Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#58561 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 09:00

http://www.the-magicbox.com/1110/game111010a.shtml

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dxRvRbPtmKo&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

~No comment!
rsrGbGx.gif

#58562 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 12:22

Για παρόμοιους λόγους με εσένα και ενώ είχα τελειώσει όλα τα άλλα στην ώρα τους, η παρουσίαση της πτυχιακης καθυστερησε περίπου ενάμιση χρονο το πτυχίο μου από τη λήξη της πρακτικής. (δλδ 2 χρόνια)

Υπομονή είσαι μικρός ακόμα.

Spoiler:

6 μήνες έχουν περάσει που με έχουν στο περίμενε για την παρουσίαση από τη στιγμή που την ολοκλήρωσα. Από τότε που τελείωσα τα μαθήματα και έβαλα εκείνη την &^%#$@$@!)υπογραφή στο χαρτί της πτυχιακής, έχουν περάσει 15 μήνες :sigh2:.
Ουσιαστικά αυτήν την υπογραφή πληρώνω τώρα. Ο καθηγητής με τον οποίο πήρα πτυχιακή απολύθηκε από τη σχολή επειδή δεν τον γουστάρανε τα "μεγάλα κεφάλια" του τμήματος, επομένως πήρα νέο θέμα με νέο καθηγητή. Μόλις πήγα να παραδώσω την εργασία, η γραμματεία μου είπε πως ίσχυε ακόμα η προηγούμενη πτυχιακή με τον απολυμένο καθηγητή, επομένως δεν μπορώ να την παραδώσω.

Όταν την είχα ρωτήσει αν υπήρχε πρόβλημα με τους καθηγητές μου είχε απαντήσει πως είναι όλα καλά. Και όταν σκίστηκα για να έχω έτοιμη την πτυχιακή στην ώρα της, μου απάντησε πως τελικά χρειάζεται να κάνω μία αίτηση που να περάσει από το συμβούλιο της σχολής. Εννοείται πως έχασα τις ορκωμοσίες, ενώ η αίτηση έπαιρνε αναβολή από μήνα σε μήνα. Ενώ οι καθηγητές του συμβουλίου του τμήματος (δεν είναι πάνω από 5 άτομα) με είχαν βεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αντ' αυτού άρχισαν να μου λένε τέρατα και σημεία του στυλ πως η πτυχιακή που έχω ετοιμάσει είναι άκυρη, πρέπει να φτιάξω νέα, πρέπει να περιμένω κι άλλο 6μηνο κλπ.

Ε, τους βάζεις τώρα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ή δεν τους βάζεις;

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IwXJhmR8XtA[/YOUTUBE]

Έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας, δεν μπορώ να περιμένω αν και πότε θα τους κάνει κέφι να πάρω πτυχίο. Αν έμαθα κάτι από το ΤΕΙ, είναι να προσέχω που να βάζω την υπογραφή μου (και κάτι άλλο εννοείται). Τελικά στις σχολές ούτε οι καθηγητές, ούτε οι διευθυντές ούτε οι προϊστάμενοι κάνουν κουμάντο. Η γραμματεία είναι αυτή που κινεί τα νήματα και κάνει ό,τι θέλει.

E5VV38U.jpg

#58563 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 13:01

Η γραμματεία είναι αυτή που κινεί τα νήματα και κάνει ό,τι θέλει.

αυτό ξαναπέστο.....σε όλες τις σχολές το ίδιο πράγμα γίνεται.....

#58564 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 13:12

Έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας, δεν μπορώ να περιμένω αν και πότε θα τους κάνει κέφι να πάρω πτυχίο. Αν έμαθα κάτι από το ΤΕΙ, είναι να προσέχω που να βάζω την υπογραφή μου (και κάτι άλλο εννοείται).

Tell me your stories, young man...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#58565 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 13:26

Κάπου εδώ θέλω να σας δείξω τον Πρύτανη μας...

Spoiler:

Σε περίπτωση που αναρωτηθείτε ποτέ πού είναι ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, έχει παράσταση!

xbJ3b2w.jpeg

#58566 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 14:00

όχι τον ξέρουμε, ήρθε και σε μας μια δόση. κορυφή.

εντωμεταξύ ο καιρός τα έχει παίξει.

#58567 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 14:59

Κάπου εδώ θέλω να σας δείξω τον Πρύτανη μας...

Spoiler:

Σε περίπτωση που αναρωτηθείτε ποτέ πού είναι ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, έχει παράσταση!

Να συμπληρώσω ότι εκτός από άθλιος ηθοποιός είναι και άθλιος καθηγητής. Στη φιλοσοφική όλο μας ακύρωνε το μάθημα, και 2 χρόνια ήρθε μόνο μια φορά για να μας πει να πάμε να δούμε διάλεξή του στο μέγαρο, που είχε και εισιτήριο. Αισχρός.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58568 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 15:10

Όταν είδα την εικόνα του πρυτάνεως, ξέσπασα σε αυθόρμητα γέλια. Είναι τόσο εκφραστικός.

#58569 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 15:29

Μπήκα να κάνω αίτηση γιά το πάσο και όταν έφτασε το part της προσθήκης φωτογραφίας έσκασα στα γέλια. Με βλέπω να τρέχω στους φωτογράφους με φλασάκι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58570 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 15:35

Μπήκα να κάνω αίτηση γιά το πάσο και όταν έφτασε το part της προσθήκης φωτογραφίας έσκασα στα γέλια. Με βλέπω να τρέχω στους φωτογράφους με φλασάκι.

Μην γελάς εγώ αυτό έκανα!!!!! Έπρεπε να δείς την φάτσα της κοπέλας που της είπα να μην την εκτυπώσει κα να μου την βάλει στο flash . Και δεν μου έκανε και μια έκπτωση η καριόλα πού απλά πάτησε ένα κουμπί χωρίς να χαλάσει ούτε χαρτί ούτε μελάνι!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58571 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:02

Mπα δεν έχουμε λογοκρισία στο καριόλα? Παπιέ απαιτώ εξηγήσεις :hahaha:

#58572 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:04

Mπα δεν έχουμε λογοκρισία στο καριόλα?:hahaha:

Φυσικα και δεν εχουμε. Επρεπε να το ειχες καταλαβει απο την κινηση που υπαρχει τις τελευταιες μερες

#58573 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:05

Mπα δεν έχουμε λογοκρισία στο καριόλα? Παπιέ απαιτώ εξηγήσεις :hahaha:

Κλανεις λάθος. Το "καριόλα" βγαίνει από το καριόλα=κρεβάτι και σημαίνει "τεμπάλισσα"

edit: άμα σας πω τώρα ότι πήγα να πατήσω τον τόνο και πάτησα κατα λάθος το λάμδα, θα με πιστέψετε;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58574 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:06

Κλανεις λάθος.

Δε μπορούσα να κρατηθώ

HnH5aB0.jpg

#58575 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:09

Κλανεις λάθος. Το "καριόλα" βγαίνει από το καριόλα=κρεβάτι και σημαίνει "τεμπάλισσα"

edit: άμα σας πω τώρα ότι πήγα να πατήσω τον τόνο και πάτησα κατα λάθος το λάμδα, θα με πιστέψετε;

Δεν μου πήγε η καρδιά να το διορθώσω. Ήταν επικό πληκτρολογιοσαρδάμ.
Δημοσιευμένη  εικόνα