Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#58411
Posted 04 October 2011 - 19:35
#58412
Posted 04 October 2011 - 20:08
#58413
Posted 05 October 2011 - 00:20

#58414
Posted 05 October 2011 - 02:49
5th October! Today it's DESIRE DAY
let's sacrifice sheeps to God
#58415
Posted 05 October 2011 - 09:22
Εκτός του ότι το τραγούδι τα σπάει, έχω σκαλώσει με το animation!

#58416
Posted 05 October 2011 - 09:22
...
...Θέλω Portal 3! T^T
![]()
#58417
Posted 05 October 2011 - 09:56

@ Anelis
Φοβερό τραγούδι και video! Nice find.
@ Kain
Τερμάτισες και το co-op, ή μήπως ψάχνεις "partner in science";
Also, free Portal 2 DLC is FINALLY available. Ευκαιρία να ξανακαώ.
Also, grab the OST.
Also, this.
Edited by Kenny, 05 October 2011 - 10:02.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#58418
Posted 05 October 2011 - 13:44
I should do this one day:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Z138QqpbvXI[/media]
Έχω την ίδια εργαλειοθήκη!
#58419
Posted 05 October 2011 - 14:39
Also, this.
The National - Exile Vilify
εννοείτε also dis!

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#58420
Posted 05 October 2011 - 18:13
Έκθεση 4η
«Χαρακτηρίστε τον Μ. Αλέξανδρο»
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτιρήζω σαν άμυαλο και καλόψυχο γιατί με το στρατό του νίκησε τους τούρκους και έκανε την Αθήνα ελεινικιά πόλη. Άμυαλος ήταν γ’ αυτόν ακριβώς το λόγο, που πήρε την Αθήνα από τον εχθρό και την έκανε ελληνικιά πόλη. Και τώρα οι Αθοιναίοι μας βρήζουν βούλγαρους και ένα σωρό άλλα, αντί να μας εκτιμούν. Το 1982 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την Αεκ για το κύπελο στον τελεικό (η άεκ αθηναϊκιά ομάδα) μέσα στην ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ. Ο Αγώνας άρχισε και ο ΠΑΟΚ έπεζε τρομερό παιχνίδι, και τότε άλλοι οι αθοιναίοι φώναζαν βούλγαροι και βούλγαροι. Τότε ο ΝΙΚΟΛΑΣ διοργανωτής της κερκίδας (4) του ΠΑΟΚ κατέβασε την σημεούλα της άεκ και την έβαλε φωτιά και αμέσως φώναζαν όλοι οι φιλάλθοι του ΠΑΟΚ χανούμια και πολλά άλλα συνθίματα. Οι παίκτες της άεκ χτύπησαν τους παίχτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά, και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάσανε 5.000 καρέκλες. Όταν παίζουμε μέσα στην έδρα της άεκ οι παοκτσίδες κάνουν κερκίδα και φονάζουν ηπέρ του ΠΑΟΚ. Ενώ όταν παίζουμε στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την άεκ, αλλά από όλες τις ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσίδες με το τραίνο, δεν μπορούν να κατεβούν, γιατί τους παιρημένουν οι παοκτσίδες, και θα φάνε ξύλο αν κατεβούν. Φέτος ξεσκύσαμε τον ολυμπιακό με 4-1 το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο 4 ονομάζεται και η κερκίδα του ΠΑΟΚ. Έγιναν τα επεισόδια με τους αστυνομικού αλλα η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη λάρισα γιατι έγειναν φασαρίες. Χτυπήθηκαν οι παίχτες μας και χάσαμε των αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδούσαμε 1-0. Στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο η λαρισηνή και μας τιμόροισαν.
Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πήστευε στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό έφτασε μέχρι της ινδίες, Πρότα πήγενε ο δικεφαλλος (το σύμα του ΠΑΟΚ) και από πίσω ο Μ. Αλέξανδρος. Ο Αλέξεις τον είχε σαν θεώ του γιαυτό τους νικούσε όλους. Και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδεί μια μέρα, όταν ξύπνησε, πρωι-πρωι δεν είδε το δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε η στεναχώρια και η μελανχολία. Ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την άεκ. Πήγε έκανε τον αγώνα του, την νίκησε 6-1 και μετά γύρισε να συνεχήση τη σταδιοδρομία του με τον Μ. Αλέξανδρο. Τον πιο πηστό του σύντροφο, αλλά δυστηχός τον βρίκε νεκρό. Ο Μ. Αλέξανδρος με την γένισή του έφερε και τη λύτρωσει των παοκτσίδων γιατί γενίθηκε το 1926 ακριβώς τη χρονιά που υδρίθυκε ο ΠΑΟΚ.
Η Αθήνα χρωστάη πολλά στην Θεσσαλονίκη και ιδιέτερα στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα του θεού. Όταν κατέβικε ο Χριστός στη θεσαλονίκη ο θεός τον ύπαι «πρόσεχε τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου». Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον παράδισο.
ΠΑΟΚ= Πανθεσαλονικός, Αθλητικός, Ομιλος, Κονσταντινουπόλεος.
ΠΑΟΚ και ξερώ ψωμί.
Λιωνώωωωωω!!!!!
Attached Files

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
#58421
Posted 05 October 2011 - 18:25
#58422
Posted 05 October 2011 - 18:26
#58424
Posted 05 October 2011 - 18:52
θεϊκό
και ο adama ΠΑΟΚ είναι ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!




