Σιγά μωρέ τι έκανες, το πολύ πολύ να μην σε "πίανουμε" σε ορισμένα σημείαΣόριν για τα κυπριακά, είμαι με τα νεύρα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 15:39

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 15:49
Cold, alone; you hang in ruins
Thought that you'd escape the reaper
You can't escape the master keeper
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:06
Edit:Τσιγκουνευεται το ζουλιγμα παντως...
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:17
τώρα μένει να το κάνω να μιλήσει κυπριακά.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:28
Το καλύτερο είναι με μία λέξη που υπάρχει.μόλις ανακάλυψα ότι το γοογλε-τρανσλατε μιλάει με λιι και νιι (ξέρετε, που ομορφαίνουν τη φωνήή). γράψτε Λιυγο και μήνυυμα και νυυχτα.
τώρα μένει να το κάνω να μιλήσει κυπριακά.
Όπως παλιοί.
χαχαχα. Το λέω κάθε φορά και γελάω.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:33
Το καλύτερο είναι με μία λέξη που υπάρχει.
Όπως παλιοί.
χαχαχα. Το λέω κάθε φορά και γελάω.
Το λι+/i/ glειτουργεί
Το παλιοί έχει προφανώς ουρανικό λ, εχτός αν μιλάτε καθαρεύουσα και το προφέρετε τρισύλλαβο πα-λι-ί. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί σε εκπλήσσει
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:35
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 16:39
Γιατί τονίζεται στο οι, και υπάρχει ένα ι πριν από αυτό. Οπότε αναγκαστικά το προφέρεις ΛΙΙ
Πως φαινεται το ατομο της θεωρητικης.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:00
Αυτό λέω, άρα γιατί το βρίσκεις περίεργο; Αφού έτσι προφέρεται "φυσιολογικά", σε αντίθεση με το "λειτουργεί".Γιατί τονίζεται στο οι, και υπάρχει ένα ι πριν από αυτό. Οπότε αναγκαστικά το προφέρεις ΛΙΙ
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:29
Μα που είπα ότι το βρίσκω περίεργο;Αυτό λέω, άρα γιατί το βρίσκεις περίεργο; Αφού έτσι προφέρεται "φυσιολογικά", σε αντίθεση με το "λειτουργεί".
Εννοείται πώς έτσι είναι φυσιολογικά, για αυτό είπα στην ma_foteini ότι το καλύτερο είναι μια λέξη που υπάρχει και έτσι προφέρεται σωστά.
Και δεν είναι μία λέξη καθημερινή, άλλωστε. Πότε λέμε «παλιοί» ; Παλιός και παλιά λέμε, αλλά παλιοί; ΛΙΙΙΙΙ χαχα
Putin, you lucky bastard xD
Youtube Video
Τι τέλειο.
Και η κοπέλα στο 15:43... χαχαχαχα. Τι ματιά που του έριξε.
Το βίντεο είναι στην Ρωσία;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Σεπτέμβριος 2011 - 18:06
merged
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:45
Κοίτα, εγώ είμαι Κύπριος. Έχουμε ολόκληρο ρήμα με λιι. Λυω, λυεις, λυει, λυούμεν, λυειτε, λυούσιν, οπότε τον φετιχισμό του ουρανικού λιι δεν τον καταλαβαίνω. Επίσης, μπορεί να είμαι αυτιστικός.Μα που είπα ότι το βρίσκω περίεργο;
Εννοείται πώς έτσι είναι φυσιολογικά, για αυτό είπα στην ma_foteini ότι το καλύτερο είναι μια λέξη που υπάρχει και έτσι προφέρεται σωστά.
Και δεν είναι μία λέξη καθημερινή, άλλωστε. Πότε λέμε «παλιοί» ; Παλιός και παλιά λέμε, αλλά παλιοί; ΛΙΙΙΙΙ χαχα
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:48
...Μεμιάς βουρκώσανε τα μελιά της μάτια, μα έκρυψε την υγρασία τους με του τσιγάρου της τον καπνό που τάχα τα ενόχλησε....
Σηκώνεται ορθή, ανακλαδίζεται να ξεμουδιάσει το ταλαιπωρημένο της κορμί κι ανοίγει το ντουλάπι της κουζίνας. Μισό κιλό φακή, ένα τέταρτο του κιλού μακαρόνια, μισό μπουκάλι σπορέλαιο και λίγο αλάτι, όλες κι όλες οι προμήθειες στα ράφια του.Ανοίγει και το μικρό ξεχαρβαλωμένο της ψυγείο. Λίγο παραπάνω από μισό κουτί γάλα εβαπορέ, δυο ελιές κι ένα κομματάκι τυρί ό,τι κουβαλά στα σωθικά του.
*tears*
Για περίμενε. Κάπου το έχω διαβάσει αυτό.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:50
ο φετιχισμός του λιι έχει νόημα εδώ, σε όποια μέρη δεν υπάρχει πολύ έντονη τοπολαλιά. κοινώς, σε εμάς (τους αθηναίους σίγουρα) είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούς προφορές με λιι, νιι, κομμένα φωνήεντα (π.χ. πότ'σα= πότισα). και με το εμάς, εννοώ εμένα!
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 17:54