Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 18:08
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 18:17
Εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να δω Ταοϊστικό ή έστω Σιντοϊστικό μέταλ. Εκεί πράγματι θα αξίζει τον κόπο.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 18:32
Και εμενα με εχουν βγαλει σατανιστη επειδη ακουω μεταλ αλλα για καποιο λογο το βρισκουν κουλ αυτο
Γιατί να μην συμβαίνει και αυτό σε μένα
btw συμφωνώ με τον Jorg και το έχω πει πολλές φορές αυτό, σε φίλους, σε συμμαθητές, ακόμα και στη καθηγήτρια των θρησκευτικών
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 18:42
I just had an epiphany.Όσο ανόητοι είναι οι στίχοι που εξυμούν Θεούς (είτε τον χριστιανικό είτε άλλους) άλλο τόσο ανόητοι είναι οι στίχοι που εξυμνούν δαίμονες και σατανάδες. Είναι εντελώς ανόητο και το να βλέπεις και τις δύο πλευρές να προσπαθούν να αιτιολογήσουν τις επιλογές τους είναι άκρως γελοίο.
Εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να δω Ταοϊστικό ή έστω Σιντοϊστικό μέταλ. Εκεί πράγματι θα αξίζει τον κόπο.
Τώρα ξέρω τι θέλω να κάνω στη ζωή μου.
Θα φτιάξω το πρώτο agnostic progressive death metal συγκρότημα.
BRB writing lyrics.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 18:46

BEATRICE I WILL RELEASE YOU WITH THIS SEAL
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 19:59
Και in other news...
Συνώνυμο για τη μαριονέτα = Νευρόσπαστο.
I am in awe!
Από όσο θυμαμαι το νευρόσπαστο ειναι η ελληνικη λεξη για τη μαριονετα, και χρησιμοποιήθηκε μεταφορικά για την έννοια που το ξερουμε σημερα. Αλλά τελικά αυτή του η σημασία παρεμεινε, ενω η κυριολεκτικη αντικαταστάθηκε.
Κάπου στο μεσοδιάστημα υπήρχε και το "καραγκιοζάκια" για ευνόητους λόγους. Μετά εξαπλωθηκε η τηλεοραση, και λέγανε καραγκιοζακια τα καρτουν. Και μετά οι παππούδες πέθαναν και ο κοσμος προχωρησε.
Τι διάβολο κάθομαι και θυμαμαι βραδυάτικα.
Πάντως από λέξεις που εμεινε μονο η μεταφορική τους σημασία, ενω η κυριολεκτική αντικαταστάθηκε, υπάρχουν αλλες που εχουν πιο πολύ γελιο. Θυμαμαι το 2006 που έκανα πάσχα σε ενα φιλο στο παλιοκαστρο ελασσόνας, και πέτυχα κατι παππούδια που χρησιμοποιούσαν τις λέξεις καριολα (κρεβάτι) και καπότα (παλτό) με την κυριολεκτική τους σημασία, και η πιτσιρικαρία κρυφοχαχανιζε.
ΟΛ δε μανυ.

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 20:54
BEATRICE I WILL RELEASE YOU WITH THIS SEAL
Κάτσε ρε ακόμα νωρίς είναι
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 21:28
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 21:53
Κάτσε ρε ακόμα νωρίς είναι
σωστα. αυριο και μεθαυριο ειναι οι desire days
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 21:59
Καλά περιτό να πω πως κι εγώ είμαι ο σατανιστής του σχολείου, έτσι?Μερικοί φίλοι μου πιστεύουν ακόμα οτι γενικά όσοι παίζουν metal, heavy metal και δε συμαζεύεται είναι σατανιστές! Και εμένα σατανιστή με φωνάζουν μερικοί
, γιατί δηλαδή? Επειδή μερικοί Blackμεταλάδες φοράνε ανάποδους σταυρούς και πεντάλφα δε σημαίνει οτι όλοι οι μεταλάδες είναι έτσι. Δηλαδή που να τους έδειχνα εικόνες από Burzum, Rotting Christ, Death κλπ
Πάντως, όσο είναι σατανιστές οι Black Sabbath και οι Iron Maiden τόσο και ο Άνθιμος πούλησε τη ψυχή του στο Διάβολο
Βέβαια αυτές οι ηλιθιότητες ξεστομίζονται μόνο απο "άτομα" που δε με έχουν γνωρίσει και ούτε θέλησαν ποτέ να το κάνουν, και το λένε περισσότερο για να με πειράξουν, αλλά το οτι το λένε συγκεκριμένα σε μένα κρίνοντας απο εμφάνιση κλπ τους κάνει εξίσου ηλίθιους.
Να φανταστείτε οτι στην εκδρομή είχαν βγεί φήμες οτι κάνω βουντού (συν το οτι είμαι σατανιστής, αυτονόητα πράγματα) μόνο και μόνο επειδή κάθομουν οκλαδόν! (περιτό να πούμε πως ο σατανισμός και τα βουντού είναι το ίδιο πράγμα φυσικά)
Uber cool deduction bros.
Να φανταστείτε οτι πάντα φοράω σταυρό και δηλώνω χριστιανός, που να μη το'λεγα κιόλας...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 03 Οκτώβριος 2011 - 22:20
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 22:24
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 22:25
Από όσο θυμαμαι το νευρόσπαστο ειναι η ελληνικη λεξη για τη μαριονετα, και χρησιμοποιήθηκε μεταφορικά για την έννοια που το ξερουμε σημερα. Αλλά τελικά αυτή του η σημασία παρεμεινε, ενω η κυριολεκτικη αντικαταστάθηκε.
Κάπου στο μεσοδιάστημα υπήρχε και το "καραγκιοζάκια" για ευνόητους λόγους. Μετά εξαπλωθηκε η τηλεοραση, και λέγανε καραγκιοζακια τα καρτουν. Και μετά οι παππούδες πέθαναν και ο κοσμος προχωρησε.
Τι διάβολο κάθομαι και θυμαμαι βραδυάτικα.
Πάντως από λέξεις που εμεινε μονο η μεταφορική τους σημασία, ενω η κυριολεκτική αντικαταστάθηκε, υπάρχουν αλλες που εχουν πιο πολύ γελιο. Θυμαμαι το 2006 που έκανα πάσχα σε ενα φιλο στο παλιοκαστρο ελασσόνας, και πέτυχα κατι παππούδια που χρησιμοποιούσαν τις λέξεις καριολα (κρεβάτι) και καπότα (παλτό) με την κυριολεκτική τους σημασία, και η πιτσιρικαρία κρυφοχαχανιζε.
ΟΛ δε μανυ.
Ναι στα αρχαία είναι έτσι για αυτό το είπα.