Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57766 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:22

http://news247.gr/ellada/amyna/prwta_strateysh_meta_metaptyxiako.1370049.html
Κάποιος να τους δολοφονήσει.

Ξέρει κανείς που θα βρώ ένα Ak-47 ???:madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57767 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:22

ειναι που δεν τοχεις βιωσει!!!:canthelp: και μονο που σκεφτομαι οτι σε μια βδομαδα θα πεθαινω παλι στο κρεβατι μου με πιανει καταθλιψη!ειναι απαισιο να ξερεις την ημερα που θα σε βασανισουν και αυτο να γινεται καθε μηνα!:sadist: δεν μπορουσε να ειναι καθε χρονο???:roar:

Μπορείτε να προβλέψετε με τόση ακρίβεια την μέρα; :hmmm:
phmava.php

#57768 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:24

Πεθαινω;!

Μηπως υπερβαλεις λιγο;Εχω ρωτησει την αδερφη μου και την μανα μου για αυτην τους την εμπειρια και μου ειπαν πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Βεβαια δεν το εχω βιωσει γι'αυτο δεν θα επιμεινω,αλλα δεν νομιζω να εχεις και αφορητους πονους!:oo:

Kαθόλου υπερβολή, Κάθε γύναικα το'χει διαφορετικά κι όπως φαίνεται εκείνη κι εγώ έχουμε το ίδιο μαρτύριο :unlucky: Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να κουνηθείς και να σπαράζεις στον πόνο? Τ.Τ

#57769 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:27

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ήδη επώδυνη διαδικασία σε προετοιμάζει για κάτι άλλο ακόμη χειρότερο και πιο επώδυνο σε όλα τα επίπεδα. >.<

Still bitching about the army guyz?

#57770 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.941 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:28

You know!

Edit:Εγω αντεχω το πονο:dwarf:

image.jpg

#57771 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:31

Κάθε 28 μέρες, μας μάθανε στη Βιολογία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57772 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:32

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ήδη επώδυνη διαδικασία σε προετοιμάζει για κάτι άλλο ακόμη χειρότερο και πιο επώδυνο σε όλα τα επίπεδα. >.<

Still bitching about the army guyz?

Xαχα αυτό σκέφτομαι. Όταν θα έρθει εκείνη η μέρα δε 8α είναι δυνατό να είναι πολύ πιο επώδυνο με τόση εξάσκηση κάθε μήνα xD

Kαι χαχα, όσο κι αν αντέχεις τον πόνο, αυτός είναι σπέσιαλ! :nanana:

#57773 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:32

Πεθαινω;!

Μηπως υπερβαλεις λιγο;Εχω ρωτησει την αδερφη μου και την μανα μου για αυτην τους την εμπειρια και μου ειπαν πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Βεβαια δεν το εχω βιωσει γι'αυτο δεν θα επιμεινω,αλλα δεν νομιζω να εχεις και αφορητους πονους!:oo:

θα συμφωνησω με την maffy!!απ'οτι φαινεται η αδερφη κ η μητερα σου ειναι απ'τις τυχερες γυναικες για τις οποιες η περιοδος ειναι απλα μια ενοχληση κ με ενα ντεπον εχει περασει!:canthelp:
για ρωτα τον δικο μου τον αδερφο που δεν εχει κοιμηθει βραδια ολοκληρα εξαιτιας μ!!ολοκληρα κουτια πονσταν και μπουσκοπαν κατεβαζω και τα αχρηστα τιποτα σχεδον δεν κανουν..
:bahhh:

日本 が 好き

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57774 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:35

Κάθε 28 μέρες, μας μάθανε στη Βιολογία.

Ε τώρα που να θυμάμαι τι μάθαμε στην Βιολογία.. Εδώ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από το πανεπιστήμιο :P Αλλά πέραν αυτού, το ερώτημα είναι αν όντως μπορείς να προβλέψεις την μέρα ή αν πχ είναι κάπου εκεί γύρο.
phmava.php

#57775 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:35

θα συμφωνησω με την maffy!!απ'οτι φαινεται η αδερφη κ η μητερα σου ειναι απ'τις τυχερες γυναικες για τις οποιες η περιοδος ειναι απλα μια ενοχληση κ με ενα ντεπον εχει περασει!:canthelp:
για ρωτα τον δικο μου τον αδερφο που δεν εχει κοιμηθει βραδια ολοκληρα εξαιτιας μ!!ολοκληρα κουτια πονσταν και μπουσκοπαν κατεβαζω και τα αχρηστα τιποτα σχεδον δεν κανουν..
:bahhh:

Άσε! Μια απ'τα ίδια! Τώρα τα παίρνω 2-2 για να με πιάσουν και η ξαδέρφη μου μου σύστησε κάτι πιο ειδικά για την κατάσταση και θα τα δοκιμάσω την επόμενη φορά :hero:

Αν έχεις σταθερό κύκλο, ναι, μπορείς να προβλέψεις μια χαρά αν θυμάσαι ημερομηνίες. Πχ εγώ δεν κρατάω τις μέρες αλλά πάνω κάτω ξέρω τη μέρα και προετοιμάζομαι ψυχολογικά!

#57776 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:36

εγω προσωπικα εχω πολυ σταθερω κυκλο κ πολυ συχνα κανω σωστες προβλεψεις!ειναι αναλογως το ατομο!:canthelp:

日本 が 好き

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57777 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:39

Άσε! Μια απ'τα ίδια! Τώρα τα παίρνω 2-2 για να με πιάσουν και η ξαδέρφη μου μου σύστησε κάτι πιο ειδικά για την κατάσταση και θα τα δοκιμάσω την επόμενη φορά :hero:

και 2-2 τα παιρνω πια!ασε που ειμαι συνεχεια αγκαλια με μια θερμοφορα!!και βεβαια μεσα σε οσες πιο πολλες κουβερτες γινεται!!μηπως θυμασε πως λεγονται αυτα που σου συστησε να τα δοκιμασω κ γω??:blingeye2:

日本 が 好き

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57778 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:40

Κι όμως καθόλου υπερβολή...Έχω λιποθυμήσει από τον πόνο στο σχολείο, άπειρες φορές έχω ξεράσει από τους σπασμούς, έχω καταπιεί αμέτρητα χάπια και έχω περάσει αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να θέλω να πεθάνω γιατί ο πόνος δεν αντέχεται.

Αν είχα να διαλέξω θα πήγαινα στρατό τρέχοντας !

Όχι ότι συμφωνώ με το στρατό όμως!

xbJ3b2w.jpeg

#57779 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:43

Κι όμως καθόλου υπερβολή...Έχω λιποθυμήσει από τον πόνο στο σχολείο, άπειρες φορές έχω ξεράσει από τους σπασμούς, έχω καταπιεί αμέτρητα χάπια και έχω περάσει αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να θέλω να πεθάνω γιατί ο πόνος δεν αντέχεται.

Αν είχα να διαλέξω θα πήγαινα στρατό τρέχοντας !

Όχι ότι συμφωνώ με το στρατό όμως!

συμφωνω απολυτα και συμπασχω!!ειχα λυποθημησει στη μεση μιας προβας και αν δεν ηταν εκει ενας φοιτητης της ιατρικης να με μαζεψει ουτε γω ξερω πως θα σηκωνομουν!!:bahhh:

日本 が 好き

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57780 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:44

και 2-2 τα παιρνω πια!ασε που ειμαι συνεχεια αγκαλια με μια θερμοφορα!!και βεβαια μεσα σε οσες πιο πολλες κουβερτες γινεται!!μηπως θυμασε πως λεγονται αυτα που σου συστησε να τα δοκιμασω κ γω??:blingeye2:

Κάτι με F ήταν αλλά δε μου έρχεται καθόλου στο μυαλό τώρα. Πήρα τηλέφωνο και θα μου πει πιο μετά. Όταν είναι θα σου στείλω!