Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 07 November 2007 - 20:34

Posted 07 November 2007 - 20:36
Έχω βγάλει και εγώ 2-3.Θα τις βάλω αύριο-μεθαύριο.
Να ωριμασουν λιγο ακομα να πεσουν απο τα μανταλακια στον σκοτεινο θαλαμο και θα τις δουμε... Υπομονη!
Posted 07 November 2007 - 20:42
Πρόσεξε όμως: Το να λείπεις για μόλις 8 ώρες από το forum, και επιστρέφοντας να βλέπεις 60 αδιάβαστα threads, τα περισσότερα εκ των οποίων στο off-topic, είναι κομμάτι overwhelming, δε νομίζεις; Υπενθυμίζω ότι εσείς τα απλά μέλη διαβάζετε ότι σας κάνει κέφι εδώ μέσα, εγώ όμως σαν moderator ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάσω όλα, για να ελέγξω αν κάπου έχει γίνει παράβαση των κανόνων του forum. Λοιπόν... οι ρυθμοί spamming σήμερα ήταν φρενήρεις... τίποτα λιγότερο. Ξεκίνησα να ελεέγχω όλα τα ανανεωμένα threads και μέχρι να διαβάσω 10, είχαν ανανεωθεί άλλα 9! Για να μην πολυλογώ, στις 14:00 ξεκίνησα, μόλις πριν λίγο τελείωσα. Αναγκάστηκα να μην διαβάσω καθόλου για τη σχολή και να φάω όλη μου τη μέρα στο forum. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Επειδή όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί, ακούστε και το άλλο: Τα περισσότερα από αυτά τα threads είναι redundant. Δηλαδή, όλα έχουν ήδη ειπωθεί σελίδες πιο πριν, ή έχουν ήδη συζητηθεί σε άλλα threads, ή μπορούν να συζητηθούν σε ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ threads, αντί να γεμίζετε το off-topic με νέα threads. Για να μην σχολιάσω τα threads που ξεκινάνε από το θέμα Α και καταλήγουν σ' ένα θέμα Β...
Από κει και πέρα, άνοιξα το "Θάνατος", γιατί για το συγκεκριμένο άκουσα τα περισσότερα παράπονα. Feel free to spam your guts out, I give up on that one. Are you happy now?
ΥΓ.: Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αν τα λουκέτα έπεφταν με χρονική διαφορά μερικών ημερών το καθένα, δεν θα γκρίνιαζε κανείς. Τα είδατε όλα μαζί και αμέσως είπατε "Χούντα ο Kenny".
Edit: Δείτε κι αυτό το thread. Στην αρχή το κλείδωσα. Κατόπιν γκρίνιας το ξαναάνοιξα. Σήμερα πάλι άκουγα γκρίνια να κλειδωθεί. Είναι να τρελένεσαι ή όχι;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 November 2007 - 20:48
Παιδια βαριεμαι μεχρι θανατου.....

Posted 07 November 2007 - 20:48
καντε σπαμ οχι πολεμο...
Η κόλαση κάθε mod/admin.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 07 November 2007 - 21:05
ρε παιδια οσοι εισασταν εκει.....βαλτε και αλλες φωτογραφιες απο το anime meeting που εγινε στις 27/10/2007!
δεν ηρθα γιατι ελειπα εκεινο το σκ και εχω σκασει απο την ζηλεια μου
<3 your avatar

Posted 07 November 2007 - 21:08
"Χούντα ο Kenny".
τι τραβατε και σεις οι μοντερατορες
Posted 07 November 2007 - 21:24
Spoiler::wooi2:
:wooi2:
τι τραβατε και σεις οι μοντερατορες:hahaha:

Posted 07 November 2007 - 21:28
Posted 07 November 2007 - 21:44
Spoiler:
τι τραβατε και σεις οι μοντερατορες:hahaha:
Edit: Δείτε κι αυτό το thread. Στην αρχή το κλείδωσα. Κατόπιν γκρίνιας το ξαναάνοιξα. Σήμερα πάλι άκουγα γκρίνια να κλειδωθεί. Είναι να τρελένεσαι ή όχι;
Η εξουσια σου εχει παγωσει την καρδια και δεν μπορεις να αισθανθεις οπως οι ευαισθητες ρομαντικες ψυχες αυτου του φορουμ...
ΥΓ Μου κοκκινησατε και το τετραγωνακι κατω απο το αβαταρ μου για να τεριαζει με την sign Μου και το αβαταρ ε? τι γαματοι που ειστε σας παω!!! LOL
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 07 November 2007 - 21:48

Posted 07 November 2007 - 21:51
Posted 07 November 2007 - 21:58
Μη μου τα λες έτσι άκαρδα, αλήτη, θα με πάρουν τα ζουμιά...Η εξουσια σου εχει παγωσει την καρδια και δεν μπορεις να αισθανθεις οπως οι ευαισθητες ρομαντικες ψυχες αυτου του φορουμ...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 November 2007 - 22:04
ή καλυτερα να το ανοιξεις εσυ?
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Posted 07 November 2007 - 22:07

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm