανανεωθεί άλλα 9! Για να μην πολυλογώ, στις 14:00 ξεκίνησα, μόλις πριν λίγο τελείωσα. Αναγκάστηκα να μην διαβάσω καθόλου για τη σχολή και να φάω όλη μου τη μέρα στο forum. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. :deadga6:

Επειδή όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί, ακούστε και το άλλο: Τα περισσότερα από αυτά τα threads είναι redundant. Δηλαδή, όλα έχουν ήδη ειπωθεί σελίδες πιο πριν, ή έχουν ήδη συζητηθεί σε άλλα threads, ή μπορούν να συζητηθούν σε ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ threads, αντί να γεμίζετε το off-topic με νέα threads. Για να μην σχολιάσω τα threads που ξεκινάνε από το θέμα Α και καταλήγουν σ' ένα θέμα Β...

Από κει και πέρα, άνοιξα το "Θάνατος", γιατί για το συγκεκριμένο άκουσα τα περισσότερα παράπονα. Feel free to spam your guts out, I give up on that one. Are you happy now? :nod:

ΥΓ.: Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αν τα λουκέτα έπεφταν με χρονική διαφορά μερικών ημερών το καθένα, δεν θα γκρίνιαζε κανείς. Τα είδατε όλα μαζί και αμέσως είπατε "Χούντα ο Kenny".

Edit: Δείτε κι αυτό το thread. Στην αρχή το κλείδωσα. Κατόπιν γκρίνιας το ξαναάνοιξα. Σήμερα πάλι άκουγα γκρίνια να κλειδωθεί. Είναι να τρελένεσαι ή όχι;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5854 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 20:48

Ο ναι μεχρι να βγουν οι φοτος θα κλες ακομαπου δεν ηρθες... :hahaha::hahaha::hahaha::hehehe::hehehe::hehehe::hihi2::hihi2::hihi2:
Παιδια βαριεμαι μεχρι θανατου.....:deadga6::deadga6::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#5855 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 20:48

καντε σπαμ οχι πολεμο...

Η κόλαση κάθε mod/admin. :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#5856 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:05

ρε παιδια οσοι εισασταν εκει.....βαλτε και αλλες φωτογραφιες απο το anime meeting που εγινε στις 27/10/2007!
δεν ηρθα γιατι ελειπα εκεινο το σκ και εχω σκασει απο την ζηλεια μου:hahaha:

<3 your avatar

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5857 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:08

"Χούντα ο Kenny".

Spoiler:

:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:
τι τραβατε και σεις οι μοντερατορες:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5858 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:24

Spoiler:

:respect:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5859 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:28

Best AMV EVER!!!!

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5860 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:44

Spoiler:

:nod: το καλυτερο και πιο εξυπνο ποστ που χω δει σε forum.

Edit: Δείτε κι αυτό το thread. Στην αρχή το κλείδωσα. Κατόπιν γκρίνιας το ξαναάνοιξα. Σήμερα πάλι άκουγα γκρίνια να κλειδωθεί. Είναι να τρελένεσαι ή όχι;

Η εξουσια σου εχει παγωσει την καρδια και δεν μπορεις να αισθανθεις οπως οι ευαισθητες ρομαντικες ψυχες αυτου του φορουμ...

ΥΓ Μου κοκκινησατε και το τετραγωνακι κατω απο το αβαταρ μου για να τεριαζει με την sign Μου και το αβαταρ ε? τι γαματοι που ειστε σας παω!!! LOL
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#5861 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:48

Γιατι δε μπορω να δω ποσο % warn εχω στο πλαι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5862 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:51

γιατι δεν έχεις...

#5863 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:58

Η εξουσια σου εχει παγωσει την καρδια και δεν μπορεις να αισθανθεις οπως οι ευαισθητες ρομαντικες ψυχες αυτου του φορουμ...

Μη μου τα λες έτσι άκαρδα, αλήτη, θα με πάρουν τα ζουμιά... :blingeye2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5864 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 22:04

εγω θα ανοιξω ενα τοπικ με θεμα "τα μυστικα ενος πετηχημενου τοπικ"...

ή καλυτερα να το ανοιξεις εσυ?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#5865 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 22:07

Εσυ καλυτερα να σταματησεις να ανοιγεις τοπικ....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm