Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#56926 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 23:13

Το πιστεύω. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι ευτελίζοντας τα κίνητρα των ανθρώπων σε κάτι τόσο απλό όσο τα χρήματα ή η προβολή.

'Οσον αφορά εδώ,εξήγησα έμμεσα και πιο πάνω(λακωνικά γιατί είναι μεγάλη κουβέντα)ότι το κίνητρο της πρώτης θέσης δεν είναι μόνο η ματαιοδοξία.Χαμηλή θέση στους αγώνες,η' αποτυχία πρόκρισης σε κάποιον μεγάλο αγώνα σημαίνει έλλειψη χορηγού.Και ξέρεις τι σημαίνει έλλειψη έμμεσου η' άμεσου χορηγού για μεγάλα διαστήματα?Σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό τέτοιου επιπέδου.Ξέρεις τι έξοδα έχουν οι ντόπες(γενικά μιλώντας γιατί σε κάθε επίπεδο τα είδη αλλά και η συνολική χρήση αλλάζουν),καθώς και η αποθεραπεία που κάνουν οι αθλητές μετά απο κάθε κύκλο χρήσης τους?Εκτός και αν είσαι γόνος εύπορης οικογένειας,οπότε πάω πάσο.

Επίσης δεν υποβάθμισα κανέναν,αυτό που τόνισα ήταν ότι ο αθλητισμός με τον πρωταθλητισμό είναι η μέρα με την νύχτα.Και δεν απέκλεισα ασφαλώς και κάποιος αθλητής παγκοσμίου κλάσης να έχει ποιότητα σαν άνθρωπος,από κάθε οπτική γωνία.
Μου αρέσει που έχεις ρομαντική άποψη για τον πρωταθλητισμό,και ειλικρινά δεν το λέω ειρωνικά,απλά να ξέρεις ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

#56927 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 23:16

Δη-ψη-μό-φι-σμα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 29 Αύγουστος 2011 - 23:40

#56928 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 23:30

Δη-ψη-μό-φι-σμα!

So-me th-ing we-nt wro-ng!

#56929 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 23:42

Με καλύπτει πλήρως πάνω στο θέμα :P

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#56930 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 23:58

Μου αρέσει που έχεις ρομαντική άποψη για τον πρωταθλητισμό

Δεν νομίζω ότι έχω τόσο ρομαντική άποψη για τον πρωταθλητισμό. Μάτια έχω και βλέπω τι γίνετε γύρο μου. Απλά σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν κάποια πράγματα μην βλέπουμε αμέσως κυνικά τα χρήματα που μπορεί να κρύβονται ίσως από πίσω, αλλά το μήνυμα που ενδεχομένως θέλει να περάσει. Δυστυχώς βέβαια έτσι μας έχουνε μάθει να βλέπουμε τα πράγματα και εσύ με το δίκιο σου είσαι ψυλλιασμένος.
Έχει τύχει να βρεθώ και εγώ στην θέση των αθλητών του βίντεο, όχι σε αγώνα δρόμου αλλά σε σκακιστική παρτίδα ενάντια σε τυφλό, παραπάνω από μία φορές (παίζω σε ομάδα σκακιού) και πραγματικά σου λέω δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα της παρτίδας ή αντίστοιχα του αγώνα. Για αυτό είπα από το πρώτο post ότι η θέση δεν έχει πάντα σημασία.

#56931 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 00:13

μακαρι να βρεξει καταληψη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#56932 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 00:17

Σήμερα Τρίτη γίνεται σε μας συνέλευση, ε αποπάνω;

HnH5aB0.jpg

#56933 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 00:21

Δεν νομίζω ότι έχω τόσο ρομαντική άποψη για τον πρωταθλητισμό. Μάτια έχω και βλέπω τι γίνετε γύρο μου. Απλά σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν κάποια πράγματα μην βλέπουμε αμέσως κυνικά τα χρήματα που μπορεί να κρύβονται ίσως από πίσω, αλλά το μήνυμα που ενδεχομένως θέλει να περάσει. Δυστυχώς βέβαια έτσι μας έχουνε μάθει να βλέπουμε τα πράγματα και εσύ με το δίκιο σου είσαι ψυλλιασμένος.
Έχει τύχει να βρεθώ και εγώ στην θέση των αθλητών του βίντεο, όχι σε αγώνα δρόμου αλλά σε σκακιστική παρτίδα ενάντια σε τυφλό, παραπάνω από μία φορές (παίζω σε ομάδα σκακιού) και πραγματικά σου λέω δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα της παρτίδας ή αντίστοιχα του αγώνα. Για αυτό είπα από το πρώτο post ότι η θέση δεν έχει πάντα σημασία.

'Αρχοντα επαναλαμβάνω ξανά ότι δεν αναφέρθηκα πουθενά σε απληστία(τουλάχιστον όχι σε καθολικό πλαίσιο).Σε κυνήγι της πρώτης θέσης,η' τουλάχιστον μια καλής θέσης όμως ναι.
Και δεν είναι και κάτι κακό αυτό άλλωστε.Το παράλογο θα ήταν να μην τον ένοιαζε αυτό κάποιον που αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο,μετά από τόσο κόπο που χει ρίξει και που χει κάνει και τα όργανά του πετιμέζι.Πιστεύεις ότι κάποιος που προετοιμάζεται χρόνια για έναν αγώνα δεν έχει ως ακλόνητη προτεραιότητα μια καλή θέση?
Για όλα τ άλλα υπάρχουν και οι ερασιτεχνικοί αγώνες η' οι αγώνες με τα φιλαράκια μας.
Και μην ακούς τις @@ριες που λένε(η΄καλύτερα που αναγκάζονται να πουν)στα media οι πρωταθλητές για το θεαθήναι.Αν ήταν ειλικρινείς,θα τους κατηγορούσαν όλοι ως κάφρους και πλεονέκτες.

Και αν θες την πραγματική γνώμη μου για το βίντεο που πόσταρες,εγώ το εξέλαβα ως ποζεριά ενός φτασμένου αθλητή,που πλέον δεν έχει ανάγκη και κάνει και τα τσαλίμια του.Δεν θα εξαπλωθώ περαιτέρω,γιατί αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω με κάποιο τρόπο.

#56934 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 00:33

Σήμερα Τρίτη γίνεται σε μας συνέλευση, ε αποπάνω;

εμενα μια αλλη μου λεει χθες δευτερα εγινε ...αλλα δεν εχει βγει κατι που να ανακοινωνει το οτιδηποτε ...οποτε περιμενω για σημερα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#56935 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 01:09

Έβρεξε είδη κατάληψη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56936 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 03:39

Oh yeah.-

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτο μου χαλάει κάπως την εικόνα που είχα για τα Χομπιτ, πιο πολύ καρικατούρες μου θυμίζει, μυρίζομαι fail..

#56937 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 09:18

Αυτο μου χαλάει κάπως την εικόνα που είχα για τα Χομπιτ, πιο πολύ καρικατούρες μου θυμίζει, μυρίζομαι fail..

Βασικά αυτό που σε χαλάει μάλλον είναι το άθλιο photoshop, τι φάτσες είναι αυτές, στο προνήπιο έκανα καλύτερα κολάζ :bahhh::canthelp:

Επίσης, anti cosplay blog part 2 ...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/03/animeanime-cosplay-anime.html
rsrGbGx.gif

#56938 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 10:42

Νανοι ειναι, οχι χομπιτ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#56939 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 10:43

Αν και ο μεσαίος βρωμάει σαν hollywood και όχι σαν νάνος..

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#56940 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2011 - 10:47

Επίσης, anti cosplay blog part 2 ...

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/03/animeanime-cosplay-anime.html

Στο τέλος θα πιστέψω ότι είναι κάποιο level A troll που τρολάρει το συγκεκριμένο blog και εμάς μαζί :P

Γιατί αν τα λέει σοβαρά, κάποιος να τον στειρώσει, να μην περάσει τόση βλακεία στις επόμενες γενεές :nanana:

xbJ3b2w.jpeg