http://news247.gr/ellada/amyna/prwta_strateysh_meta_metaptyxiako.1370049.html
Κάποιος να τους δολοφονήσει.
Ξέρει κανείς που θα βρώ ένα Ak-47 ???
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:22
http://news247.gr/ellada/amyna/prwta_strateysh_meta_metaptyxiako.1370049.html
Κάποιος να τους δολοφονήσει.

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:22
ειναι που δεν τοχεις βιωσει!!!
και μονο που σκεφτομαι οτι σε μια βδομαδα θα πεθαινω παλι στο κρεβατι μου με πιανει καταθλιψη!ειναι απαισιο να ξερεις την ημερα που θα σε βασανισουν και αυτο να γινεται καθε μηνα!
δεν μπορουσε να ειναι καθε χρονο???
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:24
Πεθαινω;!
Μηπως υπερβαλεις λιγο;Εχω ρωτησει την αδερφη μου και την μανα μου για αυτην τους την εμπειρια και μου ειπαν πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Βεβαια δεν το εχω βιωσει γι'αυτο δεν θα επιμεινω,αλλα δεν νομιζω να εχεις και αφορητους πονους!
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:27
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:28
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:31
Κάθε 28 μέρες, μας μάθανε στη Βιολογία.Μπορείτε να προβλέψετε με τόση ακρίβεια την μέρα;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:32
Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ήδη επώδυνη διαδικασία σε προετοιμάζει για κάτι άλλο ακόμη χειρότερο και πιο επώδυνο σε όλα τα επίπεδα. >.<
Still bitching about the army guyz?
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:32
θα συμφωνησω με την maffy!!απ'οτι φαινεται η αδερφη κ η μητερα σου ειναι απ'τις τυχερες γυναικες για τις οποιες η περιοδος ειναι απλα μια ενοχληση κ με ενα ντεπον εχει περασει!Πεθαινω;!
Μηπως υπερβαλεις λιγο;Εχω ρωτησει την αδερφη μου και την μανα μου για αυτην τους την εμπειρια και μου ειπαν πως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Βεβαια δεν το εχω βιωσει γι'αυτο δεν θα επιμεινω,αλλα δεν νομιζω να εχεις και αφορητους πονους!
日本 が 好き

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:35
Κάθε 28 μέρες, μας μάθανε στη Βιολογία.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:35
θα συμφωνησω με την maffy!!απ'οτι φαινεται η αδερφη κ η μητερα σου ειναι απ'τις τυχερες γυναικες για τις οποιες η περιοδος ειναι απλα μια ενοχληση κ με ενα ντεπον εχει περασει!
για ρωτα τον δικο μου τον αδερφο που δεν εχει κοιμηθει βραδια ολοκληρα εξαιτιας μ!!ολοκληρα κουτια πονσταν και μπουσκοπαν κατεβαζω και τα αχρηστα τιποτα σχεδον δεν κανουν..
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:36
εγω προσωπικα εχω πολυ σταθερω κυκλο κ πολυ συχνα κανω σωστες προβλεψεις!ειναι αναλογως το ατομο!Μπορείτε να προβλέψετε με τόση ακρίβεια την μέρα;
日本 が 好き

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:39
και 2-2 τα παιρνω πια!ασε που ειμαι συνεχεια αγκαλια με μια θερμοφορα!!και βεβαια μεσα σε οσες πιο πολλες κουβερτες γινεται!!μηπως θυμασε πως λεγονται αυτα που σου συστησε να τα δοκιμασω κ γω??Άσε! Μια απ'τα ίδια! Τώρα τα παίρνω 2-2 για να με πιάσουν και η ξαδέρφη μου μου σύστησε κάτι πιο ειδικά για την κατάσταση και θα τα δοκιμάσω την επόμενη φορά
日本 が 好き

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:40
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:43
Κι όμως καθόλου υπερβολή...Έχω λιποθυμήσει από τον πόνο στο σχολείο, άπειρες φορές έχω ξεράσει από τους σπασμούς, έχω καταπιεί αμέτρητα χάπια και έχω περάσει αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να θέλω να πεθάνω γιατί ο πόνος δεν αντέχεται.
Αν είχα να διαλέξω θα πήγαινα στρατό τρέχοντας !
Όχι ότι συμφωνώ με το στρατό όμως!
日本 が 好き

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 16:44
και 2-2 τα παιρνω πια!ασε που ειμαι συνεχεια αγκαλια με μια θερμοφορα!!και βεβαια μεσα σε οσες πιο πολλες κουβερτες γινεται!!μηπως θυμασε πως λεγονται αυτα που σου συστησε να τα δοκιμασω κ γω??