Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 October 2007 - 20:07

Posted 30 October 2007 - 20:22
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 30 October 2007 - 21:02
Μια χαρά είναι τα ελληνικά ρε σεις. Αν συνηθίσει κάποιος γράφει εξίσου γρήγορα και καλά με οποιονδήποτε τυχαίο greeklish user. Εξάλλου για το θέμα ταχύτητας δεν έχει καμία διαφορά, απλά πατάς ένα ή 2 κουμπάκια παραπάνω και αν αυτό κουράζει τόσο τότε υπάρχει πρόβλημα
Ένα άλλο παράδειγμα "Ξέρω/Ksero". Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις αν λέει "ξέρω", ή "ξερό", η ελληνική λέξη θέλει και λιγότερα γράμματα. Άρα δεν ισχύουν τα περί ταχύτητας, είναι όπως μάθει ο καθένας.
Τέλος πάντων, το έχουμε χιλιοσυζητήσει το θέμα.
Που αναφέρουμε broken links του forum ?
Αν θέλεις ανέφερέ τα και εδώ
Posted 30 October 2007 - 21:27
Ένα άλλο παράδειγμα "Ξέρω/Ksero". Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις αν λέει "ξέρω", ή "ξερό", η ελληνική λέξη θέλει και λιγότερα γράμματα. Άρα δεν ισχύουν τα περί ταχύτητας, είναι όπως μάθει ο καθένας.
Λάθος κάνεις phantom, στις ελληνικές λέξεις ''ξέρω''ή ''ξερό'' πατάς 5 πλήκτρα όπως και στα greeklish ''ksero'', το 5ο πληκτρο που σου ξέφυγε είναι ο τόνος...
Πάντως εγώ πολύ γουστάρω να γράφω στα ελληνικά και έχω συνηθίσει προ πολλού, όπως και το να διαβάζω posts στα ελληνικά είναι όπως έχει χιλιοειπωθεί πιο ξεκούραστο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 30 October 2007 - 21:30
Λάθος κάνεις phantom, στις ελληνικές λέξεις ''ξέρω''ή ''ξερό'' πατάς 5 πλήκτρα όπως και στα greeklish ''ksero'', το 5ο πληκτρο που σου ξέφυγε είναι ο τόνος...
Πάντως εγώ πολύ γουστάρω να γράφω στα ελληνικά και έχω συνηθίσει προ πολλού, όπως και το να διαβάζω posts στα ελληνικά είναι όπως έχει χιλιοειπωθεί πιο ξεκούραστο.
Bασικά πολλοί εδώ γράφουν χωρίς τόνους. Οπότε ισχύει αυτό του Phandom για όσους δεν βάζουν τόνους λόγο διαφοράς 'ω' και 'ο'

Posted 30 October 2007 - 21:37
smartass!!!Bασικά πολλοί εδώ γράφουν χωρίς τόνους. Οπότε ισχύει αυτό του Phandom για όσους δεν βάζουν τόνους λόγο διαφοράς 'ω' και 'ο'

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 30 October 2007 - 21:45

Posted 30 October 2007 - 22:22
Αυτά ισχύουν για chatrooms και instant messengers, όχι όμως για forums.
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε και στο msn Ελληνικά
ναι ολοι στο εμεςεν γραφουμε γκρηκλις -εκτος απο μερικους ψυχακιδες πχ τουργκον- αλλα σε ελληνικο φορουμ ,μονο ελληνικα.
μην το ξεψειριζετε τα ελληνικα μενουν.
Και εγώ μόνο Ελληνικά γράφω.Και μάλιστα αν πχ αντί για Α(ελληνικό) γράψω A(αγγλικό) γυρίζω πίσω και το σβήνω και το ξαναγράφω στα Ελληνικά

Posted 30 October 2007 - 22:52
Posted 30 October 2007 - 22:57
Και εγώ μόνο Ελληνικά γράφω.Και μάλιστα αν πχ αντί για Α(ελληνικό) γράψω A(αγγλικό) γυρίζω πίσω και το σβήνω και το ξαναγράφω στα Ελληνικά
Και εγώ ελληνικά γράφω στο MSN.
Παρεμπιπτόντως είναι λάθος να λες Ελληνικός. Το σωστό είναι ελληνικός (με μικρό ε)
Posted 30 October 2007 - 23:41
Posted 30 October 2007 - 23:46
Στο MSN γράφω μόνο ελληνικά εδώ και δε ξέρω εγώ πόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι ο άλλος καταλαβαίνει ευκολότερα τι γράφεις, μερικές νιώθει και μειονεκτικά απέναντι σου αν γράφει στα greeklish και έχει πλάκα.
Βασικα αυτο το εχω βιωσει σε αλλα forum, οπου επιτρεπονται greeklish, δηλαδη να νοιωθω καπως περιεργα με αυτους που γραφουν ελληνικα, σαν να εχουν κατι παραπανω....

Posted 31 October 2007 - 00:18
Posted 31 October 2007 - 01:21
Στο MSN γράφω μόνο ελληνικά εδώ και δε ξέρω εγώ πόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι ο άλλος καταλαβαίνει ευκολότερα τι γράφεις, μερικές νιώθει και μειονεκτικά απέναντι σου αν γράφει στα greeklish και έχει πλάκα.
αυτα κανεις και τρελενεις τις online γκομενες του msn?