Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#56941 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2011 - 10:56

Μόλις τελείωσα μία υπέροχη απάντηση σε ένα από τα ποστ του, νιώθω πολύ ωραία που αναίρεσα όλα του τα επιχειρήματα
για κάθε ποστ που έχει γράψει πάνω στα anime/manga και metal, αλλά σιγά μην την εγκρίνει

#56942 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 August 2011 - 10:59

>replying seriously to trolls

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#56943 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2011 - 11:01

Ή απλά υπερβολικά φανατικούς.

#56944 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 August 2011 - 11:03

Κάποιος να του πει να δει evangelion να γελάσουμε :hihi2: (ή angel sanctuary, fuck yeah!)

#56945 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 August 2011 - 11:07

Πολύ καλή ιδέα

#56946 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 August 2011 - 11:15

Μόλις τελείωσα μία υπέροχη απάντηση σε ένα από τα ποστ του, νιώθω πολύ ωραία που αναίρεσα όλα του τα επιχειρήματα
για κάθε ποστ που έχει γράψει πάνω στα anime/manga και metal, αλλά σιγά μην την εγκρίνει

Μου πέρασε απο το μυαλό να γράψω κι εγώ κάτι τέτοιο αλλά όντως ήταν too much of a hassle.
Οπότε απλά σκέφτηκα μόνος μου τα άπειρα αντιεπειχηρήματα και γέλασα με το έργο τέχνης που διάβασα.(μάλιστα κάποιες ατάκες ίσως αρμόζει να τις καταγράψω κάπου, παραείναι επικές)

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας προσφορά που μας προσέφερε αυτή την διασκέδαση, να το συνιθίζετε στο μέλλον...

O6rrvsU.jpg

#56947 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 30 August 2011 - 11:21

Κάποιος να του πει να δει evangelion να γελάσουμε :hihi2: (ή angel sanctuary, fuck yeah!)

Boku No Pico!:beaten:
rsrGbGx.gif

#56948 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 30 August 2011 - 11:48

Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους και τις Αλεξάνδρες!

#56949 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 August 2011 - 11:49

Boku No Pico!:beaten:

Παναγία μου και Χριστέ μου :P

#56950 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 August 2011 - 11:59

"Δεν θέλω να γίνω γραφικός η να το παίξω προφήτης, όμως πραγματικά πιστεύω πως η καταστροφή της Ιαπωνίας δεν ήταν τυχαίο γεγονός. Εδώ σας παραθέτω τα δύο θέματα που δημοσίευσα παλιότερα για την αρρωστημένη τέχνη τους τα anime/manga."

Αυτο τα λεει ολα για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,ο θεος να τον κανει.....

image.jpg

#56951 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 August 2011 - 12:19

Posted Image

But it's true, sir. The earthquake was 'punishment from heaven' because Japanese have become greedy.

America's identity is freedom. France's identity is freedom, equality and fraternity. Japan has no sense of that. Only greed. Materiality greed, monetary greed.

This greed bounds with populism. These things need to be washed away with the Tsunami. For many years the heart of Japanese always bounded with devil.

Japanese's identity is greed. We should avail of this tsunami to wash away this greed. I think this is a divine punishment.

Oh, and I just got re-elected as Governor of Tokyo.

PS. My rape novels used to sell like hot cakes back in the day.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#56952 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 August 2011 - 12:26

Εδώ εμείς βγάλαμε δύο συνεχόμενες φορές το μπούλη, τί μου λες τώρα? :hihi2:

Η βλακεία δεν κάνει διακρίσεις :P

xbJ3b2w.jpeg

#56953 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 30 August 2011 - 12:56

Επίσης, anti cosplay blog part 2 ...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/03/animeanime-cosplay-anime.html

Εγώ πιστεύω πως καταλαβαίνω γιατί θέλησε να κάνει ένα τέτοια άρθρο. Το ζήτημα είναι πως δεν είναι γνώστης του αντικειμένου που γράφει, με αποτέλεσμα αυτά που γράφει να είναι ανακριβή. Και το χειρότερο είναι πως γενικεύει τα συμπεράσματα του σε όλοι την γκάμα των anime/manga κάνοντας κάποιον άλλο αναγνώστη που δεν ασχολείται με anime/manga να πιστέψει πως όλα τα anime/manga είναι σατανικά.
Σίγουρα σε ένα μικρο παιδί δεν θα έβαζα να δει elfen lied αλλά θα του έβαζα χίλια τα εκατό μία ταινία του Miyazaki. Η ημιμάθεια λένε είναι χειρότερη και από την αμάθεια. Οποιοσδήποτε από το foroum θα μπορούσε να αποδείξει πόσο λάθος είναι σε αυτά που γράφει

#56954 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 30 August 2011 - 13:30

+1 ρε!
Posted Image

#56955 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 August 2011 - 13:42

Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους και τις Αλεξάνδρες!

thankies:joyful:

sc5bab.jpg