Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#5596 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 20:07

Μια χαρά είναι τα ελληνικά ρε σεις. Αν συνηθίσει κάποιος γράφει εξίσου γρήγορα και καλά με οποιονδήποτε τυχαίο greeklish user. Εξάλλου για το θέμα ταχύτητας δεν έχει καμία διαφορά, απλά πατάς ένα ή 2 κουμπάκια παραπάνω και αν αυτό κουράζει τόσο τότε υπάρχει πρόβλημα:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5597 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 20:22

Που αναφέρουμε broken links του forum ?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#5598 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 20:24

Forum Feedback
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5599 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:02

Μια χαρά είναι τα ελληνικά ρε σεις. Αν συνηθίσει κάποιος γράφει εξίσου γρήγορα και καλά με οποιονδήποτε τυχαίο greeklish user. Εξάλλου για το θέμα ταχύτητας δεν έχει καμία διαφορά, απλά πατάς ένα ή 2 κουμπάκια παραπάνω και αν αυτό κουράζει τόσο τότε υπάρχει πρόβλημα:wis:

Ένα άλλο παράδειγμα "Ξέρω/Ksero". Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις αν λέει "ξέρω", ή "ξερό", η ελληνική λέξη θέλει και λιγότερα γράμματα. Άρα δεν ισχύουν τα περί ταχύτητας, είναι όπως μάθει ο καθένας.
Τέλος πάντων, το έχουμε χιλιοσυζητήσει το θέμα.

Που αναφέρουμε broken links του forum ?

Αν θέλεις ανέφερέ τα και εδώ

E5VV38U.jpg

#5600 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:27

Ένα άλλο παράδειγμα "Ξέρω/Ksero". Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις αν λέει "ξέρω", ή "ξερό", η ελληνική λέξη θέλει και λιγότερα γράμματα. Άρα δεν ισχύουν τα περί ταχύτητας, είναι όπως μάθει ο καθένας.

:yellowcard:
Λάθος κάνεις phantom, στις ελληνικές λέξεις ''ξέρω''ή ''ξερό'' πατάς 5 πλήκτρα όπως και στα greeklish ''ksero'', το 5ο πληκτρο που σου ξέφυγε είναι ο τόνος...:
Πάντως εγώ πολύ γουστάρω να γράφω στα ελληνικά και έχω συνηθίσει προ πολλού, όπως και το να διαβάζω posts στα ελληνικά είναι όπως έχει χιλιοειπωθεί πιο ξεκούραστο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#5601 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:30

:yellowcard:
Λάθος κάνεις phantom, στις ελληνικές λέξεις ''ξέρω''ή ''ξερό'' πατάς 5 πλήκτρα όπως και στα greeklish ''ksero'', το 5ο πληκτρο που σου ξέφυγε είναι ο τόνος...:
Πάντως εγώ πολύ γουστάρω να γράφω στα ελληνικά και έχω συνηθίσει προ πολλού, όπως και το να διαβάζω posts στα ελληνικά είναι όπως έχει χιλιοειπωθεί πιο ξεκούραστο.

Bασικά πολλοί εδώ γράφουν χωρίς τόνους. Οπότε ισχύει αυτό του Phandom για όσους δεν βάζουν τόνους λόγο διαφοράς 'ω' και 'ο' :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5602 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:37

Bασικά πολλοί εδώ γράφουν χωρίς τόνους. Οπότε ισχύει αυτό του Phandom για όσους δεν βάζουν τόνους λόγο διαφοράς 'ω' και 'ο' :P

smartass!!!:hihi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#5603 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 21:45

:bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5604 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 22:22

Αυτά ισχύουν για chatrooms και instant messengers, όχι όμως για forums.

Κάποια στιγμή όμως πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε και στο msn Ελληνικά:hehehe:

ναι ολοι στο εμεςεν γραφουμε γκρηκλις -εκτος απο μερικους ψυχακιδες πχ τουργκον- αλλα σε ελληνικο φορουμ ,μονο ελληνικα.

μην το ξεψειριζετε τα ελληνικα μενουν.

Και εγώ μόνο Ελληνικά γράφω.Και μάλιστα αν πχ αντί για Α(ελληνικό) γράψω A(αγγλικό) γυρίζω πίσω και το σβήνω και το ξαναγράφω στα Ελληνικά:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5605 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 22:52

Στο MSN γράφω μόνο ελληνικά εδώ και δε ξέρω εγώ πόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι ο άλλος καταλαβαίνει ευκολότερα τι γράφεις, μερικές νιώθει και μειονεκτικά απέναντι σου αν γράφει στα greeklish και έχει πλάκα. :wis:

#5606 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 22:57

Και εγώ μόνο Ελληνικά γράφω.Και μάλιστα αν πχ αντί για Α(ελληνικό) γράψω A(αγγλικό) γυρίζω πίσω και το σβήνω και το ξαναγράφω στα Ελληνικά:hihi2:

Και εγώ ελληνικά γράφω στο MSN.

Παρεμπιπτόντως είναι λάθος να λες Ελληνικός. Το σωστό είναι ελληνικός (με μικρό ε) :P

E5VV38U.jpg

#5607 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 23:41

ήθελα να ήξερα δεν κουραστήκατε όλη μέρα να μιλάτε γι αυτό το θέμα;

#5608 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 23:46

Στο MSN γράφω μόνο ελληνικά εδώ και δε ξέρω εγώ πόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι ο άλλος καταλαβαίνει ευκολότερα τι γράφεις, μερικές νιώθει και μειονεκτικά απέναντι σου αν γράφει στα greeklish και έχει πλάκα. :wis:

Βασικα αυτο το εχω βιωσει σε αλλα forum, οπου επιτρεπονται greeklish, δηλαδη να νοιωθω καπως περιεργα με αυτους που γραφουν ελληνικα, σαν να εχουν κατι παραπανω....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5609 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:18

οκ θέλετε greeklish πολύ καλά δεν κάνετε και άσχημα και πιθανότατα άν ποτε (που δεν το κόβω) επιτραπούν τα greeklish , πάλι ελληνικά θα χρησιμοποιώ, οπότε αν με βάλεις να διαλέξω ανάμεσα μόνο στο ένα ή μόνο στο άλλο θα διάλεγα τα ελληνικά. Απλά εμένα μου χτυπάει άσχημα να το απαγορεύεις σε όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν επειδή σε κουράζει να διαβάζεις greeklish.Όπως κάποιος μπορεί να συνηθίσει να γράφει ελληνικά έτσι και κάποιος μπορεί να συνηθίσει τα greeklish.Τεσπα αν είναι 1000ειπωμένο το θέμα ας μη το συζητάμε άλλο μιάς και δεν βλέπω να αλλάζει τπτ...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#5610 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 01:21

αυτα κανεις και τρελενεις τις online γκομενες του msn?